Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabriel8

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politika nehéz mesterség. De a politikát felelősséggel, becsülettel megítélni sem könnyű. Egy szóban, egy cselekedetben, egy szavazatban összesűríteni mindazt, amit a szándékokról, az eszközökről és az eredményekről gondolunk. Elválasztani, megkülönböztetni az igazat a hamistól, a természeteset a…..
gabriel8 2016.09.21 14:25:08
@Ballib cenzúrázók réme 18: olvasd el az indexen a cikket Orbánék által elfogadott migrációs stratégiáról:
index.hu/belfold/2016/09/21/az_mszp_1_millio_migrans_betelepiteset_tervezte_2007-ben/

Amennyire gerinctelen kampány megy, több embernek arról szólhat a kampány, hogy
mennyire / meddig tűri, hogy hülyének nézzék.
Amikor nap mint nap a pofájába dörgölik, hogy hülyének lehet nézni : plakátletépések, annak híresztelése, hogy elveszik a cigánytól a segélyt, hogy az önkorm lakásokból kirakják az embereket, hogy migránsok kerüljenek a helyükre.
Én ezért fogok érvénytelenül szavazni. Napról-napra mind egyértelműbb, hogy az értelmes ember nem szavaz arra, hogy hülyének nézzék.
A gyűlöletkampány szeret Téged ! :)
gabriel8 2016.09.21 14:48:39
@E.Katolnai: Ez hogy "ezek a menekültek mind azt kiabálták hogy" - ez épp olyan, mint ha pár magyart lekapcsolnak lopásért és utána az egész magyarságra azt mondják, hogy tolvajok mind.
Az a kislány vagyok, akit csúfolnak az osztálytársai, hogy nagy a feje és kövér. Az a kislány vagyok, aki lassú a sorversenyben, és a bordásfalon lógva nem tudja vízszintesig felemelni a lábát. Az a kislány vagyok, akik kiraknak a néptánc csoportból, mert megszületett a…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
gabriel8 2015.11.10 12:54:55
@moszkvicssluszkulcs: Pontosan :) Persze mint tudjuk, arra úgysem kerül sor.
Persze Fridinek is vissza lehetett volna szólni, hogy a néppártosodás közepette egyik másik jelző már totál hazugság.
Egyetértek az előttem szólókkal: uncsi már ezeket a jelzőket rájuk aggatni; szánalmas, ha nincs jobb érv. Beszéljenek inkább a többi párt korrupcióban fuldoklásáról meg a mutyikról. Az miért nem ciki ?
Miért van az, hogy elítélik, aki a buzikat nem szereti és elnézik, aki lop (korrupció által) ?
A lopás nem bűn ?
(bár ez már egy kicsit mellékvágány)
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
gabriel8 2015.10.27 13:05:01
@Ronald: Igen, hasonlót tapasztalhattunk a magyar tehetségkutatóknál is. Nem feltétlen az vitte a legtöbbre, aki megnyerte.
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
gabriel8 2015.01.30 23:59:57
Bonyolult dolog más fejével gondolkodni, vajon mi járhat az agyában, min álmélkodhat? Néha rájövünk, néha mellétrafálunk, néha érezzük az irányt. De más fenekével érezni? Mi van? Hát ennyire nehéz valakinek nyerget ajánlani bringázáshoz! Egy próbát azért teszek…..
Egy újabb World Tour-verseny ért véget, és Contador után egy újabb Tour de France-favorit bizonyította, jó úton halad. A harmadikban viszont kezdünk kételkedni (egy kicsit). „Az első verseny a szezonban, amely a magasabb hegyek között zajlik”- hangoztatták sűrűn a svájci…..
Az Átlátszó úgy tudja, hogy az a Dextramedia készítette az MTVA-nak az ócsai lakóparkról szóló, "rákosista hangvételű" ötrészes sorozatot, amelyik 2011-ig a nemzeti radikális N1 TV internettévé híradóját gyártotta, és amely jelentős államférfiaknak járó tisztelettel…..
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
gabriel8 2012.12.18 22:09:06
Hogy mitől polgárpukkasztó ?
index.hu/kultur/2011/05/23/alfoldi_robert_atlepett_egy_hatart/
"látta Madách Az ember tragédiájának római színében az orális jelenetet. "

Vagy:
magyarellenesseg.blogspot.hu/2010/11/alfoldi-robert-nagy-dobasa.html

Ehhez csak annyit tennék hozzá: örömmel hallanék róla ha megtörténne az idézett dolog: "Mi történne, ha Alföldi Róbert egy színdarabjában zsidó bakák a Közel-Kelet térképe előtt állva azt imitálnák, hogy meredező férfiúi büszkeségük spermaöntetét Izrael földjére lövellik?"

OLvasom egy blogban, hogy ezután kultúrember be nem teszi lábát a nemzetibe. Aki eddig betette, az mennyire lehetett kultúrember. Én eddig nem tettem be a lábam; végre legalább tisztul a nézőközönség :-))) Hehe :)
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Örülünk, Vincent? Nevem: Senki 2012.09.20 15:56:15
Lelkesítő olvasmányra bukkantunk ezekben a pillanatokban. Illetve csak olvasmányrészletre, állítólag a Magyarországon világhírű filozófus, név szerint Lánczi András a Heti Válasz nevű hetiválaszban mondanivaló híján velünk foglalkozik: "Ki az a Vincent? A névtelenek senkik…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
gabriel8 2011.02.04 21:42:11
Jó olvasni, h itt nem keveseknek elege van a klán tagokból. Oli szerintem is egy sunyi, gyáva kavaró, aki el is mondta: a pénzzel nem tud bánni - miért ő nyerjen ?
Éva: láthatólag ideggyenge, szintén a szabályokra magasról tesz. Főleg Szandika. Az, hogy Alekosz sajnos sokak kedvence, mindent elmond a honi erkölcsi és szellemi színvonalról. A fickó antiférfi a minden nap mást akar megdugni viselkedéssel, ráadásul alkoholista és buta. Ő lesz a példakép ? Csodálkoznak, ha majd a jövőben Szandika mintára sokan nem mennek suliba, beszólnak a tanárnak, csak használni akarják a nőket és Oli viselkedését követik ?
Villabeli (!) viselkedésük alapján Béci, Laci és Gigi viselkedése az, ami elfogadható.

Valóban szomorú, h az RTL hogy manipulál , ld: Balázs fikázza Lacit és mindent elnéz a klánnak és erre biztat mindenkit. Ő ilyen embereket nevelne ?
Balázs is egy alja ember ezáltal.

Sajnos én is nézem, mert irritál az igazságtalanság, bunkóság és nagyképűség és kéjes örömmel nézném a klán kiesését, Oli és Alekosz, Éva, Szandika bukását.
Ha Béci és Laci kiesik, onnantól asszem nem lesz értelme nézni, mert tuti, hogy a klánból nyernek majd.
Végül:
sztem igazán jó párhuzam a két társaságra, a tücsök és hangya esete. Az egyik csak szórakozik és csak az élvezet érdekli, a másik társaság aki vállalja, ha dolgozni, takarítani, viselkedési normákat be is kell tartani.
EZ a műsor pedig arra "nevel", hogy ne érdekeljenek a szabályok, nulla aggyal, erkölcstelen viselkedéssel is te lehetsz az ász. Semmi erkölcs nem számít, csak az, hogy bármi áron, de rád figyeljenek.
Remélem a VV után az igazi, való életben nagyot bukik majd Alekosz és Oli is, hiszen idekinn semmit sem tudtak eddig felmutatni és ezután sem fog menni. Így legyen ! :-)
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
gabriel8 2010.12.28 14:35:51
@SzaGyu: A kormányváltást és a 2/3-ot bizony a szociknak, akik szétlopták és föld alá korrumpálták az országot. Előbb a saját házuk táján kéne szétnézni : Fletónak és bandájának :-))) Amíg nem kerül rács mögé :-))
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
gabriel8 2010.12.07 17:06:39
@Billy01: Nem a fülkeforradalomért fog fizetni, ne írj már hülyeségeket.
Azért, mert Fletóék úgy megugratták az államadósságot és ktgvetési hiányt sok éven át.
Nem a Fidesz hozta össze, hogy IMF hitelre szorultunk !!
KI volt kormányon, amikor kiderült, hogy ha nem kapunk napokon belül IMF hitelt, akkor csődben az ország ???

Ezt qrvára nehéz a fülkeforradalmárokra fogni !!
Vannak akik még gondolkodnak és emlékeznek a hozzátok hasonlókkal szemben.
gabriel8 2010.12.07 17:08:36
erről van szó !! :-))

@kigyurt álat: "Mit is mondtak a hitelminősítők a Lehmanról valamivel több mint két éve? És Írországról fél éve? Ennek utána kéne néznetek progresszívek, nem baromságokat posztolgatni. "
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
gabriel8 2010.11.26 11:52:08
@pacman07:
Este én is kiszámoltam (gyakorlati közgazdász vagyok) és valós a kb évi 1% reálhozam.
De ez is ezt támasztja alá:
shp.hu/hpc/web.php?a=vaskonet&o=magannyugdijpenztari_hozamaok
Ezekből ugynais le kell vonni az inflációt !

Úgyhogy idézlek téged:
"Miért van ennyi HÜLYE b.meg ? "