Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence444

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A multipedálok körül nagyon nagy kérdés terjeng manapság. Jobb, ha igen miért, ha nem akkor miért nem. Valamiért páran még előnybe részesítik, a nem tudom hány darab pedált egynél, én is ilyen voltam. Idegenkedtem a multipedaloktól ameddig ki nem próbáltam a Zoom G1 four multipedált (annyira…..
Tegnap a Les Paul típusú gitár húrozását küldtem de ma e Strato típust küldeném...
Ennél a videónál nem feltétlen a testet hanem a fejet is érdemes nézni mert találkoztam olyan gitárral ami strato test de les paul típusú feje volt...
A kezdők körében elterjedt kérdés még az is hogy milyen gitár húrt érdemes venni, ami igazán megérthető. Gitárhúr fajtából annyi van hogy Dunát lehetne velük rekeszteni nem csoda hogy nehéz választani. Mert ugye attól is függ hogy milyen hangolásban szeretnénk játszani és attól is függ a…..
Bevezetés: A húr csere egy egészen szubjektív dolog. Attól függ hogy szerinted milyen már húr (jó azért ha már rozsdás kicsit hamarabb kellett volna cserélni), de valakik azt mondják hogy az acél húrok csengése hamar elmúlik ezért félhavonta cserél húrt. De igazából hogy ha kezeled  a húrokat és…..
Beveztő: Egy Gitáros legelső kérdése általában az hogy hol tud jó tab-okat találni. Ez a kérdés azért elég szubjektív ugyanis mindenkinek más a jó, de minden esetben is vannak felkapottabb oldalak és lehetőségek. De a sokféle lehetőség közül van ingyenes és fizetős megoldások. Ebben a posztban…..