Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rombola

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
Rombola 2010.07.23 18:28:36
@rajen: Nem mondtam egy szóval sem, hogy kizárólag jobboldali kormányok alatt volt seggnyalás. Annyit azért kijelenhetünk, hogy az MDF- és az Orbán-kormány utolsó időszakában lógott ki a leginkább a lóláb és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam.
A baloldali médiafölény nyomasztó és egyenletes volt, ezt próbálták kompenzálni ilyen gusztustalan módon.
Most jobb?
Rombola 2010.07.23 20:08:39
@Kassian: Én a 1990-2002 közti időszakról beszéltem. A jobboldal csak direktbe szállta meg a közmédiumokat, saját alternatív média híján. Ekkor igenis baloldali médiafölényről beszélhetünk. Az elvesztett választás után kezdtek bele a jobboldalon a médiabirodalom felépítésébe.
Az alábbi plakát bicajozás közben jött szembe velem. A plakátot egy kreatív team feszített agymunkával kitalálta, egy rakás fejes + a megrendelő meg jóváhagyta. És senki nem vette észre (vagy észrevette, de le se szarta), hogy a szlogennek szánt két orbitális közhely mennyire…..
Sajnos nem találtam meg Orbánnak azt a - még a választások előtt készült - interjúját, ahol kicsit lekezelő hangnemben valami olyasmit mondott, hogy "hát ha annyira fontos nekik, akkor egye fene, legyen hetente Parlament", de megtaláltam azt a hírt, ami az új parlament…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
Tele van a sajtó a Fidesz és az LMP különös barátságáról szóló írásokkal. A jellemzően névtelenül nyilatkozó „befolyásos politikusok” beavatnak minket a nagy stratégia részleteibe is: „ezek tudatos lépések voltak, a Fidesz célja, hogy az MSZP ne tudjon újra…..
Nagyon igaza volt tegnap este Faragó Richardnak: szörnyű, hogy négy évig nem lesz vb. Főleg nekem, aki rájöttem, nem is foci-rajongó vagyok, hanem vb-rajongó. A vb-k (és eb-k) alatt mindig nézem a meccseket, és megállapítom, mennyire jó ez. Aztán később a szokásos bajnokságok…..
Faragó Ricsi az egyetlen Port Elizabethben, aki készül a szombati bronzmérkőzésre. Még a büfések is csak a kedvéért nyitottak ki. ..
Szeretett operatőrünk ezúttal az elektromosság/nagyfeszültség témakörét járja körül. Egy a lényeg: U can't touch this! ..
Rombola 2010.07.08 20:23:21
Egek, mit evő legyek? Csapatok már a pályán, Faragó Ricsi és vacsorája a kommentátorállásban. Közben egy csinos asszisztens és meglepetésvendég is érkezik.  ..
Nem könnyű a sportfotósok élete - kordonok közé zárva, szigorú felügyelet alatt dolgozhatnak csak a foci vb meccsein. Gundel Takács Gábor utánajárt, hogyan készülnek mégis gyönyörű sportfotók a vb-n.  ..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
Tántoríthatatlan olvasóink tudják, hogy a szerkesztőség kapcsolata bármiféle misztikummal kimerül a hullámzó sikerességű üveggömb-olvasásban. A következő poszt sem a csiribiri oldaláról fogja meg a vébét, bár számmisztikai jellegét tekintve egy Sportfogadásba illene…..
Már-már megszokott, hogy idehaza a nagy csatornák a karikákat nem tudják még mindig megkülönböztetni, de ahogy a Bild című újság is tudósítja, a kölni székhelyű társaságot sem kell félteni. Mert ők meg írni nem tudnak. Legalábbis helyesen, ugyanis kisebb botrányt okozott,…..
Ghána Fanz Ghána - USA (2-1) 2010.06.26 13:11:00
<a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php?option=com_mobile&task=viewaltcast&altcast_code=f47a5be568" >GHA-USA</a> Egy helyen lesz változtatás a korábbi meccshez képest a ghánai válogatottban, Prince Tagoe helyén Samuel Inkoom, a Basel 21 éves szélsője,…..
Rombola 2010.06.26 21:23:51
@Fejlődő Szervezet: új szabály, hogy a negyeddöntők után törlik, hogy a nagy sztárok sima sárga miatt ne hiányozhassanak a döntőről, csak ha kiállítják őket az elődöntőben.
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
Rombola 2010.06.22 19:16:44
Sziasztok!

Aki nem olvasta annak ajánlom:

hvg.hu/velemeny/20100622_sebesult_demokracia

Igen tárgyilagos jó cikk a belpolitikai jelenünk elemzéséről.