Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flyboy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy Linuxos asztal. Amint látjátok a kép nem mostanában érkezett. Ezúton is szeretnénk bocsánatot kérni a küldőtől, hogy csak most került ki az asztala a blogra, de kikerült. Várjuk a véleményeiteket és kíváncsi lennék a dockban lévő ikonokra, mert számomra azok…..
Nem sokan használnak Linuxot így mindig örülök, ha ilyen képet látok az e-mailek között. Szerintem sikerült elérned amit akartál, szép és egyszerű lett. Remélem, most már több komment érkezik és sikerül kitalálni, hogy kié lehet a beküldött asztal. Üdv! Az asztalom…..
Tegnap láthattuk, hogyan is néz ki az, amikor szabadalomként tűnik fel egy minifig Amerikában és nem játékként. De mi a helyzet Magyarországon? Az első, a LEGO által eszközölt szabadalmi bejelentés nem túl korai, mindössze 25 éves, egy - elektromos - építőelem oltalma…..
flyboy 2009.11.11 21:12:15
A Sun közölte a múlt csütörtökön azt az anyagot, amely aztán körbefutotta az angol(szász) sajtót (sőt, a magyart is). Nem túlzás botrányról beszélni, hiszen a cikkben bemutatott, a BrickArms által gyártott és forgalmazott terrorista/náci figurák tényleg feszegetik (vagy át is…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
ROFL-net Webcam ribanc csőd 2008.08.10 11:00:00
Képzeljük el azt a szituációt, hogy egy magányos férfi rákattint egy webcam-showra. Már töltődik, csávó már nadrág nélkül ott hever a monitor előtt, aztán ezt látja!            Még elkeseredetten megpróbálja felébreszteni,…..
flyboy 2008.08.14 17:12:53
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
flyboy 2008.08.13 12:35:34
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..