Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sára_Juhász

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben lehetőségem van számos gyerek és ifjúsági darabot megnézni. Elképesztő mennyire be tudnak engem is szippantani a kisiskolásoknak szóló előadások, közben tágra nyílt szemekkel figyelem a cselekményt, itthon meg éneklem a dalokat. Kicsit visszacsöppenek a 20 évvel ezelőtti énembe -…..
Megérkezett az idei év első színházi előadásról írt élménybeszámolója. Egy olyan darabot néztem meg, ami ránézésre nagyon távol áll tőlem. De aztán mégsem. A Megmondta Professzorasszonyom Kőszegi Mari előadásában egy daganatos nő történetét meséli el. A darabnak nagyon kemény mondanivalója van,…..
Üdv újra! Sári vagyok, a Starlight blog megálmodója. Hosszú ideje nem jelentkeztem új bejegyzéssel. Ennek rengeteg oka van. Részben kicsit elment a kedvem, nem volt annyi ötletem és ami meg volt az nem érdekelt annyi embert. Például fájt, hogy az Andrissal készített interjúm a kutyát sem érdekelte,…..
Régóta vártam erre a napra, hogy láthassam a Nerot. Tavaly novemberben közbeszóltak a korlátozások, aztán jött a nyári szünet. Június elején, amit meghirdették az új évadra vonatkozó előadásokat rögtön lecsaptam rá. Szerencsére most semmi nem jött közbe és így 19 órakor már a színházban…..
Sajnos ez a Magyar Nagydíj is eltelt, de igazán szuper pár nap volt. Majdnem minden olyan volt, mint régen. Gyorsan leírom a meglátásaimat a futamról, aztán utána jön az élménybeszámolóm. Én kifejezetten örültem, hogy esősnek ígérkezett a verseny, az mindig megbonyolítja a dolgokat. Mondjuk arra…..
Verstappen és Hamilton ütközéséről az a véleményem, annak van elsőbbsége, aki elől van. Ráadásul Lewisnak bőven maradt helye, nem lett le/beszorítva. Innentől kezdve az az ő hibája, hogy nem tudja kontrollálni az autójának erejét.Nyilván senki és ő sem akarta, hogy Max így csapódjon a gumifalba. Ezt…..
Tavaly január 2-án néztem utoljára filmet moziban. Akkor a Tőrbe ejtvét, amit nagyon szerettem és nem csak Chris Evans miatt. Szerdán a premier előtti vetítésen ott ültem. A Fekete Özvegyet nagyon vártam, nem csak, mert Marvel film, hanem mert Budapest végre Budapestként szerepelhet benne. Kicsit…..
Virág András 1990. december 10-én született Kecskeméten. Világviszonylatban is elismert karatés. Andrist egy ország ismerte meg az Exatlonból, de megosztó volt a nézők számára. Sokan gondolták agresszívnak, de nekem inkább szimpatikus volt hihetetlen elszántsága. Kíváncsi voltam, milyen Ő távol a…..
Furcsa, hogy esténként már nem Exatlont nézünk a tv-ben. Közel félév alatt ezek a srácok és lányok a mindennapjaim részévé váltak. Bevallom az előző évadokat nem néztem, nem is értettem mi tud ezen olyan izgalmas lenni. Aztán decemberben pár nappal az első adás előtt megláttam, hogy az egyik…..
Starlight Új szezon, új remények 2021.03.20 17:56:34
Kezdeném egy kis múltidézéssel. Ha a tavalyi évre gondolok három verseny vagyis inkább helyszín jut eszembe. Monza, Isztambul és Bahrain.Olaszországban végre izgalmas futam volt, olyan amiért beleszerettem ebbe a sportba. Jó volt látni igazán boldog mosolyokat a pódiumon a fiatalok…..
Az elmúlt három hétben nem volt cikk. Kicsit besűrűsödtek a napok és nem is volt annyira ihletem. Van pár, ami már készen van, de egyiket sem éreztem úgy aktuálisnak. Ez a cikk is lassan két hete kész, de nem éreztem, nem volt kedvem hozzá. Valahogy nem találom magam. Vagyis nem ez a jó szó. Lehet…..
Egyesült Államok, New York, Brooklyn híd. A Brooklyn híd volt a világon az első acélkábeles függőhíd és egészen 1903-ig a leghosszabb is. A híd Manhattant és Brooklynt köti össze. Több, mint 13 évig építették. Az átadásra 1883. május 24-én került sor.Igen ám, de az emberek között hamar elterjedt a…..
2012 augusztusában Brno-ban nyaraltunk. Esténként néztük az olimpiát. Volt, hogy mi magyarok Csehországban németül néztük az Angliában levő francia-horvát kézilabda meccset. De engem leginkább a műugrás (és a magasugrás) kötött le. Az egyik srác egyre szimpatikusabb lett, a végére már egyértelműen…..
Starlight Műköröm vagy natúr 2021.01.23 16:56:00
Nem leszek beauty blogger, de lesz néhány ilyen témájú cikkem is. Ennek a mainak az apropóját az adta, hogy újra elmentem megcsináltatni a körmeimet. Műkörmöm legelőször az általános iskolai ballagásomon volt, 15 évesen. (Óvodában évvesztes voltam.) Nagyon tetszett és a minta is megvolt hozzá.…..
17:51 - Utolsó smink igazítások, el kell indulni hatkor!17:58 - Felveszem a magassarkúm, induljunk már!18:00 - Ugye elraktuk a jegyeket?18:05 - Zárom az ajtót! Indulás.18:35 - Érkezés a színházba.18:40 - Kabátok leadása a ruhatárba.18:45 - Gyors mosdó a biztonság kedvéért.18:50 - Büfé, egy kis víz.…..
Csütörtökön, január 14-én lesz 50 éve, hogy a Fővárosi Nagycirkusz a felújítást követően újra megnyitott. Szakdolgozatomat a magyar cirkuszművészetről írtam, így az évforduló apropóján megosztanék belőle módosított részleteket, a nagycirkusz múltjáról, jelenéről és egy kicsit a jövőjéről.  A…..
Sokszor elgondolkodok milyen lenne okos telefon nélkül létezni, újra. Valószínűleg nem bírnám. Az életem szerves részét képezi és belőlem is valóságos stresszt vált ki ha otthon felejtem. No nem azért, mert nem tudok görgetni, hanem mert senkit sem tudok elérni és mások sem engem, mondván mi van, ha…..
Az elmúlt két évben nem az instagramos best nine-ra hagyatkoztam, hanem én állítottam össze a számomra legfontosabb 16 képet egy montázzsá. Forrás: instagram/insta_highlight_icons Ez ebben az évben sincs másképp. Azért látszik, hogy 2020 más volt, mint a többi. A képek nagy része az év első…..
Nyakunkon a karácsony és ennek okán sok minden eszembe jutott, aminek egy részét most meg is osztom veletek. Forrás: pinterest Karácsony közeledtével mindig egyre többet gondolok Hallstattra. 2011-ben ilyentájt, karácsony előtt néhány nappal az osztrák kisvároskában teleltünk. Korábban jártam…..
Starlight És a díjat kapja... 2020.12.13 18:16:33
Dobpergés… ÉN! Egyébként általános iskolában sok versenyen indultam. Főként matek versenyeken, de volt rajz, helyesírás és még töri is (bár utóbbi csapatban). Egyiken sem nyertem, soha. Voltak jobb eredményeim, de igazán kiemelkedő nem. De akkor ez nem zavart (most se). A tanáraim mondták, hogy…..
Kifejezetten tartalmasra sikeredett a két Bahrain-i futam. Az egyik nagyon ijesztő volt, de jó vége lett. Míg a másiknál biztosra vettük a sikert, de pech lett belőle. Forrás: xpbimages.com Múlt héten teljesen az események hatása alá kerültem, sokat gondolkodtam a történeteken. A rajtnál arra…..
Starlight Borult a kártyaváram 2020.11.28 17:01:09
Korábban már írtam arról, hogy hol töltöttem az egyetemi szakmai gyakorlatomat. Persze vissza lehet keresni, meg nem is titok, de most a történet szempontjából elhanyagolható.  2018 első félévét töltötte ki a gyakorlatom. Nagy álmom volt, hogy ott teljesíthessem és nagyon boldog voltam, hogy…..
Mióta Peggy az életünk része számos emberrel, másik gazdival találkoztunk már. Mikor kicsi volt – olyan 3-6 hónapos – szinte mindenki figyelmét felkeltette két másodperc alatt, de most sem kell ehhez túl sok idő úgy, hogy már több, mint 1,5 éves. Nyilván az elmúlt hónapok alatt Peggy is komolyodott,…..
Tegnap volt 10 éve, hogy Vettel először lett világbajnok. Erről a Facebookon meg is emlékeztem, ha még nem like-oltad az oldalt akkor katt ide, ha már igen akkor nagyon köszönöm! Szóval már eltelt 10 év. Az egy nagyon feszült nap volt, de sikerült, megcsinálta és életében először Forma 1-es…..
Újabb csodálatos intézkedések bevezetésének kapujában állunk.  Forrás: corvinorvosirendelo.hu Frissítés: nov. 10-én elfogadták a javaslatot, miszerint este 8 után is lehet kutyát sétáltatni, a lakóhely 500 méteres körzetében. Örömmel olvastam eme hírt! Kezdeném a legfelháborítóbb részével. Este 8…..