Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gala galuska

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
gala galuska 2021.01.17 15:09:39
@Addamm: VVFecó humoros, jólelkű, szimpatikus roma srác volt. Ha nem VV Attilával lett volna egy szériában, ez jobban megmaradt volna az emlékezetben. Csak hát ott az Attila-Vera ellentét ellopta a showt - hozzáteszem jogosan. Mindketten erős egyéniségek voltak.
gala galuska 2021.01.17 21:15:20
@vágtázó vadmalac: Ha az orvos esetében nem tetted volna hozzá a köcsög szót is, akkor elhinném, hogy csak a téma miatt hoztad fel az ügyet. Gyűlölködsz, azt magadnak kell tudni miért. Mérő Vera abból él, hogy férfigyűlölő. Én nem ismerem, de ha te igen, gratulálj neki.
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..
gala galuska 2020.11.30 18:45:46
@hereverő heverő: "Amanda aki 2 pasival is csinálja egyszerre és annyit szopott, hogy kiakadt az állkapcsa, de nem fekszik más gecis ágyába. Mivaan? Milyen őszinteség?" Ha dugok, és az ágynemű lucskos lett, lepedőt cserélek, pedig nem is utálom magam (annyira) , az őszinteséghez meg főleg ehhez semmi köze. Amúgy szerintem a fiúk után most már a lányok is felturbózzák a szex-élményeiket. Ötven százalékot le lehet vonni minden sztoriból.
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
gala galuska 2020.11.29 14:15:55
@Cérnahuszár: Simon szokott VV fórumokon megjelenni, rémlik, itt is volt már. Hozta a formáját. Most csak az erőszakosság téma kapcsán említettem. Most ez a széria érdekel, vagy már nem is annyira. ÉNB Bálintot berakni a VV-be unfair húzása volt a csatornának.
gala galuska 2020.11.29 17:40:10
@LaciHogyVoltol: A felsorolt műsorokból csak az X-faktort néztem. Ott csak elvileg a néző dönt, a zsűri, a mentor számít igazán. Pl Tóth Gabi kb a második élő adásnál mondja, hogy Opitz Barbival akar a döntőben lenni, mit ad isten, ill. RTL+Gabi erőszakossága, úgy is lett. Egy év múlva Barbi nyilatkozza, hogy azóta a kedves mentora rá se néz, pedig ígérte a segítséget. Sőt TG nyilatkozta: Ő NYERT!!
Az RTL-tól továbbá unfair volt engedni, hogy Mercédesz is kiejthető volt úgy, hogy 3 napjából csak kettő alapján szavaztatták a nézőket. Unfair volt a Nők Elleni erőszak világnapján bedobatni Vivivel a sztoriját. Itt mi felháborodhattunk, de sokan a lányokat szidták, akik közelről láthatták a kamu-előadást, hogyan merték észrevenni, hogy nagyon nem okés valami ...
gala galuska 2020.11.29 19:16:44
@Penimegamásik: A gyerek nem zseni, még nem tud beszélni, ezért az érzékei kifejlődnek, hogy a hozzá közeledő személy pozitív, vagy negatív kisugárzású. A kutyák, macskák is megérzik. Robit, ha házőrző eb lennék, nem engedném a területre, amit körbehugyoztam. :-D Csapatából csak Daniból nézem ki, hogy a szándékos pokróc magatartás mögött egy jó ember bújik meg.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
gala galuska 2020.11.23 15:37:25
@Brigante: Adrinak a szuperintelligens Hunor az arcába fingott, átmászott Vivienhez, de azért még utána is volt némi maszatolás köztük. igen, már ez történelem, de Adri se érdemelte volna meg a fődíjat, ahogy a többi se. www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv9-hunor-lefingotta-adrit/x1e4kv8
gala galuska 2020.11.23 15:58:28
@LaciHogyVoltol: Bük egy város, Zsu nem kapott 36 milliót, a jelenlegi se kap, csomó adót az állam nyúl le belőle, nem is kell ahhoz család. Jól teszi, hogy nem a hírnévből akar megélni, az másoknak se sikerült.
gala galuska 2020.11.23 18:44:07
@Theriad: Hunort a villába lépése előtt megkérdezte Anikó: szívvel játszik, vagy taktikából. Ő szívvel játszik, megmutatja, hogy milyen, aztán vagy tetszik a nézőknek, vagy nem. Rolanddal, Hunorral a játék első felét nem lehetett volna műsorba szerkeszteni, annyira semmit nem csináltak semmit, Csoki kiesése után váltak láthatóvá. Most arról röviden, hol cseszte el Roli. Volt egy jó taktikai terve, Greget kivágni, és akkor Zsu és Renyhe marad, támasz nélkül. Jó taktikához jó stratégia kell. Egyik stratégia a bevállalós, a másik a megúszós. Roli azt hitte, ha ő megússza a párbajokat, azzal beevez majd a döntőbe. Ha bevállalta volna, hogy párbajozik Greggel, simán kint is hagyta volna. Ehelyett Vivient küldték csatába, pedig sejthették volna, hogy egy gyűrűs menyasszony, aki második nap Radics alatt fetreng, utána egy hét se kell szinte, és más alatt, ez nem jön be a jónépnek. Greg visszajött, de Roli változatlanul hitte, csak annyi kell a 36 misi elnyeréséhez, hogy ő ne párbajozzon.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
gala galuska 2020.11.22 13:42:42
@Bougie: Ezt a korai kiszavazást talán a 7. szériában találták ki, sose működött rendesen, akkor is egy értelmes csajszinak kellett menni. Mivel a szavazási kedv és a hormonok főleg a 16-18 éves tinilányoknál dúlnak, legnagyobb ellenség egy másik lány nekik, aki esetleg még jól is néz ki, mindig lányt küldenek haza. Gabesz nem hiányozna a bent lévők is mondtak ilyet. Ne bánnám, ha Bálint őt vinné ki.
gala galuska 2020.11.22 14:04:53
@Cérnahuszár: Nevet nem mondhat ki, de riportszobában esetleg beszél majd róla, milyen elvek szerint fog választani. Előző szériákban úgy gondolkodtak, férfiasabb dolog, ha egy fiú nem lányt visz ki. Fru túl könnyű préda, ha pl például azt akarja megmutatni, hogy mer kockáztatni.
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
gala galuska 2020.11.20 16:49:28
@PYT: Roli játékstílusa? Ülni nem tudott a szerencsétlen, csak heverészett. Amíg Csoki bent volt, száját nem merte kinyitni, utána észrevette magán, hogy egy taktikus. Ki is taktikázta saját csapatát. Azóta nincs hír róla, gondolom visszament futárnak. Az is egy életpálya.
gala galuska 2020.11.20 17:41:29
@PYT: a földbuta, vérprimitív Csoki nem az én kedvencem volt, négy-ötször még a Belevalóba hívták, valakiknek a szerkik közül rosszul esett, hogy ki kellett dobni, volt olyan érzésem, h. meg is akarták vele nyeretni a szériát. Ha az adás-szerkesztők közt van Roli, nem gond, remélem vannak ott olyanok is, akiknek hasznát veszik. Érdekfeszítő beszélgetéseik egyike Hunorral zoom.hu/hir/2018/12/19/vv-hunor-szerint-ha-egy-no-elottunk-fingik-es-vagy-kakkant-az-a-bizalom-jele/
gala galuska 2020.11.20 19:02:09
@hereverő heverő: Mindenki én vagyok. Te is én vagyok. Annyi személyiségem van, hogy nem tudok köztük eligazodni.