Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daveke

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Orvosi Kamara a mai napon közzétett egy nem reprezentatív adatközlést arról, hogy bizonyos szempontok szerint kiválogatott  intenzív osztályokon lévő betegeken körében milyen az átoltottság megoszlása. Íme: Természetesen tudjuk, hogy Magyarországon az intenzíven lévő covid19 betegek…..
daveke 2021.12.06 14:51:14
@Boldeone2: Hogy miért hagynák jóvá? :) Pénzért ember, ne légy már ennyire naív. Korábban mar írtam, ez a Pfizernek 4 havonta 30 milliárd dollár bevétel, amiből 29 mrd nettó, ha leoltják a gyerekeket is, lesz belőle 40 mrd vagy 50. A 60-as, 70-es években volt egy necces terhesvitamin, 10 évig forgalomban volt, mire betiltották, addig több tízezer gyerek született végtaghiánnyal Dél Amerikában. Az rendben van, hogy te beoltattad magad, mert jogod van hozzá, én a kötelezősséggel nem értek egyet, na meg a rábeszéléssel. Kinek képzeled te magad, hogy emberek sorsáról dönts? Mint mondtam korábban is, maga a Karikó sem tudja biztosan állítani, hogy lesz e és milyen hosszútávú mellékhatása az mRNS vakcináknak. Szlávik doktor is elmondta ezt a tévében, pedig hidd el, ő sokkal pengébb nálunk.
daveke 2021.12.06 20:52:26
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: anyukádnál voltam, de nem említetted, hogy tripperes, mindegy, most alul öblögetem forró kamilla teával ;)
daveke 2021.12.06 14:27:53
@Etniez: kollégáid 84%-a elkapta? Miféle megközelítés akart ez lenni egy elme-covid osztályon? Nem 83,78% volt? Vagy csak nagyot akartál mondani? Tökkelütött. Az ilyen féleszű észosztók miatt van az a sok konteós, mert téged ha meghallgat valaki, az egyből leveszi, hogy nem vagy valami penge. Nincs mellékhatása? Oszt mégis honnan az anyádból tudod milyen következményei lesznek mRNS vakcinálásnak majd a gyerekednél, unokádnál vagy akár nálad 10-20 év múlva? Ja, hogy az téged nem érdekel? Féleszű vagy
A nem kormánypárti magyar focidrukker hihetetlenül ellentmondásos érzelmi állapotokat élhetett meg az elmúlt hetekben, melyek szinte hullámvasút szerűen repítették fel és le. Jó volt magyarnak lenni és szégyen volt magyarnak lenni. Illetve, dehogy volt szégyen magyarnak lenni, sőt, inkább mihamarabb…..
daveke 2021.07.05 08:01:55
@szajer_jozsef_1:
Nálad nagyobb selejt nemigen van. Rettentően sajnállak, hogy így lassan 40 felé nincs egy párod és napi szinten néger faszokra kell kiverned, de gondolom már anyád is megfordult a fejedben ilyen alkalmakkor... Szomorú.
Sokkal jobb világ lenne ez a föld bolygó, ha vonat elé ugranál.
daveke 2021.07.05 08:09:34
@szajer_jozsef_1:
Én se náci, se homofób nem vagyok, legfeljebb kis tulzással rasszista, de az is csak a cigányokra vonatkozik.
Amúgy meg ne haragudj, csak segíteni akartam, tényleg nagyon sajnállak!
Neked segítségre lenne szükséged, kár, hogy ezt a környezeted nem veszi észre, valószínüleg ők is mint retardáltak :(
Szomorú...
daveke 2021.07.05 08:11:10
@szajer_jozsef_1:
Egy szakember már ebből az egy válaszból megállapítaná, hogy retardált vagy
The Milkman Baj van Dubajban ? 2021.03.18 08:35:06
Kicsit túl van lihegve ez a "neres" repülőgép-saga. Dejszen' ott áll ez a masina, ki lehet bérelni, oszt' huss ! Vihetik a keNERes pajtások, vihetik politikusok, de a nép egyszerű fia is. Legutóbb is ez történt. Én tudom. Itt a hiteles történet és ezután tessék befejezni a rosszindulatú…..
daveke 2021.03.23 08:24:24
@jancsi_42: Rettentő idegesítő vagy és szánalmas is. Jobb lett volna ha édesapád kisszéket csinált volna helyetted, de tényleg. Te pofázol itt tolvajokról, meg közpénzről? Egy normális, adófizető embernek nincs annyi felesleges ideje, hogy ennyi időt pazaroljon az elmebetegségére, szóval te nem vagy különb egy cig...nál, élősködő, idegesítő vadbarom, 20-as iq-val. Remélem elvisz a covid családoddal együtt, mert akiktől ilyen ember származik, azoktól jobb lenne megszabadulni, selejtes geci
Amikor 10 éve a hivatalba lépő Orbán-kormány harcot hirdetett az államadósság ellen, nem gondoltuk volna, hogy hosszú ideig ez lesz az egyetlen valós ellensége a kormánypártnak. Az idén azonban feltűnt egy olyan ellenség, amelyet nem magának teremtett a Fidesz, így a koronavírus elleni harc…..
daveke 2020.12.26 10:15:11
@karoly_4:
Figyelj öreg, te egy kib. elmebeteg vagy. Itt emberek érvelnek, ki így, ki úgy, ami teljesen normális (veled ellentétben). Tegyük fel, ha okos dolgokkal érvelnél is, abszolut hasztalan, mivel senki nem olvas el. Te diktátornak képzeled magad, csak hát az igazság az, hogy valójában skizofrén vagy és nagyon szomorú, hogy környezetedben sincs normális ember (szülő, gyerek, feleség), aki tenne azért valamit, hogy kezeljenek. Így azt gondolom, hogy te és a családod kezeletlenül sokkal veszélyesebbek vagytok a muzulmán terroristáknál, ha súlyosbodik az állapototok, nem tudom mi lesz, de sajnos ártatlan emberek fogják megszenvedni :(
daveke 2020.12.27 08:26:12
@karoly_4: nincs kedved bemutatkozni és a címedet elárulni? Bevállalnék miattad 5 évet, komolyan.
Demeter Szilárdnak a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának az Origóban megjelent, a holokauszt áldozatait sértő kirohanása miatt azonnal le kell mondania minden tisztségéről. Ilyen ember nem vezetheti Magyarország egyetlen közintézményét sem, különösen nem a Petőfi Irodalmi Múzeumot. 2004-ben…..
daveke 2020.11.30 08:44:16
@cardiobascuralis: Neked meg a kommentelést kellene abbahagyni, több helyen láttalak már hozzászólni, te egy nagyon iq szégény ember vagy (de fogalmazhatnék csúnyábban is, mondjuk, egy kib. idióta) és aki látott már 2-3 kommentedet valahol, az nem fog komolyan venni, csak kiröhög és továbblapoz. Gondolom észrevetted, hogy soha senki nem állt le veled megvitatni mondandódat, ja nem, hogy vetted volna észre...
daveke 2020.11.30 08:50:50
@hasdrubal_barcas_28: ember, te szabadon jársz-kelsz közöttünk? Nyugtass meg, hogy valami zárt intézményből írsz. Nem tudom mi a célod és szándékod, de egy biztos, nálad a gondok nem kicsik. Őszintén remélem egyszer kijön valami új gyógyszer, ami segíthetne rajtad.