Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi984

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus háza táján mostanában kevés pozitív esemény történik, Romeo Agresti szerint az elrendelt edzőtábor ellen is többen szót emeltek a keretből, s ha nem lenne elég a belső viszály, a szurkolók is üzentek, s azonnali döntést kérnek ők is, azonban nem a klubelnöktől, hanem magasabb szintről. A…..
Szabi984 2022.10.14 13:24:56
@delpi0823: +++
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
Szabi984 2022.09.20 10:43:09
@Tony.: ++
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
Szabi984 2022.09.15 10:14:14
@Pavel1988: Igazad van,a keret adott,de könyörgöm,állandoan sérült a 4 normális közèppályásunkból 3. Nem itt tartanánk,ha Pogba,Locatelli,Rabiot és Paredes folyamatosan tudna együtt játszani,ez 100%. Nagy csapatok zöme,ugyanazt a 11-14 játékost játszatják hètről hétre. Nem elég a jó edzés munka,a jó taktika. Ezeknek a játékosoknak együtt kellene hogy játszanak hogy érezzék egymást. RealMadrid 3bl-t nyert szinte ugyanazzal a kerettel.
Szabi984 2022.09.15 11:56:45
@Juvino: Ki mondta,hogy ellenem irányulnak? Én csak próbálom megértetni páratokkal,hogy nem korrekt úgy kritizálni a játékot,hogy sosem áll a rendelkezésére a teljes keret és fél kezdő sérült..A másik pedig,én egy másik cikkben le is írtam,hogy Allegrit a stábja miatt rugnám ki azonnal,mert ez így tarthatatlan állapot
Szabi984 2022.09.15 20:23:17
@Pavel1988: olyan unalmas már ez a kiscsapatok,szar Salernitanàk meg stb. Egész héten ez megy,hogy micsoda szégyen,hogy a Salernitana ellen..Juventusra mindíg is jellemző volt,hogy szenved a kiscsapatok ellen,de mondhatok másokat is. Más bajnokságokban is történnek meglepetések kiscsapatok nagy ellen. Bárki bárki ellen felszívhatja magát 1-2 meccsre. Meg azt kell mondjam,az utóbbi évekbe jönnek fel a kiscsapatok a nagyok nyakára mindenütt. A lènyeg,hogy sehol nincs kőbe vésve,hogy nekünk minden kiscsapatot 4:0 al kellene haza küldeni.
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
Szabi984 2022.09.14 23:16:45
@ZED!: Èn sem làtok előre lépést nem tagadom,de próbálok korrekt lenni és azt mondani hogy ennek a szerencsétlennek július óta nem volt alkalba akár egy meccsre is a teljes kerettel játszani,folyamatosan sérült valaki,borzasztó. Allegrit én a stábja miatt zavarnám,nem mert rossz edző. Ez a keret nem birja el,hogy ennyi sérült van. Meccsek óta Cuadradók ekézi mindenki milyen szar. Ma mikor lecserélte,többen is írtátok mekkora idióta. Emberek,akkor most még se szar Cuadradó? Meccsek óta formán kívül és seggém veszi a levegőt. Ja és De Siglio jött helyette? Kit hozzon be? Roberto Carlost? Itt ha Allegrit elzavarják,akkor zavarják el magukat a vezetőségből. Keret leépítése végett,Botrányos a munkàjuk vagy 5éve
A Juventus kedden vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain csapatától, tegnap pedig a Calcio e Finanza egy másik negatív hírről számolt be. Az olasz klubok pénzügyeit kiemelt figyelemmel kezelő lap szerint a Juventus a 2021-22-es költségvetést 240 millió eurót meghaladó veszteséggel fogja…..
Szabi984 2022.09.08 09:35:38
@delpi0823: Higuain megvásárlásával se lenne probléma,mert első évében döntőbe jutottunk vele és ha megnyerjük a nagy fülűt,most nem beszélnénk kudarcról,ami a legizalosását illeti. De szerintem is Marottáig jól működött minden tekintetben a klub. Valahol olvastam,hogy ők Agnellivel Cr leigazolásán feszültek komolyan egymásnak. A kancsalnak sem tetszett az irány amit az elnök kitalált Paraticivel karöltve
Szabi984 2022.09.08 10:50:50
@Il Principino: Igen,én is így gondolom,azért is írtam,hogy megvédjem. Nagyon sokan negatívan irnak róla és a leigazolásáról.. Én szerettem,ő is szegény bele szürkült ebbe a semmibe
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Szabi984 2022.08.27 20:50:49
@Leram7: Nem akarok bele kötni abba amit írsz,de szerinted ha Miretti 18évesen elfáradt egy félidő után,Cuadrado lecserélését pedig edzői szégyennek írod. 34 évesen ő fáradt ki szerinted? Konkrétan azt láttam rajta,hogy a 60dik perctől lógott a nyelve. Kit hozzon be helyette jobb szélre? Behozta ezt balf.szt hátha 1 beadása társat talál,nem mert akkora isten király ott a szélen,hanem mert friss
Már csak órák kérdése, hogy a Juventus tovább erősödjön, hiszen az Eintracht Frankfurttól távozó Filip Kostić megérkezett Torinóba, hogy teljesítse a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, majd aláírja szerződését a torinói klubbal. A szerb szélső már nem került be a német csapat keretébe a…..
Szabi984 2022.08.11 13:41:46
@Il Principino: Tek - Danilo,Bonu(Gatti később),Bremer - Cuad,Zakaria,Loca,Kostić - Di Maria,Vlahović,Depay Ha felélül Pogba,ütné a kezdőből Cuadradot és lenne 3 belső középpályás
Szabi984 2022.08.11 13:46:24
@Szabi984: Chiesa pedig mire ismét formába lendül és kezdő közelbe,addigra Mariska szerződése le is jár
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Pavel Nedvěd összeszólalkozott Andrea Agnellivel az Inter elleni vesztes döntőt követően szerda este. Az Öreg Hölgy a szezont trófea nélkül zárja először a 2010-11-es szezon óta, amikor Luigi Delneri vezette a csapatot. Massimiliano Allegri ült vissza a…..
Szabi984 2022.05.13 13:03:43
@Leram7: +++
Massimiliano Allegri az Olasz Kupa döntőjén végig nagyon irritáltnak tűnt, végül pedig Simone Inzaghi segítőjével, Massimiliano Farrisszal is összetűzésbe került, és ezt követően a bíró elküldte a padtól. „Valaki az Intertől elment mellettem és belém rúgott. Dühös lettem, és teljesen jogosan a bíró…..
Szabi984 2022.05.12 08:00:16
@Szabi984: .. szeretem az 1:0 a 5:4nél. A taktika,az izgalom,a kőkemèny védelem. De mindenkinek joga van mást gondolni
Szabi984 2022.05.12 10:24:00
@Csak Csucsu: arra céloztam,hogy írtátok mennyire gyáva tőle,hogy támadó foci helyett beáll bunger focit játszani és védekezni. Ilyen intenzitással nem lehet 70-80percen àt nyomni az elenfelet,hacsak a kispadon nincs egy Sterling,Mahrez,Jesus minőségű triód mi t pl Guardiolanak. Neki volt egy Bonuccija..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
A Juventus gyakorlatilag mindvégig erőtlen és elképzelés nélküli játékot nyújtva játszott 1:1-es döntetlent a Venezia otthonában, s ezzel a botlással alighanem még távolabb kerül az élmezőnytől. A mérkőzés ráadásul azzal indult, hogy Paulo Dybala sérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát, ahol…..
Szabi984 2021.12.12 12:54:34
@GGábr81: Én szerettem,mert hoztuk a meccseket,szar játékkal is. Nálam csak a győzelem számít. Szép játék nem egyenlő az eredményességgel! Arra próbáltam cèlozni,hogy az új divat drukkerek követelik a szép támadó focit.erre szoktam mondani hogy akkor rossz helyen keresik,mivel a Juventus soha sem arról volt ismert. Szerintem ehez a klubhoz nem is illene Guardiola filozófiája. És nem véletlen írok klubot és nem keretet..
A Juventus szép lassan megkezdte a felzárkózást hazája bajnokságában, s ennek fontos lépése volt, hogy az előző fordulóban rendkívül értékes győzelmet aratott a Lazio otthonában. A magabiztos teljesítmény után hatalmas pofon következett, mivel a csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében kilátástalan…..
A válogatott szünetben eldőlt, hogy az olasz nemzeti csapat csupán csoportja második helyén végzett, így pótselejtezőre kényszerül a világbajnoki selejtezőkben. A Juventus a Fiorentina elleni győzelemmel köszöntötte a szünetet, s szombat este a Lazio otthonába látogatva folytatja a küzdelmet az…..
A rettenetes rajtot követően a Juventus négy mérkőzésig tartó győzelmi sorozattal megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, majd egy az utolsó percekben értékesített büntetővel ért el 1:1-es döntetlent a címvédő Inter otthonában. A hétközi fordulóban a zebramezesek a középmezőnyben tanyázó…..
Szabi984 2021.10.27 21:17:09
@Wizzurah: A foci tavaly is nézhetetlen volt Pirlód 10dik együtt töltött hónapjában a csapatával. No néha voltak fellángolások..Azért még megvárnám a márciust Allegrivel,hogy ő mire is képes ezzel a kerettel
Szabi984 2021.10.27 21:32:57
@Chiacchiarelli: Az elmult 2 év szétbarmolását próbálja a 442vel stabilizálni,még meg nem ismerkszik a játékosok valódi tudásával ahhoz hogy hozzájuk illesszen egy megfelelő összeállítást,taktikát,véleményem szerint persze. Minden évèben ez ment,ezt próbálta ahogy cserélődött a keret. Féreértés ne essék,én nem sztárolom,egyszerűen bízom benne. Tett le ezt azt az asztalra,ahoz hogy tudjuk kitalál valami váratlant újra
Massimiliano Allegri a minap a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozott, miután közel két éve távozott a Juventustól, és azóta lényegében nem beszélt a sajtó képviselőivel. „Nem szólaltam meg két éve a sajtóban, remélem, hogy nem fogok túl sok butaságot összehordani.” - kezdte az esti műsort az…..
Szabi984 2021.03.22 20:50:13
@DrinkTeam: Nagyon nem értek egyet veled! Allegrivel tényleg voltak unalmas meccseink,de nyertünk,tök mind1 hogy 1:0 vagy 3:0. Én nyerni szeretnèk most is! Aki látványos,sok gólos focit akar, az nèzzen spanyol illetve angol bajnokságot.az olasz foci sosem erről szólt. A másik meg hogy Allegrinél nyugodtan vártam a rangadókat,nem a Beneventóra értem,ez az ember olyan taktikai repertoárral büszkélkedett amilyennel jelenleg nem sokan.bárki ellen ki tudott találni valami meglepőt,valami váratlant. Volt edzőnk
Szabi984 2021.03.22 20:55:07
@Szabi984: Ez az átmeneti év duma is kamu ebben biztos vagyok. Angelli megakarta nyerni azt a bűvős sorozatbeli 10dik scudettót. Egyszerűen elbaltázta,hitt a 2 kártya zsugásának akik szerint ezzel a kerettel és a tesco gazdaságos Pirloval is sima ügy lesz,nem így történt
Szabi984 2021.03.23 09:17:39
@steven.h: Pont ezeket akartam leírni én is! Meg ugye azt sem felejtsük hogy Conte csalattá majd világklasszisokká faragta az addig szinte ismeretlen Vidal,Pogbát. Pirlo is kiégve érkezett,Marchisio is akkor kezdett igazán fejlődni. Allegri 1 èvet dolgozott csak velük,mégis döntőig vezette őket a finomhangolással. Következő évben szètcincàlták a csapatot. Elment Pirlo,vidal,tevez. Kik jöttek? Khedira,Lemina,Hernanes és kezdeti nehézségek után 15 bajnokit nyertünk sorozatban!! Marchisio sérülésènèl Padoin volt a regista
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus sajnos nem álmodozhat Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola kinevezéséről a csapat élére, mivel nem állnak rendelkezésre a pénzügyi források, ezért a Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi és Luciano Spalletti alkotta hármasból fog választani az Öreg…..
Szabi984 2021.03.23 09:03:21
@Garsza: Nekem is ez az érzésem a nyilatkozata alapján is. Nem tudja,de nem is zárta ki. Olasz fórumokon is Allegrit sírja vissza mindenki. Ha nem ő akkor egyértelműen Inzaghi. Tökös,belet kihajtós motivátor,Contera emlékeztet.
A Juventus továbbra is folytatja a küzdelmet a zsinórban tizedik bajnoki címért, s szombat este egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzésen, a Hellas Verona otthonába látogatva kell begyűjtenie a soron következő három pontot. Andrea Pirlo nincs könnyű helyzetben, hiszen csapatából sérülés miatt…..
Fabio Capello szerint a Juventus nem koncentrált eléggé a Porto elleni meccsen, ezért elfogadhatatlan hibákat vétett az Öreg Hölgy, Alessandro Del Piero szerint a vendégek ötlettelenek voltak, míg Antonio Cassano Cristiano Ronaldóban látta a csapat hibáját. „Elfogadhatatlan, hogy alacsony…..
Szabi984 2021.02.18 17:32:03
@Knob: Maximálisan egyetértek
Az elmúlt hét elég sokféle érzéseket hagyott maga után a Juventus szurkolóiban, hiszen az Inter elleni megalázó vereség után sikerült a Napolit legyőzni a hétközi Szuperkupa-meccsen, s így a Juventus megszerezte a szezon első elérhető trófeáját. „A győzelem segít, és a Szuperkupa-meccsen megízlelt…..
Andrea Pirlo csapata megszerezte a szezon első trófeáját, hiszen 2:0-ra legyőzte a Napolit az Olasz Szuperkupa-döntőn Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata góljaival, miközben Lorenzo Insigne büntetőt hibázott. „Óriási örömöt érzek, az első trófea begyűjtése edzőként más érzés, talán jobb is, mint…..