Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-thev

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
-thev 2009.12.08 23:38:29
-thev 2009.12.08 23:39:39
Kontár Vera 'vérmes' búcsúja 2009.11.25 12:59:00
Nagyhirtelen két új VateraVerás videó is került fel a youtube-ra.Búcsúzik tőlünk Magyarország reklámpiacát az elmúlt hónapokban felpezsdítő cirkusz. Bár a végén mindenki azt mondja 'én megmondtam, én tudtam előre', azért szerintem mégis elég jóra sikerült a kampányuk.…..
-thev 2009.11.26 01:26:19
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
-thev 2009.11.15 11:22:20
Kedves olvasóink! Közeleg a Karácsony, egyre több ajándék potyog ki a puttonyból. Ezúttal a Shell ajánlotta fel ezt az öt Ferrari 430 Scuderia kisautót. Az 1:38 méretarányú modellek trükkösek, hiszen minden eddig sorozat tudott valamit, nem ám csak porfogónak voltak jók, vagy…..
-thev 2009.11.14 06:33:44
Ha ön vérbeli autóbuzinak tartja magát. Ha ön a Forma-1 közvetítések alatt is csak azt várja, mikor padlózza le Bernd Maylander a biztonsági autót. (Mint én.) Akkor ez az Ön ajándéka. Lehet. Mert mi is lehet jobb annál, mikor trepnihez szegezett gázpedállal gyorsul egy big block…..
-thev 2009.11.05 09:02:29
Subba Trükkös kódisok II. 2009.10.19 07:00:00
A múltkori poszt alatt már szóbakerültek az őszinte, jópofa koldusok, akiknek szívesen adunk némi aprót. Nézzük meg, hogy a tengerentúlon hogyan menedzselik magukat a formák, bár ők már továbbléptek az unalmas "Piára kell!!"…..
-thev 2009.10.19 10:33:31
Sokan kérdezték már, honnan jött ez a mániám. Jó kérdés, nehéz is rá konkrét választ adnom. Talán szerepet játszik a megbízhatóságuk, az egyediségük, illetve a (mindenki által unásig ismert) biztonságosságuk. Tudom, kissé nyálasan hangzik mindez amit leírok, de most…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Belsőség Gusztáv parkol 2009.10.08 06:48:00
Legutóbbi volvós programomon viszonylag korán végeztünk és viszonylag későn indult a gép hazafelé. Hozzáteszem, nem vagyok a svájciak nagy barátja, mert sótlannak tartom őket, de ez esetben hálás vagyok a svájci újságíró-különítménynek. Ők ugyanis felvetették, hogy ha…..
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
A trágár népművészet Örkény Istvánhoz méltó remeke a csepeli kacatárus üzenete egy balfácán betörőhöz. Ritka, de nem példátlan a backdoor műfajban a bűnözőkkel való kommunikáció. Életem egyik első backdoorját az osztálytársamék halásztelki bungijában láttam, vagyis…..
-thev 2009.10.01 00:26:47
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..