Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZSt0m

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre sűrűbben fordulnak elő úgynevezett SIM swap csalások, 2015 óta jelentősen, négyszeresére nőtt az ilyen típusú támadások száma, és ma már bárki a csalók áldozatává válhat. A kiberbűnözés ezen típusa egy olyan kifinomult módszert takar, amelynél első lépésben a gyanútlan és sok esetben óvatlan…..
ZSt0m 2021.01.08 17:41:18
@So No: Évekkel ezelőtt olvastam egy hasonló cikket(?) blogot(?) aztán kisült, hogy az USA-ban lehet SIM ügyeket intézni telefonon(küldenek postán egy másikat) szerintem Magyaroszágon erre nincs lehetőség csak személyesen.Egy androidos app amúgy mivel biztonságosabb mint egy telefonra küldött SMS?Szerintem semmivel.
Tegnap volt egy vitám Facebookon a lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelöltről. Innen jött az ihlet, hogy sorba vegyek néhány lehetséges jelöltet. Összesen 5 politikust tartok esélyesnek a közös ellenzéki lista miniszterelnök-jelöltjének: 1. Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc egyik interjújában már…..
A hivatalos adatok szerint több mint 600 ezer külföldi állampolgár él Dániában, ám nem mindenki tud maradni is, aki szeretne. Sokan arról panaszodnak, hogy az elmúlt években egyre erősebb a bizonytalanság és egyre nehezebb elhelyezkedni az országban. Ezért aztán elmennek, noha szívük szerint…..
ZSt0m 2020.12.13 10:14:49
@Bambano: nem keverik, aljas módon összemossák / szajkózzák amit a szájukba adnak
A múlt heti első résszel akaratom ellenére is rendesen bedobtam a kirakatot néhányatoknál, most itt a folytatás és a bejegyzés végén szavazhattok hogy a jövő héten is legyen-e "mégilyen" (és még másról is). Lássuk! 1920. Felirat a járdán a Budai várban: "VÁRJUK A KIRÁLYT" egy kritikus által…..