Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyafika

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
Nyafika 2020.01.04 08:12:50
@Phil Necro: nézd igazad van de én abból szoktam megoldani a problémáikat amit kézügyben van és akkor veszek cuccot ha más megoldás nincs. Egyébként van idehaza egy ap. is a router mellett. Egyébként van mindenhol wifi hálózat csak hol jobb a kapcsolat hol szarabb. Ezért írtam hogy itt van kihasználatlanul a tp-link router csak az kell hogy elkapjon a gépszij.......
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Nyafika 2018.02.27 05:32:00
@élhetetlen: Ennyi. Ez is mit igazol?
Bútort webshopból? Talán. De mivel jellemzően nagy kiadás, viszont egy csomó tulajdonságot nem lehet leírás meg kép alapján mérlegelni, én nem hiszem, hogy tenném. Bár olvasónk problémáinak nagy része nem ennek volt köszönhető. Kedves Homár!  Az outletbutor.hu-ról volt „szerencsém” megrendelni…..
Nyafika 2017.02.02 16:10:59
@CID..: a sört amugy is megkaptam volna, ismerös már ugy várt hogy bevolt hütve 5 üveggel.
Nyafika 2017.02.02 16:13:58
@onlajnok: ez jó, szabadalmaztatni kéne.
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
Nyafika 2016.06.18 08:55:11
@Manyecs: nem jo a csak 3g beállitás ugy kell azt beálitani ahogy korábban irtam és nem lesz gond. A telefon automate átáll az éppen aktuális frekire és csok.