Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Cirkusz

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a teljesen személyes történetet úgy gondolom, hogy le kell írjam, mert kíváncsi vagyok arra, hogy ezt mégis miért és hogyan lehet megcsinálni egy papnak 2021-ben.                Történt egy tragédia és sajnos elvesztettünk egy hozzám is nagyon közelálló embert, akit most szombaton szerettünk…..
Véleményem szerint nem azzal van a baj, hogy Szájer József milyen bulikba jár vagy az, hogy milyen az identitása (annak ellenére is, hogy van felesége). A baj azzal van, hogy ezeket a cselekedeteket nem vállalja fel, nem áll ki a nyilvánosság elé azzal, hogy igen, én ilyen vagyok. Ez a baj a legtöbb…..
Magyar Cirkusz 2020.12.04 11:02:20
@nemecsekerno_007: Nem tolok semmi "Teréz anyás" vonalat, valóban ezt gondolom, hogy nem a melegségével van a baj, hanem azzal, hogy Ő annak a bizonyos Alaptörvények az atyja. Ha valamiből akkor szerintem ebből érződik a rendszerszintű képmutatás ami valójában van a FIDESZ-ben és így az egész magyar politikában. Homofób meg miért lennék? Szerintem a szövegem egyáltalán nem reflektál arra, hogy homofób lennék akármilyen téren is. A kommented 2. része gyakorlatilag nem is a posztomhoz tartozott. Abban egyet is értünk, hogy az "egyéb"-ben jelenleg nincs semmi.
Magyar Cirkusz 2020.12.04 11:04:39
@MAXVAL birсaman közíró: Én nem buzizok, nem is vagyok homofób. Szerintem ezt nem is lehetett leszűrni az írásomból.
Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt meg tudjuk vitatni kulturáltan a politika jelenlegi történéseit. Nem számít, hogy milyen irányzat vagy párt felé húz a szíved, várjuk a véleményeket.   Néha várhatóak gazdasági posztok is, vélemények, mivel azzal is szeretnék majd foglalkozni. Úgy…..