Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a nick még szabad

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazíliát csak nehezen érte utol a világméretű biciklis forradalom. A városokban sok az autó, a sofőrök miatt sokáig minden bringaút veszélyes kaland volt. A kerékpárosoknak azonban nemcsak az autósokkal kell megküzdeni. A közbiztonság sincs a topon még Rióban sem, ahol rövid…..
Ez a nick még szabad 2014.05.22 20:21:07
@Zacskóstej: true-true...:)
Ez a nick még szabad 2014.05.22 20:38:07
@Viktor Mutyin: és még a lábát is eltöri...csak úgy, kedvtelésből :)
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
Ez a nick még szabad 2012.09.10 21:27:45
@kamill77: szerintem feri rákja kamu :$ akárcsak armstrongé...
Ez a nick még szabad 2012.09.10 21:38:00
@46,52%: :)))
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror!  Mindenkinek a saját…..
Ez a nick még szabad 2011.07.23 21:02:08
@TOFI: Teljesen egyetértek veled, ami a női vezetőket illeti :). Én férfi főnök vagyok és egy "tyúkudvart" kormányzok, és nagyon jól működik. Szerencsére Nekem volt gyerekszobám, emiatt a lehető legjobban bánok a "nőimmel", másrészt engem az motivál, ha teljesen meg tudom fogni magamon a nyomást és stresszt és ezáltal látom, hogy nagyon jól teljesítenek az embereim :). Mondjuk az más kérdés, hogy emiatt néha én szoktam helyettük rosszul lenni, de szerencsére én tudom a megfelelő stressz kezelési módszereket (pl bicikli ;)). Másrész, ha nem is hatnának, még mindig ott van az a rész, amiben a nők erősek, s olyankor nekiállnak "gondoskodni" rólam, így tudok rájuk támaszkodni :). Még csak 31 éves vagyok, de a beosztottaim között van 25-55 éves korúig mindenféle, mégis tök jól működik a dolog. Arra meg én szoktam odafigyelni, ha esetleg el kezdenének rivalizálni egymással, mert azt azonnal rövidre zárom :).
Másrészt, ami szintén nagyon fontos, hogy tudom "hajtani" is őket ha kell, amiatt, hogy soha nem vagyok tiszteletlen és nem élek vissza a hatalmammmal (csak élek vele, amikor kell, de az nem ugyanaz !!!). Mellékesen itt megjegyezném, hogy az ilyen primitív, bunkó, "csinált" főnökök (mindegy, hogy férfi vagy nő) lerontják az én megítélésemet is. Mivel képzetlenek, emiatt csak a hatalmat látják benne, de az már nem jut be a dió agyukba, hogy ez is egy szakma, és ezt is ugyanúgy tanulni, gyakorolni kell, sőt érzék is kell hozzá, s a többi szakmához képest sokkal nehezebb is, hisz emberekkel kell foglalkozni.
Ámen :)
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Az energia-visszanyerő rendszer használatát is megvitatják a Forma-1-es csapatfőnökök a Maláj GP-n.A KERS a szabályok szerint idén megengedett, de az istállók megállapodtak, 2010-ben nem teszik a kocsikba, mert túl drága lenne fejleszteni. Jövőre viszont visszajöhet, hogy könnyebb…..
Ez a nick még szabad 2010.04.02 20:57:30
@smartdrive: meg a kresznek is :D
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Ez a nick még szabad 2009.08.29 00:58:29
@falfirka: buta vagy :)
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Régóta gondolkodom rajta,leírjam-e Nektek ezt a félig vicces-egyébként komoly történetet, de mivel a tárgyalás sajátos formája ez is, tanulságos lehet.(S egyúttal biznyíték arra, hogy mindenki minden nap kerülhet olyan helyzetbe, ahol tárgyalástechnikai tudásra van…..
Ez a nick még szabad 2009.08.09 22:52:34
ez a sztori elég sz@r volt.

végig úgy éreztem, miközben olvastam, hogy csúsztatsz benne, valószínűleg azért, amiért tovább olvasva a sztorit, önmagad vallod be, hogy nagyon jó vagy, hisz megúsztál 1 euro-t, vagy inkább a 20 euros büntetést...

másrészt amilyen stílusban leírtad, mint pl "két autónk van, amikhez menő kifejezések tartoznak az épp aktuális "mémtárból", mint pl "gyerek ropizhat, kutya kutyulhat, blablabla, majd a végén leosztod a kommunikációs technikák tutifrankóját, mindenképp azt sugallja, hogy te "felsőbbrendű" vagy...

szóval ez a sztori sz@r
Ez a közmondás az "emberi játszmák" egyik alpstruktúráját írja le. Azt, amikor nem azzal közlöd a közlendődet, akinek tényleg mondanivalód van, hanem csak utalsz a beszédben valamire, amivel az illető tudomására akarod hozni a mondandódat. Berne (tudod, a…..
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
Ez a nick még szabad 2009.08.05 00:52:15
@911 Turbo: milyen jó, hogy náci a nickneved is...igazi iq-harcos vagy, azt már bebizonyítottad
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Bocsánatot kért a Forma-1-főnök Bernie Ecclestone, amiért a hétvégén a The Timesnak adott interjújában Adolf Hitlert dicsérte. Hétfőn azzal védekezett, félreértelmezték, de miután több szervezet is felszólította és egy német politikus lemondta találkozójukat, elnézést…..
Ez a nick még szabad 2009.07.10 20:50:24
@kalevaleez: a kis idealista :)
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Ez a nick még szabad 2009.07.10 20:44:16
Nem a menetrend rossz, hanem a pálya. A butaság és rosszindulat pártsemleges. Szépen példázza ezt a régi igazságot egy civilnek álcázott kaposvári kezdeményezés. Annak idején lényegében hazavágta az ütemes menetrendet Szabó egykori miniszter (MSZP) ostoba rendelkezése a…..
Mászik az utánozó majom, de nem a falon, hanem a polcon, ahonnan D.Dani gyanútlanul be is tette a kosarába. A magvas tanulság: "tessék jobban megnézni, valóban azt tesszük-e a bevásárlókosarunkba, amire gondoltunk". Minap vásároltam a mellékelt fotón látható…..
Ez a nick még szabad 2009.02.06 08:04:26
@megélhetési sünöző: csak szeretném felhívni a figyelmed, hogy hiába lúzerezed a srácot, a cikk annyira nem alaptalan, mert van egy úgynevezett formatervezési mintaoltalom, mint pl a coca-cola cirádás betűi az adott vörös színű alapon, a bmw hűtörácsa, stbstb, és aki nagyon hasonlót csinál pont az ilyen figyelmetlenekre építve, mint dani, azt általában be szokták perelni az eredeti forma tulajdonosai, ahogy jelen esetben a palmolive a hasas tusfürdődoboz miatt tehetné ( ha olyan sok fogyna a koppintottból, hogy megéreznék a buxájukon).
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
Ez a nick még szabad 2009.01.24 14:54:25
@nyanyanya: javasolj valamit, lehet ismerem :) nyitott vagyok mindenre, ami nem átlagos és populáris :)
Ez a nick még szabad 2009.01.24 15:01:05
@nyanyanya: ok, legyen... az is másfajta esettanulmány :))
azt hiszem most beírom utolsó hozzászólásom (és ezt most komolyan) :)

Örülök, hogy "megismerhettelek" és ilyen jól felvetted a ritmust a humorra, remélem máskor is találkozunk. Üdvözöllek (meg a többieket is természetesen), és további szép napot kívánok!

Sziasztok!

Gyuri
hát legyen!!! A nap képe... 2008.11.05 21:03:06
Az USA elnökeinek tablója…....
Ez a nick még szabad 2008.12.07 22:44:06
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Ez a nick még szabad 2008.11.18 23:14:30