Regisztráció Blogot indítok
Adatok
life_is_like_a_box_of_chocolates

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30 22:55:21
@PYT: Elképzelhető. Szerintem az emberek akik Renátó körül vannak sem mondják el neki, hogy hülye volt, ezzel erősítve az amúgy is hatalmas egóját. Pedig a javára válna, ha valaki hozzá közel álló végre a szemébe mondaná az igazságot. Bár lehet, hogy az sem használna.
life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.30 23:13:59
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.29 23:13:42
life_is_like_a_box_of_chocolates 2021.01.29 23:27:43
@cavanagh: Pontosan, az undorító volt azzal egyetemben amikor azt mondta a többieknek, hogy Vivi nem az apukája miatt sír, csak fél a párbajtól. Facen láttam én is mit művelnek Fru anyjaék. Persze álprofilokkal, de nagyon átlátszóan csinálták. Mondjuk kb semmit sem érnek vele, max magukat alázzák meg.
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20 11:54:02
@Gia: Nekem is ők a legszimpatikusabbak. Merciben több tartás van mint a bent lévő összes lányban. Gábor furi, de jó értelemben. Bálint is normálisnak tűnik. Ha jól gondolom ő a legidősebb bent. Persze a kor jelent semmit, lehet az ember 30-40 évesen is infantilis :-)
life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20 13:53:58
@Brigante: Ó, ezzel nem vagy egyedül :-)

@hereverő heverő: :-)

@Qqts: Pont így!