Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antitaxis

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapitány! - szól le az árbockosárból az őrszem a kalózkapitánynak. - Jobbra egy spanyol kereskedelmi hajó! Rendben, fiúk, akkor készüljünk fel a támadásra. Hozd ide a vörös ingemet! -…..
antitaxis 2015.08.10 11:16:02
@Krumpli Bogart: Lassan?
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
A „Klubrádió kontra Fidesz-féle törvénygyár” történet újabb fejezethez érkezett. Szabó Csaba, a Klubrádiót gazdaságilag tönkretevő módosító indítvány benyújtója láthatóan nem bírta a tette súlyát, ezért a módosító javaslatot visszavonta. Korábban azt nyilatkozta,…..
antitaxis 2012.05.16 13:56:14
Matolcsy sorozata a Heti Válaszban egyszerűen csodálatos, még mindig nem tudom elhinni, hogy ezt ő írja, nem pedig mondjuk Bödöcs a Showder klubból.A legfrissebb írásából például kiderül, hogy születnek azok az isteni, soha-sehol meg nem írt unortodox ötletek:"Minden új egy…..
antitaxis 2012.05.16 08:01:24
@christophe: Jól tetted.

Amúgy pedig Orbánon kívül senki nem áll szóba Matolcsyval. Kivéve persze azokat, akik fizetésért teszik. Meg persze az ápolók is.
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
antitaxis 2012.01.12 16:59:24
@Kara kán: Ne izgulj, van itt is sexuális szál: Paja bácsi rengeteg nőt megdöntött, miközben egy baromi jó nő a felesége... Van szerencsém ismerni több általa leoltott hölgyet. A keresztény családmodell nagyon távol áll tőle, a tárogató inkább!
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
  Az Index információi szerint „a szerdai kormányülésen még egyetlen szó sem esett arról, hogy változás lesz a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos álláspontjában, a részletes tájékoztatás azóta is várat magára… Az Orbán-kormány tagjai nem kaptak tájékoztatást az…..
antitaxis 2011.11.18 23:26:02
@is: Jó lett, persze. Hiszen az ismerősöd az egykulcsossal úgy saccperkábé 150-300 ezerrel többet visz haza.
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
Politikus így még nem bosszantott fel... Nehéz nyomdafestéket eltűrő jelzőket találnom Lenhardt Balázsra. Ez a jó képességű szittya minap kiment Károlyi Mihály szobrához és a szélsőjobbos demokrácia féltés jegyében begyűjtötte, majd kidobta az első magyar köztársasági…..
antitaxis 2011.11.06 16:50:47
Kerényi Imre agymenése mentén, miszerint újra kell festeni a magyar történelem nagy pillanatait, mint például a 2006-os lovasrohamot, a Hírszerző kezdet remek sorozatba melyben régebbi képek újrafeldolgozását ajánlja Kerényi figyelmébe, mi folytatjuk az agymenést.Ez a festmény a…..
Freud vinnyogva röhögne a kanapé oldalát rugdosva kínjában. Ismételjük el ötször gyorsan hogy szexbotrány, szexbotrány, szexbotrány, utána gyorsan vágjuk rá, hogy Dominque Strauss-Kahn.Ha Dominique helyett dominát mondunk, akkor pont arra gondolunk, amire György-Horváth Zsuzsa.…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
 A hír: A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja2011. november 1. napjától, határozatlan idejű munkaszerződéssel sajtófőnök-helyettes munkatársat keres. Megpályáztam.   Motivációs levél     1988 óta újságírással…..
Kedves munkanélküli sorstársaim, próbáljatok meg figyelni, mert nem minden tanulság nélkül való az esetem.Próbálok úgy fogalmazni a továbbiakban, hogy senkinek ne legyen baja belőle - nekem meg már úgyis mindegy.Munkaszolgálatra rendeltek be - szeptember elsejétől a…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
antitaxis 2011.02.24 20:50:00
@Jofiu: Nem. Lyukas gumi.
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
antitaxis 2011.01.30 16:04:18
Eltanácsolták az Orbántól való kérdezéstől a Népszabadság riporterét, de Szalai Annamária médiacézárnő birodalma már egy fotóst se mert beengedni a közpénzből működő médiahatósághoz. Nézzük mi is történt:Fotós is jön? A nemzetközi tényfeltáró delegáció…..
antitaxis 2010.12.17 14:42:43
@igényes:
Leszarom
Orbán Viktor
..
antitaxis 2010.12.14 17:38:42