Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thesly

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárányokat számolni... Vagy eredetileg is erre értették, de ha nem, akkor meg kitaláltam egy nagyon jó meditációs módszert: a bárányokat számolni az azt jelenti, hogy megszámolod a gondolataidat. Azáltal, hogy megszámolod őket, felülemelkedsz kaotikusan csapongó gondolataidon,…..
Az aktív szén (faszén) méregtelenítő. Kivonja a mérget a szervezetedből. Alkalomadtán még a rádioaktív sugárzást is kivonja a gyomrodból egy minimális szinten. <- ezt nem árt tudni.....
Miért buknak a nők a bunkó férfiakra? "A nőknek fontos a függetlenség és ha egy férfi, aki hanyagolja a nőt, az azt mutatja, hogy nincs is szüksége nőre - független a nőtől, és ez a nőnek imponál."..
"Megbokrosodott"= elszabadult "Ezt meg tudom magyarázni. Vegyük például az akácot. Az megbokrosodik, elszabadul, burjánzik és nem tudsz vele mit kezdeni."..
A mai témaindító kérdés pedig: "Volt-e Ádámnak mellbimbója?" Erre reflektáló gondolatmetek a teljesség igénye nélkül: "Biztosan nem volt, mert Isten nem teremtett fölöslegeset. És köldöke sem volt. Mellbimbója csak azért van a fériaknak, mert az orvostudomány szerint csak a…..
TheSly blogja Új kezdet 2012.08.28 10:54:20
Kezdeti teljesen öncélú bejegyzéseim után úgy döntöttem, hogy ide mostantól két témakörből fogok post-olni csupán:- nagyon érdekes magyar nyelvi kérdések, melyeket Kollégáimmal tárgyalunk/fejtegetünk- nagyon érdekes filozófiai/vallási/tudományos okfejtegetések, melyeket a…..
Látjátuk feleim szümtükhel, hogy vogymuk:isá, iszonyou szaruvogymuk. Pokoli milosztbenterömtevé elevé mi IstenünkPorceliánt, és adutta valá nekünkimádoásra bálványoá. És mindKorcsmában valou vegyüsgyimilcsek-bül ivoám napon…..
Hosszú-hosszú idő után ismét új bejegyzés.A minap megleptem magam egy karácsonyi ajándékcsomaggal. A szokásos "illatszercsomag", csak ezt nem a nagyszülők vették, szóval még használom is (az ő ízlésük addig terjed, hogy melyik az olcsó - sorry Nagymuter). Ennek…..
Bevezetésként annyit, hogy munkám (és főnököm) a közelmúltban külföldre szólított. Pontosabban Németországba. Sem a foglalkozásom, sem a munkám természete nem lényeges a történet szempontjából. Elég annyit leírni, hogy céges autó, Miskolcról Nürnberg mellé. Mivel…..
TheSly blogja Desznyóvágás #3 2008.08.11 14:45:00
V-Day, szombat hajnali 04:35 Édesapámmal és egyik haverjával sikeresen megérkeztünk a henteshez. Rudi még békésen aludt az utánfutón. Mi előkészítettük a terepet. Akció előtt bedobtunk egy kis bátorító varázsitalt. Majd mégegyet. Kicsit kimelegedve elindultunk az utánfutó…..
TheSly blogja Desznyóvágás #2 2008.08.11 14:44:00
V-Day -1, péntek este 18:00 A vágás előtti nap. Tervek szerint nálunk gyülekeztünk, a célpontot át kellett szállítani a henteshez. A hentes szerint ennek is meg volt a módja. Már jó előre be lett készítve kicsiny udvarunkra az ól közelébe egy rácsos felépítménnyel ellátott…..
TheSly blogja Desznyóvágás #1 2008.08.11 14:43:00
A már említett faluban történő nevelkedésem folyamán - no meg annak a ténynek köszönhetően, hogy néhanapján még mindig hazalátogatok - egy újabb élménnyel lettem gazdagabb. Maga az esemény nem megy ritkaságszámba, kora gyermekkorom óta veszek részt ilyen szeánszokon, mikor is…..
TheSly blogja Munkás koktél 2008.08.11 14:41:00
És a cím alapján pontosan olyan koktélra lehet gondolni, mint az összes többi (alkoholos és nem alkoholos italok rázva, keverve, mixelve, és stílusosan odaillő pohárban díszítőelemekkel felszolgálva). Ezen cikk ennek a koktélnak a receptjét hivatott feltárni. Hogyan is jutottam…..
A “Család” ügye átkerült annak a városnak a Hivatalába, ahol a bűncselekmény, akarom mondani a szabálysértés elkövetésre került. Ezek voltak a hanyatlás első jelei. Az ügyet - és egyben a vizsgálati nyomozást - egy igazán lelkiismeretes Főjegyző Asszony vette kézbe. Úgy…..
Szóval megalakult a maffia. Innentől kezdve a bandatagok jegyzőkönyvei önálló életet éltek. Megérkeztek az ország 5 különböző pontjára, a helyi illetőségű jegyzők kézbe - vagyis kezelésbe vették őket.Ebben az időszakban virágzott a “Család”. A tagok eldöntötték,…..
A történetben szereplő embernek látszó élőlények kérésére mind a leírásban szereplő nevek, mind pedig a helyszínek megváltoztatásra kerültek.   Réges-régen, egy messzi-messzi Galaxisban… …élt 5 (azaz öt) fiatal.Élvezték főiskolás életük minden velejáróját.Eger…..
keksz kalandjai aus se 2008.08.10 23:04:00
Eleg vekonka volt a 7vege, nem is tudom lehet-e rola vmit outputra vetni... Penteken ment vmi levelezes, hogy majd szombaton uber30-as partyra terveznek menni paran az Elektromos-Mube. Tulsagosan nem hozott lazba, de gondoltam a bemelegitesen reszt veszek, aztan majd kikotunk vhol. Tulajdonkeppen…..