Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valinda1

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Valinda1 2021.02.25 10:34:27
@MozambikiZombi #teamPini: milyen szimpatikus társaság :)))) :D
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
Valinda1 2021.02.21 22:15:33
@repuloezustmokus: szió :)
Bálintnak 1-2 haverját latasbol ismerem, szerintem normálisak. Pl mikor a képeket bekuldtek neki az egyiket már láttam a liftben a munkahelyemen, meg volt egy orvos is köztük.
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Valinda1 2021.02.20 22:05:23
@Egyfejű: “szóvá hoztam” is jó volt :))))
Valinda1 2021.02.20 22:06:33
Valinda1 2021.02.20 23:05:49
@repuloezustmokus: a többieknél is van ilyen poszt amúgy, meglátjuk mi lesz ez
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Valinda1 2021.02.16 11:03:27
@silvermansarah: huha :D folytatódhat az "influenszerkedés" :D

Virág sztoriból az is kiderült, hogy ma van Proli születésnapja.
Valinda1 2021.02.16 11:07:21
@Valinda1: Ja és Virág már elment a körmöshöz meg a szempilláshoz is. :)))
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Valinda1 2021.02.10 14:01:14
@evacat: hehe végigkattintottam most a többi lakó adatlapját is.
Fun fact Renátó:

Ideálja: alacsony, zöld szemű, sportos alkatú, vicces, őszinte, pozitív, szép fogsorú csajok
:DDDDD
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
Valinda1 2021.02.08 10:53:59
@meronem: Szia! :)
Én is inkább read only vagyok, párszor hozzászóltam, de azt gondolom, hogy azért szeretnek itt olvasni és kommentelni, mert ahogy te is írtad, egy értelmesebb társaság tárgyal ki egy ilyen thrash műsort.
Az elején még beléptem ilyen olyan fb vv kibeszélő csoportokba is, de egyrészt az írástudatlanság, helyesírás mellőzése és a folyamatos egymás torkának esés nem volt szórakoztató, ki is léptem hamar.
Itt meg mindenki jófej, vicces, tud helyesen írni és nem köt bele a másikba. :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Valinda1 2021.01.31 22:56:56
@.Doktor.Szöszi.: hirtelen az összes komment is eltűnt a képei alól :D
Valinda1 2021.01.31 23:07:48
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Valinda1 2021.01.30 22:26:35
@Majom1Parádé: instan lehetett csak nézni akkor is nem?
Valinda1 2021.01.30 22:40:57
Valinda1 2021.01.30 22:50:09
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Valinda1 2021.01.23 23:02:21
@Kiégett Hobbynyúl: haha úgy úgy. + általában ezt munkaidőben csinálom amikor frissebb vagyok :D
Valinda1 2021.01.23 23:02:37
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Valinda1 2021.01.22 10:27:15
Jó reggelt! :)

Aki még nem elég ideges annak egy komment by Rencsi:

"Skacok! Végighallhattátok mind a 3 liveot? Elfogadom és elismerem, hogy sokszor bántó és undorító volt a viselkedésem! Ti pedig fogadjátok el azt, hogy Fruzsival szeretjük egymást! Nem voltatok ott abba a 23 órában mikor cukiskodunk..mikor reggelit, kávét csináltunk egymásnak, mikor megbeszéltünk minden félreértéseket. Én elhiszem nektek, hogy ti tökéletesek vagytok és egy sz.r alak vagyok azért mert ráordibáltam. Szánom, bánom!!!!!!!!!! Elismerem!!!!
Fruzsi megértette a többi ember véleménye nem érdekel. 45 percbe nagyon kevés dolog fér bele! Sajnálom, hogy a negatív pillanatok lettek kiragadva és nem pedig a pozitívak mint az elején, amikor még kedveltetek ;) Több ember kiabált és beszélt csúnyán bent a lányokkal de biztos csak rám vonatkoznak ezek a negatív dolgok amiket gondoltok rólam. Picikét gondolkodjatok el...Ennyire rossz emberek vagyunk Danival? Ezért szeretnek minket ennyire a lányok? ( Fru, Virág?) írhattok rólam bármilyen negatív véleményt ...tényleg elgondolkodok rajta és elfogadom. De kicsikét értsétek meg MI nézőpontunkat! Még valami..ahogy elmondtam..sosem beszéltem még így lánnyal! Villaléti impulzusok: Bezártság, kialvatlanság, folyamatos stressz helyzet, este alkohol, késő fekvés-korai kelés, érzelmek felerősödésé...stb stb sorolhatnám. Ti hogy reagálnátok? Gondolom egyikötök sem beszélt még csúny
Tehát még egyikőtök sem beszélt csúnyán senkivel! És senki nem tett olyan megjegyzést a párjának ami sértő és később megbánja....Elhiszem!"
Valinda1 2021.01.22 11:36:18
@ppupu: Az ilyen Renátó félék általában nem tudnak mit kezdeni egy olyan vitában, ahol nem az ő szintjén történik a társalgás. Ha kedvesen, normálisan állsz le ilyenekkel, akkor megszeppenek és egyszerűen nem tudják hogy kezelni a helyzetet, leblokkolnak. Sőt, legbelül még jobban idegesíti őket, hogy van aki higgadtan is tud beszélni.
De valószínüleg az üzenet így se menne át.
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Valinda1 2021.01.16 21:21:43
Valinda1 2021.01.16 21:44:20
@Mók_Ica: várjuk ki a véget :)
Ki tudja hogy megy ez
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
Valinda1 2021.01.12 11:12:17
@temperepempe: hú ez meglepően érdekes volt. Azt hittem, csak alázni fogják, de szinte mindennel egyet tudtam érteni.
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Valinda1 2021.01.08 21:20:54
@Gia: egy ilyet lehet olvasni, sajnos december eleji, kivancsi lennék én is egy frissebbre :)

www.google.hu/amp/s/nlc.hu/sztarok/20201208/vv-fru-edesanyja-valovilag-vv10/amp/
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Valinda1 2021.01.07 14:17:14
@Fálki: ááá oké ezt nem tudtam, azt hittem mártírra gondolt, de akkor így nem olyan vicces.
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
Valinda1 2021.01.01 23:34:09
@HufnágelSteve: szia :) nem tudom ezt a sorozatot nézte e valaki, de szerepelt benne Vanda és általában kevés ruhában

rtl.hu/rtlklub/mellekhatas/nezd-vissza-5-resz-szex-szalay-bence-herczeg-adrienn-schumacher-vanda
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..