Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmr94

18 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
dmr94 2021.03.04 00:28:54
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Neked külön köszönöm a sok dicséretet, a végére majdnem zavarba jöttem. :D

@LaciHogyVoltol: Robi TikTokját nekem is volt szerencsém látni, nagyon rossz/kínos a kontent.

Ami a JLB-ket illeti, én legszívesebben Győzővel néznék meg egyet ha a csatorna útnak eresztené, mint BV műsorvezető, azt fixen lehogyvoltoznám.

Illetve többen emlegettek itt egy VV kívzt ha jól értettem, ez releváns téma még vagy lemaradtam róla?
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
dmr94 2021.02.27 17:01:18
@K_Attila: Köszönöm, reménykedtem, hogy ez a thread folytatódik a kommentekben. :D

@.Zsu: Nem, Dzsudibí lesz az ügyeletes ha minden igaz de jövünk majd még egy közös összefoglaló/értékelő poszttal jövő héten, mint hivatalos lezárás. Na meg amúgy sem szívesen búcsúzkodom, bármennyire nem volt túl izgi évad, azért hiányozni fog ez a közeg.

@Post Modern Prometheus: Köszi, hogy levezényelted/adminisztráltad ezeket a szavazásokat, kvázi közvéleménykutatásokat végig, érdekes ahogy néhány párbajnál nagyon nem mutatkozott reprezentatívnak az itteni kommentszekció.

@MozambikiZombi #teamPini: EKG, időnként izgi lehetne.

Emellett köszi mindenkinek a pozitív visszajelzéseket és bátorítás, most és az összes korábbi alkalommal, nem voltam túl aktív a kommentszekcióban de igyekeztem követni, főleg amikor valami nagyobb volumenű dolog történt (már amennyire egy VV-ben lehet bármit annak értelmezni :D), aminek megítélése megosztó volt, itt rendszerint remek érvelésekkel is találkoztam.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
dmr94 2021.02.24 20:27:42
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Köszi szépen, igen , bőven lehetett volna mivel "támadni" őt is, legfőképp a Simonos kizárós incidensre gondolok. Lehet Robi és Bálint meg is tette, ezért nem mutatták :D

@TheLynx70: EKG, rosszindulatúnak és manipulatívnak tűnik. Sajnos lehet ez valóban egyfajta védekezési mechanizmus nála. Elég vakok közt félszemű a király jelleget öltött amikor oltogatta a villalakókat.
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Anikót kivételesen visszafogott stílusban rakják össze a mai adásra, amit én a legkevésbé sem bánok, azt már egy fokkal jobban, hogy az adás gerincét a két kislány előpárbajaként is felfogható ""olimpiai"" döntő adja. Vivi kiesésével még az esetleges szórakoztató faktor is megszűnt a női mezőnyt…..
dmr94 2021.02.10 18:02:10
köszi mindenkinek, őszintén szerintem is egy rakás fos volt a tegnapi rész de bízzunk a jobb folytatásban :D

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez nagy EKG, vajon a mostani brigád ennyire sajátos(an nyugis) vagy szimplán így alakult vagy valami mélyebb általános jelenség húzodik emögött? vagy csak visszagondolva tűnik minden évad sokkal trashebbnek, mint amilyen volt? (na jó, ez utóbbi nem túl valószínű, tényleg elképesztő mocsarakat élhettünk már át)
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
dmr94 2021.02.08 15:52:14
Itt elég sokan felszopták Anikót az elmúlt órákban, én hadd képviseljek egyfajta ellenpontot, egyben egy picit perverz módon az ördög ügyvédjét alakítva Renátót is megvédve itt-ott.

Szóval arról nem tudom mi a közvélekedés, hogy Anikó karrierje úgy futott fel igencsak az RTL-nél, hogy összejött Kovács Dániel producerrel (nem, nem a villabeli Kovács Dániel :D), ami szintén nem egy ritka mintázat egyrészt a törtető karrieristák életében másrészt tipikus táptalaja a hatalommal való visszaélésnek egy párkapcsolatban.
Nem szeretnék rosszindulatú lenni de nem tudom félretenni ezt az apsektust és hozzá is teszem, hogy nekem ő egyébként sem szimpatikus úgyhogy könnyen lehet, hogy biased vagyok vele kapcsolatban de szerintem ez kicsit aláássa a hitelességét.
Alapvetően az zavar, hogy buta, látszik persze, hogy kikupálták kicsit, hogy képernyő kompatibilis legyen de úgy érzem ég és föld PP és az ő intellektusa - nem Anikó javára.
Renátóval kapcsolatban persze alapvetően igaza van de ez megint nem egy nagy dolog, ezt a vak (értsd: a közönség, aki 15%-kal ejtette ki) is látta.
És ha már Ginát elkezdtétek dícsérni amiatt, hogy némiképp átértékelte a helyzetet, ez szerintem Renátónál sincs másképp, ő maga vallotta be, hogy túltolt néhány szitut, reméljük idővel még inkább megvilágosodik.
Még nem nézte végig egyikükkel sem a JLB-t de köszi a linket, bepótolom.
dmr94 2021.02.08 16:51:25
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): nekem ez nem is volt meg, hogy összejött azzal a verébbel :DDDDDD hát ez csodálatos, hogy mennyire belterjes ez a csatorna, na nem mintha ezen csodálkozna bárki isű

@Kosztarika: & @.Zsu: ezekben a kiesős műsorokban egyébként többnyire tényleg korrekt Anikó, jobban megmutatja magát, valószínűleg akkor csak az összefoglalókban nem tudja gyorsan frappánsan lereagálni a szituációkat (PP-vel ellentétben), szóval itt EKG
illetve azzal is, hogy Renátónál tényleg nagyon mély kulturális gyökerek ezek, amikor puszta ösztönlényként nyilvánul meg

@LaciHogyVoltol: a nagybetűs INTRIKA, édes istenem de szeretnék egyszer egy valóságshowt, ahol a szerplők képesek hasonló eszmefuttatásokra
Nnna kedves feleim. Nem bírtam magammal, csak megírtam, olyan nekem a VV hogyvolt, mint Virágnak Dániel szerelme. Próbáltam rövidre fogni, mert mégiscsak volna jobb dolgom is ennél, végül nem sikerült, nézzétek el nekem. Üzenetek Vivinek Vivi rajongói üzeneteket szeretne hallani, kritikusai…..
dmr94 2021.02.07 23:34:09
most látom csak milyen prominens közönsége van a hogyvoltnak VV9 Zsuzsu személyében:

www.facebook.com/hogyvolt/posts/4983779651694573

A Facebook kommentelők általános színvonala alapján mondjuk közel sem biztos, hogy a bejegyzéseket is olvassa de még az is lehet, hogy itt is ő rejtőzik valamelyik nick alatt.
dmr94 2021.02.07 23:42:50
@.Zsu: hm, most hogy mondod...a 36 milliós nyeremény és a fizetett kommentelők: minden összeállt!!
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
dmr94 2021.02.05 11:03:03
@VV10 Velőtrázó Vélemény: fuh, erre mondja a "művelt" internet, hogy why not both?
Én egy nagyobb mosollyal nyugtáznám ha Virág és Mercike egyszerre esnének ki egy hármas párbaj keretében, nem tudom mennyire elképzelhető, hogy lesz ilyen intézmény az évad során.

Esetleg az lehetne még érdekes nyilván ha a párokból esik ki egy-egy ember, neadjisten pont Virág és Moh maradna bent négyük közül utoljára.
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
dmr94 2021.01.30 17:24:20
@Kosztarika: oh jaj valóban, azt nem sikerült átírni pedig megvolt a helyes szám, még a képek is ennek megfelelően vannak elnevezve
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
dmr94 2021.01.23 18:23:29
@Ármándójózsi: valóban, enyhén szólva nem vagyok egy koránkelő típus így valahogy mindig megcsúszik kicsit a poszt :D
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
dmr94 2021.01.16 18:31:53
@Ármándójózsi: nem költőinek szántam, köszi a reakciót :D
dmr94 2021.01.16 18:43:03
@VV10 Velőtrázó Vélemény: lehet nem fogalmaztam teljesen pontosan akkor erről lévén a nem teljesen szétválasztható a kollektív érzület és a metoo amennyiben utóbbi beépült a kollektív érzületbe és ha igen mennyire

egyébként egyetértek, főleg a játékosok egymáshoz való relatív megítélése kapcsán

Moht én nem tartom feltétlenül sunyinak/gecinek, tujának tuja ez tény de csodálkozom, hogy nem érzik, hogy a tujákkal hogy kell felvenni a versenyt és senki sem a tujaságát hangsúlyozza hanem mondvacsinált indokokkal állnak bele, ami pont ellentétes hatást vált ki

illetve nem elhanyagolható persze, hogy a tujasággal sosem elsőként esnek ki, sőt néha egészen sokáig jutnak (pl. Hunor), ami ha valaki tudatos (lol) akkor erre is rámehet mert a nettó képernyőn töltött ideje csak több lesz, amire jobban lehet építeni közösségi média "karriert"

mert hogy ez utóbbit viszont nem zárom ki, hogy célja lehet a beköltözőknek
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
dmr94 2021.01.09 19:52:58
@vágtázó vadmalac: 10/10, ez tökéletes diagnózis
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
dmr94 2021.01.02 17:53:01
dmr94 2021.01.02 17:55:34
@Kosztarika: jaj igen, az nekem is feltűnt, csodálatos nyelvújítási kísérlet :D
dmr94 2021.01.02 23:54:41
@PYT: ez nekem is eszembe jutott
Pontosabban úgy, hogy ugye nincs annyi esze a kislánynak, hogy befolyását lemérendő beáll Gina mögé, hátha szorossá tudja tenni/meg tudja fordítani a párbajt? Szerintem nincs és csak SZÍVBŐL DÖNTÖTT ŐSZINTÉN
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
dmr94 2020.12.27 18:01:33
Nagyrészt én is azob az állásponton vagyok, mint
@Adamadam:
és
@kozi001:
Szomorúan veszem tudomásul, hogy ennyire erős a közösségi média befolyása és a csatorna is gátlástalanul rámegy erre pedig én még talán kevésbé vagyok távol a célközönségtől (26 vagyok de se insta, se tiktok).
Az érzésem viszont az, hogy ha mindez ekkorát nyom a latban akkor miért nem mozdul el az RTL jobban az online tér felé (a Jöttem, láttam, buktam már egy lépés ebbe az irányba de gyakorlatilag mérhetetlen). Szerintem egyszerre 2 lovat akarnak megülni, értsd: több TV-t néző idősebb korosztály és az interneten szocializálódott fiatalok. Hosszú távon lehet elsülhet jól is, jelenleg viszont szinte biztos vagyok benne, hogy nagyobb elérést/nézettséget tudnának produkálni ha egyértelműen rámennének csak az egyikre.
Büszkén mondhatom a VV hogyvolt csapat nevében én is, hogy VAGYUNK VÉGIG az ünnepek alatt, a mai összefoglalót különösebb történések híján inkább a vizuális tartalmak dominálják majd, úgyhogy giccsparádéra, színkavalkádra és könnycunamira felkészülni, nézzük, hogyan telt a villalakók karácsonya!..
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
dmr94 2020.12.22 23:50:51
@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem lehet, hogy Merci ellen még valós esélye is lenne? Vivivel kapcsolatban bekapcsolt a védelmi mechanizmus, a villalakók egyértelműen mellé álltak és a nézőkben is kelthetett ezáltal némi szimpátiát/szánalmat pluszban.
Mercit én sokkal semlegesebbnek érzem de nem akarom lebecsülni 90 ezer tiktok követő erejét
dmr94 2020.12.23 00:00:27
@Cérnahuszár a natív: uh, most nézem, (sajnos) már 100 fölött
www.tiktok.com/@balazsmercedes
dmr94 2020.12.23 00:11:51
@VV10 Velőtrázó Vélemény: na jó, ebben valószínűleg igazad van

illetve reflektálva itt egy-egy korábbi hozzászólásra, én elég szomorú lennék ha az instagramos követőszámok ennyire egyértelmű predikciós forrásnak bizonyulnának végig, márpedig könnyen lehet ez a helyzet

tudom, hogy elég zárt buborék ennek a blognak a kommentmezője és a nézők/szavazók többségét jobban jellemzi pl. a "Való Világ 10 a kibeszélő csopi" nevű facebook csoport (nem tudom ki ismeri de nagyon rákos ott a kontent :D ) de néha elfog a naivitás és a wishful thinking mert valami perverz módon bele tudom magam élni ebben a műsorba :D
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
dmr94 2020.12.19 23:24:26
@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezzel nagyrészt EKG
én bevallom nekem Vivi relatíve szimpatikus, nem egy nagy ász, hozza a neki szánt vidéki naiv picsa szerepet de már azzal kitűnik, hogy sokkal kevésbé prűd, mint sokan mások
a többiek mintha őt tartanák ripacsnak pedig ebben is előzi őt nem is egy ember

@PYT: Renátó szerintem erősebb annál, mint amilyennek hiszik
nekem érdekes módon az agresszív kirohanásai sem tudják annyira ellenszenvessé tenni, mint akár Ginát, akár Danit, akik a nap 24 órájában tolják a tahó gecit
persze nagyon érik már Rencsónál a kizárás és szerintem is vállalhatatlan volt, amikor Bálint arcába mászott de nem érzem őt kifejezetten rosszindulatúnak
még picit sajnálom is Fru miatt, aki viszont hatalmas energiavámpír, remélem őt is mihamarabb kiküldik
Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy…..
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..