Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamgabi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
kamgabi 2016.04.25 21:08:37
@gyíksegg: Növényi-Nika
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
kamgabi 2016.04.25 20:00:48
@Tassil Aaltaiz: kivéve, hogy Marsinak kb. 3-szor nagyobb orra van, plusz 20 évvel öregebb...
Az döntőben állítólag 980 000 szavazat érkezett a három döntősre. Aleska Diamond lett a harmadik, a VV7 kísérőműsorát, a BelaValót jövő héttől vezető Baukó Éva pedig a második. Gratula innen is.    ..
kamgabi 2014.11.13 01:25:39
@agimano: igaz, bármennyi szavazatot le lehetett adni
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
kamgabi 2014.10.26 20:33:04
@Nájtmér: olvasd el még egyszer, de inkább megkíméllek: teljes 3 sor szól G-ről :)(Tóth Gabi animgif felett)
kamgabi 2014.10.28 19:36:25
@sixx: bocsi, én meg a Te kommentedet olvastam figyelmetlenül :D
Még ki sem aludták másnaposságukat a sztárok, a Golden Globe kritikusai máris a vörös szőnyeges bevonulásukat díjazzák, vagy éppen cikizik. Ízlések és pofonok, főleg, ha mondjuk az ünnepelt Madonnára gondolunk. Egy stílusikont nem illik lehúzni, ám celebuzz szerint igencsak…..
kamgabi 2012.01.16 11:15:15
@Hobbijogász: Akár laikusok vagyunk, akár nem, egyetértek, nagyon jól néz ki sztem is.
Elkezdődött az X-Faktor 2. szériája. Ezentúl minden szombaton és esetenként vasárnap is láthatjuk az RTL Klub tehetségkutatójának legújabb adásait. A show immár csak Ördög Nóra műsorvezetésével kerül képernyőre, mivel Sebestyén Balázs egyéb munkáira hivatkozva visszadobta…..
kamgabi 2011.09.07 11:45:02
@Fedor: Neeeem, rosszul emlékszel. Még az utcán is riportozott az indulók között...
Ha plüssállat-kereskedő lennék, akkor feltétlenül a Raleigh Studios Budapest közvetlen közelében, a szemétégetőtől jobbra állítanék fel egy bódét, legalábbis addig mindenképpen, míg az egyik hatalmas épületben a Tv2 a Megasztárt forgatja. Kies környéken található az…..
 Alig linkeltük a hírt, hogy árulják John Lennon házát, máris újabb poptörténeti állócsillag pecójáról kaptunk információkat. Nak bukkant rá a hirdetésre, hogy eladó Győzike csodaingatlana. Míg azonban a Los Angeles-i ház után óriási az érdeklődés, a salgótarjáni…..