Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROLI921

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra is nagyszerű formában szerepel, a zebramezes csapat hét közben megtartotta a Milánóban begyűjtött előnyt, s biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, ahol az Atalanta lesz az ellenfele. Szombat este pedig már a bajnokságban kell folytatnia, s egy nehéznek ígérkező mérkőzésen,…..
A pletykák szerint a Juventus egyre közeledik Paul Pogba leigazolásához, miután a játékos bizonyosan távozni fog a nyáron. A francia középpályás 2016-ban tért vissza a Unitedhez nagy reményekkel és nagy szavakkal. Azonban az angol kaland nem éppen az elvárások szerint alakult, most pedig bár a…..
A Juventus csatára, Paulo Dybala várhatóan ma edzésbe áll, és a tervek szerint akár hétvégén a Roma elleni fontos bajnokin szombaton pályára is léphet. Az argentin futballista az elmúlt hetekben a felépülésén dolgozott az edzőteremben, és a Tuttosport beszámolója szerint legfőbb terve, hogy…..
ROLI921 2021.02.04 19:02:01
@Tony.: igen. Jelenleg szerintem Morata formán kívül van, és nem is fekszik neki a két csatáros játék, szóval kell Dybala.
Rendkívül nehéz és kiélezett február áll a Juventus előtt, s a havi program nyitányaként a zebramezes csapat az Inter otthonába látogat az Olasz Kupa elődöntőjében. A továbbjutásról a kupasorozat ezen szakaszában már két mérkőzés dönt, a torinói visszavágóra február 9-én kerül majd sor. Az olasz…..
A téli mercato nem volt túl eseménydús, hiszen az első csapathoz nem érkezett senki, a legjelentősebb esemény Nicolò Rovella érkezése, illetve Sami Khedira távozása volt. A Tuttosport újságírója, Guido Vaciago némi háttérinformációval szolgált a megvalósult vagy meghiúsult játékosmozgások…..
A Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali a tegnap este elmondta, miért nem tudott a neroverde és a piemonti klub megegyezni Gianluca Scamacca kapcsán annak ellenére, hogy a Juventus szerette volna keretében tudni a fiatal támadót. A 22 éves csatár a szezon végéig a Genoánál marad kölcsönben,…..
A Juventus a középmezőnyben tanyázó Sampdoria otthonába, a kötelező három pontért látogatott Genovába, s egy gyönyörű Ronaldo-Morata összjátékot követően Federico Chiesa találatával szerzett vezetést az első félidőben. A második játékrész már inkább az eredmény megtartásáról és az energia…..
A versenynaptár továbbra is rendkívül feszes tempót diktál, szerda este a Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjében lép fel, s a SPAL együttese látogat az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretébe visszatért Alex Sandro, aki koronavírus-fertőzés miatt huzamosabb ideje hiányzott, Rodrigo Bentancur és…..
ROLI921 2021.01.27 21:50:18
@szauerb: van meccs hogy nem szidod Bernát? Ebben az évben kb minden cikkhez bekommentelted. :)
A Juventus 22 millió eurót ajánlott a Sassuolónak Gianluca Scamacca megszerzése érdekében, s a felek két napon belül nyélbe üthetik az üzletet. A 22 esztendős támadó a szezont kölcsönben a Genoa együttesénél tölti, s a zebramezesek már hetek óta komoly érdeklődést mutatnak iránta, azonban a La…..
Az Inter otthonában elszenvedett vereséggel a Juventus egy lépéssel távolabb került zsinórban tizedik bajnoki címétől, azonban hét közben aratott Szuperkupa-győzelemmel új lendületet vehet, s újult erővel és önbizalommal folytathatja a harcot a bajnoki címért. Vasárnap kora délután a Bologna…..
Mielőtt a Lyontól a Bayern Münchenhez igazolt volna 2017-ben, Corentin Tolisso neve gyakran felmerült az Öreg Hölggyel kapcsolatban. Közel négy év után úgy tűnik, hogy a Juventus vezetősége ismét érdeklődik a mostanra 26 éves francia középpályás iránt, mivel a szakemberek szerint ő minőségi ugrást…..
Andrea Pirlo csapata megszerezte a szezon első trófeáját, hiszen 2:0-ra legyőzte a Napolit az Olasz Szuperkupa-döntőn Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata góljaival, miközben Lorenzo Insigne büntetőt hibázott. „Óriási örömöt érzek, az első trófea begyűjtése edzőként más érzés, talán jobb is, mint…..
A Juventus fájdalmas vereséggel térhetett haza az Inter otthonából, s így hátránya ismét tetemesre nőtt a bajnoki tabella éllovasától, de szerda este az Olasz Szuperkupa döntőjében feledtetheti a vasárnap esti teljesítményt. A bajnoki címvédő ellenfele az Olasz Kupa győztese, a Napoli lesz, s a két…..
ROLI921 2021.01.20 23:13:12
@szauerb: te nézted a meccset? Berna végre focizott.
Az Inter elleni pofon érzékenyen érintette a szurkolókat, de közvetve akár komolyabb hullámokat is generálhat az idei év gyengébb eredményeivel karöltve. A CalciomercatoNews és a Calciomercatoweb értesülései szerint Fabio Paratici állása igencsak instabillá vált, a La Repubblica pedig arról írt,…..
Az AC Milan otthonában aratott, majd a Sassuolo fölött elért hazai 3:1-es győzelem után a Juventus vasárnap este visszatér Milánóba, ahol ezúttal az Inter csapata fogadja majd, s a torinóiaknak lehetősége nyílik arra, hogy újabb három pontot szerezzenek közvetlen vetélytársaik egyikével…..
Andrea Pirlo a Juventus hosszabbításban 3-2-re megnyert meccsét követően elmondta, hogy csapata jól játszott, de rosszul kezelte a meccset, és a koncentráció kimaradása miatt végül 2-0 után kénytelen volt hosszabbítást játszani egy amúgy is telített szezonban. „A saját életünket nehezítettük meg,…..
ROLI921 2021.01.14 20:46:49
@Pavel1988: azért mostanában sok szenvedés meccse volt a milannak. Utolsó perces egyenlitessel, vagy forditassal.
Spanyol források szerint a Manchester United szeretné szép keretbe zárni Cristiano Ronaldo pályafutását, miután 2003 és 2009 között a manchesteri vörös ördögök mezében tett szert világhírnévre a szélvészgyors portugál futballista, majd rekordot jelentő összegért távozott a Real Madridhoz. Kilenc…..
ROLI921 2021.01.13 09:09:21
A Sassuolo ellen a lesérülő Paulo Dybala helyett beálló Dejan Kuluševski a meccs után elmondta, hogy nincs ellenére, ha közelebb játszhat a kapuhoz, célja pedig a vasárnapi meccsen nem lehetett más, mint győzelemhez segíteni csapatát. „Csak egy dologra gondoltam, amikor pályára léptem, méghozzá az,…..
ROLI921 2021.01.11 11:27:42
@Pavel1988: nem értek egyet. Szerintem tegnap miután beállt adott vagy 4 gólpasszt, csak a többiek elrontottak. Nem kell mindenkinek futóbolondnak kellenek azok a játékosok akire rá lehet passzolni a labdát és képes megtartani.
Többre tartom mint Chiesa, de majd az idő eldönti, az azonban biztos hogy ketten nem férnek el egyszerre.
A Juventus a Sassuolót fogadta a Milan elleni simának tűnő győzelem után, a meccs pedig igencsak bonyolultra sikerült Paulo Dybala és Weston McKennie lesérülésével, de szerencsére Pedro Obiang pirosat érő megmozdulása nem küldte a partvonalon túlra Federico Chiesát, s némi izgalom után a Juventus…..
A Juventus az Udinese elleni 4:1-es győzelemmel kezdte az új esztendőt, s szerda este a szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik, hiszen a zebramezesek az éllovas AC Milan otthonába látogatnak, azzal a reménnyel, hogy győzelmükkel csökkenteni tudják a mostanra már jelentős hátrányt. A…..
A Calciomercato értesülései szerint Paulo Dybala szerződéshosszabbításának nem kifejezetten pénzügyi, mint hierarchikai okai vannak. Paulo Dybala nagyszerű szezont futott tavaly, a koronavírus-járvány miatti leállásig a csapat egyik, ha nem a legjelentősebb húzóembere volt, ám azóta csak árnyéka…..
A Calciomercato értesülései szerint Andrea Agnelli azt fontolgatja, hogy meneszti a klub sportigazgatóját, Fabio Paraticit. A szakember szerződése júniusban lejár, a bianconero klub elnöke pedig azon gondolkodik, hogy ideje ezen a szinten is váltani klubon belül. Fabio Paratici 2010 óta áll a…..
A Palermo egykori alelnöke, Guglielmo Miccichè nemrégiben elmondta, hogy Paulo Dybala közel állt ahhoz, hogy a Napolihoz csatlakozzon, de végül a Juventust választotta a játékos. La Joya első olasz klubja a Palermo volt, 2012-ben csatlakozott az azóta viharos éveket átélő klubhoz, majd három évvel…..
ROLI921 2020.12.30 00:39:36
A Calciomercato által hivatkozott angol források szerint a Chelsea meghatározta Antonio Rüdiger kivásárlási árát, a Juventus pedig érdeklődik a játékosért. A német futballista kikerült a kezdőből a Stamford Bridge-en Frank Lampard vezetése alatt, mivel az angol edző Kurt Zouma és Thiago Silva…..
ROLI921 2020.12.28 14:23:27
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
ROLI921 2020.12.27 19:43:57
@Juventino86: nem értem minek itelkezel fél szezon után. Főleg hogy egyesek felett hohérkodsz másokat meg védsz ugyan arra a szar teljesítményre. Szerintem erős a keresünk, DePaul pl minek? De Cutinho is csak penzkidobas. Magas vételár, magas fizetes. Ilyenből van elég.
Remelem nem játszunk fifat, és hianyposztra igaolunk. Szélső hátvéd és center kell.
ROLI921 2020.12.27 20:41:33
@Juventino86: csak nem Dybala hanem az edző felett.