Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zergeboglar

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zsírok harca it's a miracle 2012.10.14 15:34:09
hogy még élek. party like a rockstar, spend like a moviestar, fcuk ikle a oprntrast...nahh ebből a trióból sikeresen teljesítettem minden elemet. adtam ugye magamnak 2 hetet (mire gondoltam?!) pihenni, hogy majd aztán folytatom. ilyen az, amikor tücsike tervez, life meg happens. arról ugye…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
A svájci Blick szavazásán a 26 éves Dominique Gisin a voksok 25,1 százalékát kapta, így ha már a lejtőn nem, ebben a versenyben legyőzte Lindsey Vonnt, Anna Fenningert és Julia Mancusót is. Az, hogy rendező németek csak két bronzéremmel fejezték be Garmisch-Partenkirchenben az…..
zergeboglar 2011.02.22 14:26:45
@Carambolo:
lehet könnyebb volt így, de nem sikerült. Orbitálisan béna lett a dereka.
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..
zergeboglar 2010.10.30 13:09:55
@dakota jennifer:
ott a pont!
Látszik, hogy mindenki a valódi művészeket hiányolja, de ha nem a bulvárújság napi szereplői vannak, máris "civil adás"! ennyit a nézői véleményekről..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Az eredeti főszereplők közül már csak Damu Roland marad a TV2 sorozatában, miután Létay Dórától és a Csillagvirág klinika gazdasági igazgatóját játszó Sághy Tamástól is megválnak, írja a Blikk. A Bors emellett úgy tudja, hogy Létay csak jövő márciustól tűnik…..
Sajnos kedvenc sorozatunk sem tudja mindig azt a színvonalat hozni, amiért annyira szeretjük, ezért készülnek olyan filler epizódok is, mint az előző is volt. Lényegi történés nem nagyon volt, egy cselekményszál szőtte át a fejezetet, ez pedig Szűcs Gáborka rejtélyes eltűnése,…..
zergeboglar 2009.05.07 14:33:27
Bárcsak gyakrabban lennének választások! Akkor több lenne az SZDSZ-kampány, és még sokkal több lenne a vidámság. A kampány ugye a demokratikus politizálás esszenciája, ahol nincs maszatolás, el kell adni a terméket a választóknak. Erzsébetvárosi ingatlanok eladásából pénzt…..
Szép napot Mindenkinek! Laura mesél főnökéről és arról hogyan volt kénytelen felmondani terhesen. Szóljatok hozzá bátran! Sziasztok! Két évvel ezelőtt titkárnőként dolgoztam egy biztosítónál. Nem volt magas a fizetésem, de biztos megélhetést nyújtott, elvoltam mint a…..
zergeboglar 2009.02.04 12:13:20
@borpancsoló >>: én meg egy másik aspektusát is látom a helyzetnek. Az is gáz amikor minden melót, túlórát vidékre lebumlizást lepattint a terhes vagy épp kisgyermekes anya, mert neki orvoshoz óvodába kell rohannia, de amikor a fizetéshez érünk ugyanannyi jár neki, mint a többi lánynak, akik estig robotolnak benn.

hogyvolt House 1x01 - Pilot 2008.06.05 08:30:00
Szeretnék most minden House rajongót egy kis nyári darára csábítani, ezért most visszamegyünk a legelejére. Pl. emlékeztek még milyen volt House első botja, Jimmy első frizurája, Chase első nyakkendője, vagy hogy Cuddynak még szemüvege volt az első részben? Volt itt a sorozat…..
Ahogyan beáll (néha) itten a tavaszi nyár, úgy kezdem kutatni a kánikulára való fröccsalapanyagot. 20 Celsius fölötti napi átlaghőmérséklet erősen fröccspártivá tud hevíteni. Tehát kellene valami savasabb fehérbor, esetleg rozé (a tavalyi év fröccsbora, mint emlékszünk, az…..
Azt állítom, hogy míg Magyarországon eléggé öles léptekkel fejlődik a bortudás – noha sok tanulnivalónk van még, ugye –, addig a pezsgőkultúra sehol sincsen. Magunk sem sokat foglalkozunk vele. Nem nagyon iszunk szpárklingot, vagy ha mégis, legfeljebb szilveszterkor és…..