Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViewSonic

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
ViewSonic 2010.02.06 15:59:32
@Iustizmord: sok erdekeset irtal, mintha te lennel a vedoje az egyiknek, nem? na mindegy is, de azert termeszetesen kemenyen ferditesz ezzel a kocsmai szurkalos traktoros sztoriddal. mert persze van kocsmai szurkalas bivalybasznadon, es a vegeredmeny ugyanaz. de ott nem 30-40 cigany megy be ismeretlenul egy szorakozohelyre demonstrative "bevedeni" a helyet. hanem a helyi lakossag egymas kozott "mulatozik" majd szurkal egy kicsit. ezek a cigok ebbol eltek, es a riportban a budos cigany mosolyogva mondja hogy ritkan verik el oket ennyire. ez annyit tesz, hogy el lettek verve, ezert gyilkoltak. kifordalaskent. szal hagyjuk ezt a gyenge szar kocsmaiverekedes dumat, mert ha a birosagon is erre alapozol hamar atlatnak rajtad....
Subba Norbit megverték! 2010.01.29 20:33:00
A fitneszkirályon egy állítása szerint nem létező tartozást akartak behajtani, amit ő megtagadott, majd egy nagyobb ütés és rövid eszméletvesztés után kihívta a rendőröket és a mentőt, majd a kórházból közepes agyrázkódással saját felelősségre hazament. Az ügy a…..
ViewSonic 2010.01.30 01:03:08
 Különböző témakörökhöz készítettem el widgeteket   Bár nemrég megjelent a blogon egy leírás, hogyan hozhatunk létre saját widget gyorsindítókat, de én nekiláttam kielégíteni a saját igényeimet ilyen téren. De úgy döntöttem, hogy megosztom őket Veletek, így a…..
ViewSonic 2010.01.28 23:43:54
@Muveszur: a lenyeg h eccer meglegyen :P
ViewSonic 2010.01.29 23:02:06
@Muveszur: ne felejts el engem azé plííííz :p
ViewSonic 2010.01.30 00:19:33
@Muveszur: szuper vagy :P
 Hogyan telepítsük fel a Nokia navigációs programját telefonunkra?   A Nokia néhány napja bejelentette, hogy ingyenessé teszi a navigációs programjának, az Ovi Maps használatát. A döntést jelentősen befolyásolhatta, hogy a Google elsőként kínált az Egyesült…..
ViewSonic 2010.01.26 23:10:32
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
 HD játék i8910 HD-re   Ebben a cikkben bemutatok nektek egy nagyon izgalmas játékot, ami végre kihasználja a telefon adottságait... 5800 vagy N97 tulaj ne próbálkozzon vele, nem fog sikerül. A futásához körülbelül 120 MB Ram-ra van szükség, és hardveres gyorsítást is…..
Soha nem gondoltam volna, hogy ezen a blogon saját történetemről is írni fogok. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a történet rólam is szól. Figyelni szerettem volna, nem előtérbe tolakodni. Valahogy most mégis ez történt. Ráadásul ennek a 24 órának a története – bár tudom,…..
ViewSonic 2009.12.11 02:49:49
A sorozat belépőszintű darabokkal foglalkozó összeállításának záró része. SzerkezetSvájcban kiváló minőségű óraszerkezeteket gyártanak - ezt ugye már a gyerekek is tudják. Japán is megbízható szerkezeteket készít, ám nem mindegyik szerkezet készül azonos…..
ViewSonic 2009.11.28 09:27:50
@Szűcslaci: és ér valamit? ez egy aranyozott óra, valami kövekkel a négy sarkában, a számlap, és az óraszerkezet is aranyozott, nemcsak a szíja. a hátlap meg üveg, látszik a szerkezet. nem lehet felhúzni, ahogy mozogsz vele az tartja életben. ér ez valamit, vagy ez a gagyi kategória, és átvertek?
ViewSonic 2009.11.28 15:39:51
@Szűcslaci: nem, nem értem amit mondasz. miért kéne óráshoz vinni? nem írtam h nem működik, azt se hogy kínai lenne. Ezt egy óravásáron vettem jópár éve, eléggé drágán, megnézettem a vásárt szervező szakértővel, és azt mondta hogy megéri. csak azóta semmit nem tudok róla. semmi nem utal arra, hogy ez egy kínai dolog lenne, sokkal jobban minden arra utal, hogy svájci gyártmány.
ViewSonic 2009.11.28 18:53:03
@Szűcslaci: hogyan lehetne megtudni hogy mennyit ér?