Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kruzslicz Anita

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk magyaroknak mindenről van véleményünk. Egyszerűen mi vagyunk azok, akik mindig tudják a tutit. Első ránézésre meg tudjuk állapítani a konkurencia honlapján, hogy mit is csesztek el éppen. Mónika showt nézünk és röhögünk, hogy miket művelnek - és megnyugszunk, hogy…..
Kruzslicz Anita 2009.03.19 15:12:50
@schmidi.hu: az lesz a metódus, hogy a címlapról az eredeti tartalomhoz jut az olvasó. Persze lehetnek szerzői jogi problémák, de bízunk benne, hogy az eredeti tartalom tulajdonosa is látja az előnyét a koncepciónak, hogy így plusz látogatókat szerezhet. Ha mégis problémás, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy a saját címlap főszerkesztője ajánlót ír, és ezen keresztül jut el az olvasó az eredeti tartalomhoz.
Kruzslicz Anita 2009.03.19 15:19:08
@tsabeeka: Ahogy mi értelmezzük, a netvibes és a feedly is alapvetően saját kezdőlap készítéséhez van. Mondjuk a netvibes-ban van megosztás funkció is, de nem ez a fő irány. (A saját címlap viszont kifejezetten a széles közönségnek felé publikáláshoz lesz, egyedi layoutokkal, dizájn-sablonok stb.) A feedly koncepciója, ahogy kivettük, az, hogy ha már használok pl. G.Readert, de zavar, hogy ömlesztve kapom a híreket, akkor ezt egyszerűen átkonvertálhatom vele egy strukturáltabb, átláthatóbb (ahogy írják: magazin-szerű) formába. A saját címlap mondhatjuk ennek a 2-nek (és még pár dolognak) az ötvözése, úgy hogy a széles közönségnek való publikálásra van kihegyezve.
Kruzslicz Anita 2009.03.18 21:40:26
@Benjamin: Szia! Bocs a késői válaszért: úgy tűnik csak este...De mostmár elindultunk. Köszi a figyelmet!
Előttünk áll egy hosszú hétvége, így ma összegyűjtöttem néhány blogbejegyzést olvasnivalónak. Olyan cikkeket válogattam, amik segítséget adhatnak az internetes megjelenéshez és hirdetéshez.Tanácsok jó…..
Sok nyelviskola választja a specializálódás helyett a több lábon állást. Elsősorban azzal érvelnek, hogy így innen is bejöhet néhány tanuló és onnan is – és csak így tudnak megélni a piacon. Én alapvetően nem értek egyet ezzel az érveléssel. (Egy párhuzammal élve:…..
A Haszon Magazin egyik idei számában olvastam a "Hasznos Tippek" rovatban, hogy egy nyelviskola felmérése szerint 10 kis- és középvállalkozásból csupán 3 használja ki a szakképzési hozzájárulást, amit az alkalmazottaik nyelvi képzésére is fordíthatnának. Erről jutott…..
Az Ön nyelviskolája melyik városban működik? És ez első pillantásra látszik a honlapján is? A mai Szerdai üzleti tippek egy olyan hibáról szól, amit tudtán kívül számos nyelviskola elkövet a honlapjával, és ami miatt valószínűleg sok érdeklődőt veszítenek el nap mint nap…..
Ez egy sorozatindító bejegyzés lesz, és mivel ez egy új sorozat első darabja a blogon, ezért mesélek kicsit a tervekről is. A Pénteki linkajánló mellett ez az új sorozat – reményeink szerint – inspirációt ad majd a nyelviskolája marketingjéhez. Ezentúl minden hétfőn…..
Ezen a héten a linkajánlóban a nyelviskolai marketinghez ajánlok két blogbejegyzést. Az első egy talán látszólag könnyű, de valójában nem is olyan egyszerű műfajhoz, a sajtóközlemények "csomagolásához" ad 10 praktikus tanácsot. A második bejegyzés a marketing egy…..
Egy remek blogbejegyzést találtam ma, ami azt a múltkori bejegyzést is kiegészíti, amiben 15 tippet olvashatott ajánlatadáshoz. Ez már nem az érdeklődőknek szóló ajánlat megírásához ad tanácsot, hanem, hogy mit tegyünk, miután elküldtük az ajánlatunkat. Hiszen egy ideig…..
Hogyan adjunk vonzó ajánlatot online oktatásra? Ezzel a kérdéssel többször találkoztam olyan nyelviskolák és magántanárok részéről, akik a Lingviconál bérelnek online nyelvoktató rendszert, és kihasználják a cég tanulószerzést segítő szolgáltatását. (Dióhéjban ez a…..
Szokásos pénteki linkajánlómban, mint azt már megszokhatták, ismét 2 olvasnivalót kínálok az üzletünk felpörgetéséhez. Az első cikk gyakorlati tanácsokat ad ahhoz, hogyan változtassuk át figyelemfelkeltővé online, vagy akár hagyományos hirdetéseinket (brosúra, szórólap). A…..
Az eheti pénteki linkajánlóban is az üzlet és a gasztronómia blogvilágából mazsolázgatunk. Remélem tetszeni fog a mai válogatás! Az első blogbejegyzés a nyelviskolákat is szorongató (?!) árversennyel szemben kínál kiutat. Az üzlethez kapcsolódó másik ajánlatom egy cikk, ami…..
Csősz Ildikó, az OktaTárs Nyelvstúdió (http://www.oktatars.hu/) vezetője a vele készült interjú 2. részében a blended learning tanfolyamok indításának gyakorlati oldaláról beszél. (Az interjú 1. részét itt olvashatja.) Mesélj a bevezetésről. Mikre kell gondolni? Először…..
Újra egy péntek, így ma is egy kis blogbejegyzés válogatást kínálok a szabad percekre. Az üzlethez 2 oldalt ajánlok, az egyik egy akár azonnal megvalósítható PR ötlet, a másik egy frissítő zuhany reklámötletekből. Persze a család sem maradhat ki, hiszen mindjárt itt a…..
Csősz Ildikó közel 15 éve tanít angol nyelvet, 4-5 évig nyelvtanár trénerként is dolgozott. Nyelviskolája idén lesz 5 éves. Az egyszemélyesként indult cég mára 8-10 fős tanári gárdává bővült, amely mellett óraadók is dolgoznak. Az OktaTárs Nyelvstúdió…..
Régebben, amikor nyelviskola vezetőkkel beszéltem, az online nyelvoktatás említésére sokan reagáltak úgy, hogy „nem érdekel, mi személyesen oktatunk”, vagy „mi a kommunikatív oktatásban hiszünk”. Jó lecke volt. Azóta, mikor először beszélek egy nyelviskola…..
Itt a péntek, és talán van pár perc egy kicsit kikapcsolni magunkat a heti rohanásból. A hét utolsó munkanapján 2 olyan blogbejegyzést ajánlok, ami a napi rutinból kilendítve elgondolkodtat, és új ötletekkel segítheti az üzletünket. És mivel már a hétvégétől is csak egy…..
Nemrég egy olyan nyelviskola vezetővel beszéltem, aki a tanulás hatékonyságának növeléséhez bátran használ online eszközt is. Arról van szó, hogy a tanulóinak ajánlott egy online szótanuló programot, és arra bíztatta őket, hogy használják. A siker ilyenkor 2 tényezőn…..
Azok a nyelviskola vezetők, akik most ősszel indítják el blended learning tanfolyamaikat a kereskedelem egyik régi, bevált módszerét használják ki. Ez a bejegyzés a blended learningnek arról a tulajdonságáról fog szólni, ami nemcsak megkönnyíti a bevezetését, de lehetővé teszi…..
Egy budapesti nyelviskola vezetőtől egyszer meglepődve hallottam, hogy az ő meggyőződése szerint nincs is verseny a nyelviskolák között. A hely dönt úgyis, hiszen a tanulók a közelükben lévő nyelviskolát választják. Eszerint egy nyelviskolának nem is kell megkülönböztetnie…..
Nemrég egy nyelviskola vezető, aki francia nyelvet tanít visszakérdezett, hogy mi is a blended learning, amit említettem. Akkor merült fel bennem, hogy igazából nem is tudom, hogy a nyelvoktató szakma többsége milyen néven ismeri ezt az oktatási formát. (A blended learning soknevű:…..
Blended learning blog Beköszöntő 2008.08.11 21:21:00
Kruzslicz Anita vagyok és a Lingvico vezetőjeként sok nyitott és innovatív szemléletű nyelviskola vezetővel, szakmai vezetővel van szerencsém találkozni a munkám során. Az eddigi beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy az online nyelvoktatás lehetőségén belül a blended learning…..