Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GolyósToll

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Susi printscreenelte ezt a gusztustalanságot a George's Food honlapján, azóta nyilván leszedték. Az irodaházban lévő étterem mai ajánlata a csatolt mellékletben (főétel csak férfiaknak ill. leszbi hölgyeknek :) ) ..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Péter hibázott, de szerencséje volt. Egy padon felejtette a barátnője táskáját, amit a biztonsági őrök megtaláltak és visszadtak. Igaz, húszezerrel könnyebben. A biztonsági kamera pedig nem mutatott mást, mint az ott dolgozókat. Tehát hol tűnt el a pénz? És mikor? A mai napon…..
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..