Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andig

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország fejlődésében, kultúrájában és történelmében egyaránt jelentős mérföldkőnek számít a Széchenyi István nevét viselő Lánchíd megépítése, amely elsőként készült el a Duna magyarországi szakaszán, és elsőként biztosította az áthaladást Pest és Buda között. Az azt megelőző korokban ideiglenes…..
Az addig oké, hogy ahhoz, hogy hivatalos felszólítás legyen, muszáj papíralapú értesítést küldenie a szolgáltatónak a tartozásokról. De miért nem lehet ezzel párhuzamosan elektronikusan is kommunikálni a kialakult helyzetet az előfizető felé? Email, sms, telefonhívás - a nem ajánlott postai…..
andig 2017.05.21 00:55:15
@Skywatcher:

A Telekom számlákon rajta van, hogy mikor jár le a hűségidő. Ergo minden hónapban láthatod.
A figyelmetlenség a Te hibád, kivételesen nem a Telekom hibázott.
andig 2017.05.21 01:00:26
@Dávid András:

Igen, de mivel betelefonált a Telkomnak, azokat a hívásokat meg rögzítik, így megszakadt az elévülési folyamat. Azzal pedig, hogy kérték, hogy írjon e-mailt, azt akarják majd bizonyítani, hogy az ügyfél tudott a tartozásról, tehát azzal, hogy e-mailt írt elismerte a tartozást.
És az e-mail ismét megszakítja az elévülést.
Varga Antal alpolgármester kezdeményezésére, április közepétől termelői piac várja a vásárlókat a Krisztina téren. A vasadi gazdák minden szombaton friss, saját termesztésű zöldségeket és gyümölcsöket, valamint mézet, lekvárt és más egészséges, házi termékeket…..