Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EasyFriend

10 bejegyzést írt és 1772 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1995 januárjában indult negyedik Star Trek-sorozat címszereplője, a Voyager csillaghajó a sorozat első részében elvetődik a Tejút egy távoli pontjára, a Delta-kvadránsba, hátrahagyva a TNG és a DS9 által újraértelmezett és megalapozott Trek-univerzumot. Maga mögött hagyja az…..
Kb. két éve jelentették be, és most végre előzetest is kapott a Kacsamesék rebootja. Sőt, a trailer megjelenésének napján a Disney már a második évadot is bejelentette. Az első évadról egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron fogják bemutatni, illetve, hogy 21 félórás epizódból áll majd, meg…..
Megírtuk, hogy A Dal első adásának főcíme, hogy is mondjam, kísérteties hasonlóságot mutat a dán vagy norvég eurovíziós válogató főcímével. A poszt megjelenése után az MTVA sajtóosztályát is megkerestük, és azt kérdeztük tőlük, hogy Mi az MTVA álláspontja A Dal felvezető képsorai (intró) és a…..
Marton Csokas az a színész, akinek az arcát sok filmből ismerjük, de a nevét nem biztos: kiváló karakterszínész, aki nagyon sokszor alakít rémesen genyó alakokat. Az Into the Badlandsben egy nagyhatalmú férfit hoz egészen elképesztő erővel és kisugárzással, amikor a képernyőn…..
Felkérést kaptam, hogy menjek el D. Tóth Krisztához a websorozatába, amiben embereket visz magával munkába, amolyan Uberszerű közösségi közösautókázással, csak éppen pénzt nem kér érte. Beszélget az utasaival és ezt felveszi három GoPro kamerával meg a szponzorautót…..
Személyes válogatás következik, ha valakinek a kedvence kimaradt volna, sajnálom, illetve nem, 2600 epizódra ki tud visszaemlékezni? Mert én nem. Stewartot az Indexen búcsúztatjuk éppen, ez a poszt csak a videókat…..
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
Információink szerint Amin Zoltán, az MTVA programigazgatója már csak péntekig ül a székében, ugyanis hétfőtől a HírTV egykori programigazgatója, Gyurity Mónika igazgatja az köztévés műsorrendek sorsát. A köztévés nézettségek láttán persze érthető a dolog, sőt, ha azt…..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
Rég volt akkora mozgolódás a tévében, mint idén. Először Ördög Nóra ment át elég nagy balhéval a háta mögött az RTL-től a TV2-höz, most pedig Tatár Csilla hagyja ott a csatornát 12 év után, hogy az MTVA-nál folytassa. Mondhatni csöbörből vödörbe, de Tatárnak biztos…..
comment:com Helyreigazítás 2014.11.29 22:00:00
Megtörtént...
EasyFriend 2014.11.30 01:53:28
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Az ember hozzá van szokva az olyan alapigazságokhoz, mint hogy a nagy játékkiadók csak újra és újra megnyúzzák a sikerjátékaikat, a végén már igazi tartalmat sem tesznek bele, csak új borítóképet nyomtatnak, és hozzáadnak egyet az előző évben megjelent cím végén lévő…..
Tegnap megírtuk, hogy Simon Cowell, a Britain's Got Talent című tehetségkutató legendás megmondóembere, az a producer, aki az Attraction karrierjét volt hivatott egyengetni, azt bírta mondani a The Sun nevű brit bulvárlapnak, hogy a magyar társulat a vegasi szerződés…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
A május 5-én visszatérő 24 minden idők legjobb tévés akciósorozata, ha pedig csak az első 4 évadot nézzük, akkor simán benne van az all-time top tízben. Az új évadban a fenti trailer alapján pedig minden benne lesz, amiért imádtuk Jack Bauer kalandjait, intrika, akció, suttogva…..
EasyFriend 2014.04.13 22:15:34
@sixx: \o/
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Komolyan, eszem megáll. Már akkor, amikor megjelent a hír, hogy kiírják a Family Guy egyik karakterét a sorozatból (mit az egyiket, a legjobbat), lehetett tudni, hogy ez egy médiahekk, egy olyan fogás, ami pont egy Seth MacFarlane kaliberű csávóra jellemző, kiírja a karaktert, csak…..
Jeffrey Katzenberg producer és médiamogul (a Dreamworks egyik alapítója, a mai Hollywood egyik meghatározó alakja) akkora Breaking Bad-fan, hogy az utolsó évad közben, amikor még nem tudta, merre halad Walter White sorsa, megkereste a készítőket, és 75 millió dollárt ajánlott fel…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Csütörtök napközben, reggel 8 és délután 6 óra között szünetel a földfelszíni tévéadás Budapest és Csobánka térségében az adótornyok újrahangolása miatt - tudatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs igazgatósága. Az adótornyok…..