Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JerrycoCane

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is idáig szarul írtam a nevét....mert nem Dascacos hanem Dacascos. Bocs Mark. Szóval kis barátunk elég érdekes genetikai háttérrel született: mintha a Csendes-Óceán partján fellelhető összes nép spermáját összeturmixolták volna néhány kung-fu magazinnal, és…..
A két lábon járó élő ZSsablon karakter, ami nekünk Usztics Mátyás az az USA-ban R. Lee Ermey. Seriff , tábornok vagy kiképzőtiszt ez mai sztárunk specialitása. Ráadásul tényleg katona volt, évekig szolgált a hadseregben, majd filmeknél volt technikai tanácsadó. Egészen addig a…..
Az ügyeletes nindzsa Amerikából. Pedig egy japán halász fia, és tényleg Japánban született. Kiskorától kezdve karatéjozott és a legrangosabb karateversenyt is megnyerte. De ő színész akart lenni. Nagy bemutatkozása az Enter the ninja - e blogban már méltó módon kitárgyalt -…..
JerrycoCane 2011.04.15 02:22:05
@lápi lidérc: Ha úgy érzed, valamit jobban tudsz mint a cikkíró, akkor is lehet normálisan a másik tudtára hozni azt.
Mellesleg olvasva az oldal cikkeit, nem valószínű, hogy azért jött a jatagán szó, mert a cikkíró nem ismeri, hanem mert a stílusa, hogy viccesre veszi a figurát. A jatagán szóról még csak eszébe jut az embernek, hogy kardról van szó, 150 év török uralom után, míg a katana sokaknak lelki szemei előtt nem materializál semmilyen tárgyat.

Mondjuk, ha nem csak átfutnád a cikkeket, hanem figyelnél is azok stílusára, nem lettél volna ilyen pökhendi.
Mai sztárunk a neve ellenére nem a csigazabálók földjén született hanem kőkeményen Made in USA. A babaarcú Michael Paré már régóta saját posztért kiáltott! Michael amolyan átlagos hős, ilyen babaarcú nebánccsssvirág feje van, amely hogy ha borostás akkor is úgy néz ki mintha…..
JerrycoCane 2011.04.15 02:16:08
@manes: Már azt hittem, csak én emlékezem arra a sci-fire. :)
Jaime Pressley neve sokaknak nem mond semmit , kivéve a Nevem Earl rajongókat.Pedig 32 éves kora ellenére elég sok ZSfilmben szerepelt már. Persze nem meglepő tekintettel, hogy teste bármelyik szavazáson növelte volna a részvételi hajlandóságot. A feje egy kicsit…..
JerrycoCane 2011.04.15 02:08:28
@Skeletor: Akkor ülj le és nézd meg mit művel a "Nevem, Earl"-ben.
Azt akárki nem tudná eljátszani.
Folytatjuk ZShercegnő sorozatunkat, ezúttal a messzi északról érkezett Natasha Henstridgeről lesz szó, aki minden idők legdögösebb alien királynője. A kis Natasa Kanadában született egy Springdale nevű kisvárosban ahonnan hamar elköltöztek Fort McMurray világvárosába. Itt lett…..
JerrycoCane 2011.04.14 22:06:37
@Dymoon: Persze, hiszen Sil megtervezője is Hans Rudi Giger. :)
Ki ne emlékezne az Amerikai Pite című film topless orosz cserediákjára! Abban évben ő volt a kedvenc minden fiúnál. Ez volt a karrierje csúcspontja is egyben. Mai sztárunk Shannon Elizabeth, aki egy csöcsvillantással váltotta meg a jegyet a filmek világába és arról még nem is…..
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
A nyolcvanas évek egyik legjobb főgonosza időközben békés nagypapává szelídült. Mégis ő az egyik bizonyíték, hogy mentalisták igenis léteznek. Felmenői között valószínűleg volt egy küklopsz és ennek eredményeképpen egy bazi nagy szemölcs emlékezteti arra, amikor még…..
Ő is régóta poszt várományos itt a blogon, és ő is az a kivételes eset -mint például Bruce Campbell - aki annak ellenére, hogy jó helye van itt nagy arc és szeretjük. Pedig Pinokkió nozija az övéhez képest bolhapöcs. Az egész csávó olyan mint egy kikeresztelkedett rabbi és egy…..
Mai pszichopata ZSsztárunknak olyan feje van mint egy agresszív génmanipulált burgonyának. Kevés olyan színészünk van akinek már mimika nélkül ilyen vérfagyasztóan brutál arcszerkezete van, ha pedig mosolyog akkor az több áldozatot követel mint egy burmai ciklon. Pedig Patrick jó…..
Mai sztárunkat akárhogy nézem egy kiöregedett transzvesztita jut róla eszembe, ilyen maszkszerű arca van. Bár lehet, hogy csak a sok bourbon csinálta ezt vele, mert David bizony Tennessee államban született. Egész pontosan Knoxvilleben. Robosztus kinézete ezért érző redneck szívet…..
Egy újabb eltékozolt tehetség. Pedig mindene megvolt ahhoz, hogy jó színész legyen. Aranyos pofika, tudod az a típus, akiről lemásolod a matek leckét, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül rúgod fel a tesi órai foci meccsen. Aztán csak ő dugja meg az osztály legjobb csaját. Na ez C.…..
 Mitől lesz valakiből kultikus horror ikon? Nem tudom, de szerintem egyszerű, jó munkás emberbarátunk Bruce Campbell sem. Ő csak úgy ott volt. Jó helyen, jó időben , jó haverokkal és máris bevonul a történelembe. Ehhez csak olyan „csávó a szomszédból” kinézet…..
Köszönöm a sok látogatót, akit ide irányított a puruttya blog, kellemes meglepetés volt! Örülök a sok hozzászólásnak is, bár látom sokan nem értik az oldal koncepcióját, ezért egy kis magyarázat:Azért régi filmet vettem górcső alá, mert az ment aktuálisan a televízióban.…..
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..
JerrycoCane 2009.03.14 03:12:06
JerrycoCane 2009.03.14 04:17:56
@Mike36: Ahhoz képest, hogy nem szereted, ha valaki keresi a csomót a kákn/kakán/kekén te ugyanazt csinálod itt.
Gratula! Szemedet kibassza a gerenda.
JerrycoCane 2009.03.14 04:24:01
@star77: Ami neked lerágott csont, a kutyának egy mennyei lakoma.
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..
Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, a Nyugatvégen, van egy kocsma, aminek neve Patkó Bandi. Egy vidéki gengszter nevét viseli, aki olyan, de olyan csóró volt, hogy nem volt pénze a zsandárokat megvesztegetni, úgyhogy azok bosszúból lelõtték. Kedves, hangulatos…..