Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gador

46 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jártál mostanában a Föld nevű bolygón, bizonyára feltűnt, hogy az elmúlt pár hétben mindenre rányomták a Star Wars logót, amire csak lehetett. Én azt hittem, hogy a Riska féle wookie tej volt ennek a kicsúcsosodása, de amikor megláttam a Star Wars csemegekukoricát és elemet,…..
Szereted a teknősöket? Jó a memóriád? 12 évesnél fiatalabb vagy? Esetleg gyerkőcnek keresel egy remek kis társast? Akkor a Te játékod a Teknő-Csenő! Gador egy kisebb kedvcsinálóval és játékbemutatóval jelentkezett! :) Hogy miért? Mert ez ötletes megfigyelést igénylő…..
Achtung, Achtung! Az ősz közeledtével ismét kötetlen találkozóra invitáljuk a kedves olvasóinkat, a már hagyományossá váló blogbuli keretében. A találkozó időpontja az Úr 2013. esztendejében szeptember havának 21. napja, mely nap szombatra esen. A víg…..
Ómagyarország Nem mind arany... 2013.05.09 15:16:00
Három év nyolc hónap kényszermunkára ítélték egy anti kereskedőt, mivel megpróbálta megvesztegetni a néhány szállítmányvizsgálatot végző rendőrt. A rendőrök azt kívánták ellenőrizni, hogy a kereskedő nem szállít-e olyasmit, ami esetleg tiltott termék, nem…..
Á.u. 13. Fegyveresen elkövetett rablás kíséreltének megalapozott gyanúja, a hatósági intézkedésnek való ellenszegülés, valamint hatóság személy elleni erőszak kísérlete miatt intézkedés közben a rendőrség halálosan megsebesítette Zámbó Richárd 30 éves tatabányai,…..
Azonnali hatállyal felmentették beosztásából a tatabányai Szent István Kórház igazgatóját - erősítették meg az intézmény titkárságán az OMR1 értesülését.Dr. Kovács Rezső volt főigazgatót nem lehetett elérni, szolgálati készülékét már leadta a kórházban. Az OMR1…..
Gador 2013.03.25 10:31:58
Kösz@Mezőbándi: Köszi! Máris javítom! :)
Az alábbi játékbemutató, a 2008-ban megjelent Chicago Expressről - mely valójában az egy évvel korábbi Wabash Cannonball továbbfejlesztett, tökéletesített változata - Gador írása, fogadjátok őt is szeretettel íróink között! :) A Chicago Express Amerika ipari…..
A szerkesztőség a tavalyi és tavaly előtti sikereken felbuzdulva idén is író-olvasó találkozót hirdet, ahol egyben blogunk 5. születésnapját is méltó körülmények között megünnepeljük. Helyszín: Budapest Dátum: 2012. szeptember 1. (szombat) Szokásunkhoz híven első…..
Gador 2012.08.01 10:53:44
- Négy lovas – jelentette büszkén Haszdrubál. Az események híre megelőzte, Hannibál nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a csatában mindenki megkapjon minden olyan információt, ami érinti, méghozzá minél hamarabb. A palotahegy oldalába épített kaszárnyában folyamatosan…..
Gador 2011.10.20 09:32:33
Gador 2011.10.20 14:37:00
@szs.: Kellett nekem megszólalni...
(Az urán-saga korábbi epizódjai ide kattintva.)  - A béke természetesen jó dolog, azonban…Kiss Zsigmond első osztályú hadnagy (Atlanti-érdemrenddel kitüntetve) majdnem kimondta,amit gondolt, hogy a béke időszakában csak mérsékelt előrejutási lehetőség van még a…..
Ómagyarország Boszporusz 2010.07.13 00:00:00
(Áu. 41) Kellemes nyugati szél borzolta a Fekete-tengert éppen. Pont jól jött a bithyniai hajóknak. Majdnem pont hátszél lévén kibontották a vitorláikat, az evezősök így megpihenhettek, de a hajók mégis gyorsan távolodtak. Vitték az imént ezüstforintban kipengetett vagyont. Egy…..
Gador 2010.07.16 09:01:26
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ááá, ennyiért még nem lesz vki renegát. Ráadásul a megtörők nem is engednék, tudják ugyanis, hogy levadásznák őket ezért. Inkább a karrier elmaradása az, amitől tarthat. Szerintem mégis előrebukás lesz a dologból... :) Jól pofán csaptuk az antikat :D

@bz249: Bz, írod a sztorit? Mert támadt egy-két ötletem... ;)
A Magyar Föld napilap cikksorozatából: Áu. 68. május 12. A vasúttal Szegedhez közeledve, Szatymaznál ameddig a szem ellát, bólogatnak az érőfélben lévő rizskalászok. Ezek a kalászok a Szatymazi Közösségi Termelő Szövetkezet rizsföldjein nőnek, amely az ország legnagyobb,…..
Gador 2010.06.28 09:30:59
Ómagyarország Necronomicon 2010.06.13 20:49:00
A Neronomicon eredeti története    A Cthulhu-mítosz fontos építőelemei bizonyos, Lovecraft által elképzelt kultikus tárgyak is. Ezek leghíresebbike a Necronomicon, a Halott Nevek Könyve, amelyet Lovecraft szerint Abdul Alhazred, az őrült arab írt Damaszkuszban, 738-ban,…..
Gador 2010.06.14 09:13:22
@teddybear01: A belső ellenőrzés szívesen olvasna erről egy jelentést ;)
Csütörtökön megkezdődik a magyar parlamentben az állampolgársági törvény módosítására benyújtott javaslat tárgyalása, amellyel a „kettős állampolgárság” kérdése a 2004-es eredménytelen népszavazás után immár hivatalosan is újra a magyar politika napirendjére…..
Áu. 7 (választási év) Albert István miniszterelnök, a Nemzeti Párt elnöke saját kezűleg mentett meg egy sérültet, akik felborultak egy szénszállító lovaskocsival a 10-es főúton, Leányvár és Dorog között. A miniszterelnök három gépjárműből álló konvoja egy kanyarhoz…..
Gador 2010.04.28 09:51:45
Gador 2010.04.29 20:21:43
@bz249: Az egy későbbi, jóval későbbi történet. Akkor, ott senki nem sérült meg.

Csak később.

A szerelő...
 - Azt hiszem, itt az ideje, hogy kérjek tőled egy szívességet – hallotta Humbert a nő álmos hangját a háta mögül. A városfürkész egy ideje már nem tudott aludni, az ágy szélén ült és a padló márványlapjára bambult. Az egyre magasabbra emelkedő nap fényében…..
Áu. 28. Esztergom belvárosában lerobbant Albert István Mercedese, ezért az államelnök, a Nemzeti Párt örökös tiszteletbeli elnöke az egyik rendőrségi kísérőkocsiban folytatta útját a Mária-Valéria hídhoz. Az autót még Áu. 25-ben kapták, de az egyik felújított tömbház…..
Zöldségesi munkám egyik el nem hagyható, ám annál fárasztóbb része a különféle jelentések küldözgetése, a rádiógomb folyamatos nyomogatása: tá-ti, tá-ti-ti, tá-tá… Fárasztó, mert az ujjam a hosszú szövegeim végére igencsak megfájdul. Éppen ezért szoktam rá a…..
A felhajtott ponyva alatt katonás rendben várták sorsukat a különböző ládák és zsákok, amelyekben az expedíció legalább egy éves túlélésének vékonyan kicentizett, éppen csak elégnek gondolt készleteit tároltuk. És amit most meg fogok dézsmálni, mert ez a kölyök…..
Gador 2009.10.22 13:19:29
@teddybear01: Ghery egész egyszerűen nem ilyen erős! Alig van embere, a sziszekiek nem bíznak benne, a hozzá hű keltáknak meg hiányos a felszerelése. Szóval ha okos, nem nagyon ugrál...
A két napból végül négy lett, mire a kishajókat megraktuk és elindulhattunk felfelé a folyón. A parton valami vadcsapás húzódott párhuzamosan a folyóval, lóval éppen járható, bár rettentő iszapos és sáros volt. A felderítők utálkozva és anyázva készültek neki az útnak,…..
Gador 2009.10.21 14:03:54
Szenzációs hírről számolhatunk be olvasóinknak: egy magánember - önerőből - működő tengeralattjárót épített. A tengeralattjáró olyan vízi jármű, amely képes a vízszint alá merülni, ott közlekedni, illetve tetszés szerint onnan fel is merülni. Már az Átkerülés előtt…..
Gador 2009.10.20 18:18:30
- Nem tudom – önkéntelenül vettem elő a cigit a mellzsebből és kattintottam fel az öngyújtót, de a mozdulattal megtorpantam. – Elnézést… Rágyújthatok? - Rá. Ha nekem is adsz egy szálat. - Nem a legjobb – nyújtottam a fém cigarettatárcát felé. – A…..
Ómagyarország Bányászbaleset 2009.10.12 15:00:00
 Radnai Zoltán, az elemzőosztály vezetője résnyire nyílt szemekkel hallgatta három beosztottjának a jelentéseit. Azok jól tudták, hogy a férfi hanyag tartása, látszólagos szundikálása valójában mély koncentrációt takar. Valójában mindent hall, és elraktároz. A…..