Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hhferi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Környezetbarát Camry 2008.12.25 09:45:00
December 24-e délelőtt van. Az ablakok belül párásak a készülő karácsonyi ebéd lakásszerte gomolygó gőzétől, a gyerek kipakolja a konyhaszekrény aljából a létező összes csörömpölésre alkalmas dolgot és a padlón huzigálja őket. A feleségemnek szikrázik a szeme a…..
  A hatóságok törvényen kívüliként kezelik a mopedautókat. Az ombudsman viszont nem hagyja. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Elég sokan értesültek róla itt a Belsőségben, hogy lyukas, öreg, szürke állólámpásunk, Bazeg, aki két éven át hű társunk volt itthoni és külföldi nyaralásaink során, eladósorba került. Elég sokan kifogásolták, miért nem tartom meg, úgy látszik, nem értették a…..
Nem tartott sokáig eladni, talán egy bő hetet, ha fenn volt a hirdetési oldalon (amit belcéges ügyek miatt nem illik épp itt reklámoznom). A legfontosabb tanulság: öreg, olcsó autó eladásánál még mindig nem jövedelmező őszintének lenni Magyarországon. Szar a felismerés, de ha a…..
Stuttgart környékén hirtelen megszaporodtak az orrukon háromágú csillagot hordó, de nem Mercedes gyártmányú autók. És a legszebb, hogy nem a török vendégmunkások keze van a dologban. Vajon miben teljesedik ki a gazdasági válság, mikor, mivel éri majd el a csúcspontját? Vagy…..
November végén jöttek az első hideg napok, le kellett tennem a Yamahát, estefelé már hűvös volt a motorozáshoz. Sebaj, van mobil esernyőm, sogenannte Panda, ilyenkor jó elővenni, beülni a száraz utastérbe, kézfejre irányítani a szellőzőrostélyt, lábra a maradék főnt, persze…..
Megérkezett hozzám egy katasztrófaturista - egy német -, aki arra volt kíváncsi: hogyan tüntet a magyar. Megmutattam neki mindent, a Corvin köztől a Parlament majdnem elfoglalásáig. Kicsit unta.Az első képen vonulunk. A turistám a provokátorokat akarta kiszűrni, és egy vasalt fekete…..