Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_magyar_ember_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a gyomorfekélyes esetek nagy részét baktérium okozza, a stressz és az egészségtelen életmód is hozzájárulhat a betegséghez...
Január 8-án ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitották a Hangzhou-Shaoxing-Taizhou nagysebességű vasútvonalat, és két vonat egyszerre indult el Taizhou és Shengzhou Xinchang között. Nagysebességű vonat Kínában A 2017 óta épülő, 267 km hosszú, Zhejiang tartományban található Intercity…..
_magyar_ember_ 2022.01.26 10:49:47
Ez kicsit más megvilágításba helyezi az egészet:
www.youtube.com/watch?v=eLCa6Vl7EeQ

Angolul nem tudóknak: minden idők legnagyobb kínai válsága jön (talán csak Mao éhínsége mérhető hozzá) és utána világválság is lesz (nem kicsi).
Előbb az ingatlan ipar dől össze, majd a vasúttársaságok mennek csődbe, és ezekkel együtt a logisztikai szektor is.
A kínai párt már kijelentette hogy nem fogják megmenteni a helyzetet, mint 2008-ban az USA kormánya a bankszektort.
Mivel Kína a világ gyára jelenleg, ezért a következmények beláthatatlanok lesznek.
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
_magyar_ember_ 2022.01.21 12:04:26
@littke: Littike annyi közöd van a világpolitikához mint tyúknak az ABC-hez. Olvass és tájékozódj előbb, aztán utána SE próbálj offtopic baromságokat mondani másik cikk alá.

Köszönjük előre is!
   Manapság egyre több mobilgyártó jön rá arra a szomorú igazságra, miszerint a specifikációk és a készülékek valódi képességei csak másodlagosnak mondhatók az eladásokat tekintve. Sokkal fontosabb ugyanis az adott típus vagy épp az egész cég marketingje. Ide értendőek a szlogenek, a megvásárolt…..
Ha friss formában már nem beszerezhetők a nyári gyümölcsök, megtaláljuk őket aszalt változatban is. Az aszalt gyümölcsök előnye nemcsak a tartósság, hanem az egészségünkre gyakorolt jótékony hatása is. Változatos módon felhasználhatók az étkezések során is. Mi most az országosan kapható aszalt…..
_magyar_ember_ 2020.12.04 12:03:33
@maradokapénzemnél: jobban utánolvasva:

"A magasabb hőmérséklet tartományban már néhány fok is jelentős eltérést mutat a lebomlási sebességben. A kísérletek azt mutatták, hogy a C-vitamin lebomlása a gyümölcsben, zöldségben már a leszedés pillanatában megkezdődik.

Ez a folyamat a hőmérséklet, vagy az idő növekedésével csak felgyorsul. Láthatjuk, hogy ezeknek a kísérleteknek a leírása a vitamin 50%-nak lebomlására vonatkozik. Ettől függetlenül, érdekes adat, hogy a C-vitamin felének elbomlása 50 Celsius fokon kb. egy óra alatt megtörténik.

Állítólag az alacsonyabb hőmérséklet tartományokban is vannak furcsa adatok. Ezek szerint -1 fokon a C-vitamin 90%-a 40 nap alatt bomlik el, -3 fokon pedig 100 nap alatt. Tehát elmondhatjuk, hogy a C-vitamin lebomlása még fagyasztott állapotban sem áll meg."