Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lammaer

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki megkérdezné, hogy a zöld vagy a fehér spárgát szeretem e jobban, akkor nem sokat hezitálnék a válszon. Egyértelmű, hogy nálam a zöld a befutó. Kevésbé macerás, pik-pak elkészíthető és nekem az íze is maradandóbb és kedvesebb. Ez a recept az egyik kivétel. Ebből bármikor, bármennyit. Egy…..
Ezekkel, de nem csak ezekkel, biztos, hogy játszani fogunk 2021-ben. Szubjektív top5-ös lista az idei év legjobban várt megjelenéseiről. Prince of Persia: The Sands of Time Remake Iskolás éveink egyik kedvenc játéka, a Prince of Persia, ha nem is egy teljesen új résszel, de legalább remake…..
lammaer 2021.01.23 12:38:04
@Válasszunk: dettó, egyik se érdekel :D
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
lammaer 2019.03.12 13:54:44
@Loránd Ternesz: Ez már tényleg beteges.
GNL911 Ma is megmondaná.. 2019.01.11 06:02:53
„Szúrd ki, mert addig pattog”. „Elkártyázták a téeszt.  De ki nyerte meg?” „Mindjárt jövök, csak előbb elütöm a delet”. „Azt kérdezi a Penelopé: „Hol kujtorogtál 20 évig?” Kerestük Petőfit.” „Hogy hívnak, Jancsi fiam?”"Ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk..." És még sorolhatnánk a…..
lammaer 2019.01.11 19:18:42
@Bafana: Miért ne lehetne? A politika és a politikusok mindig ugyanolyanok... ahogy sokéve lehetett Gyurcsányt parodizálni, úgy most is bőven van anyag... Bödőcs szerintem jól tolja...
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
lammaer 2018.07.24 15:41:20
@Dezsike: furcsa ez, én kertes házban lakom, rendeltem TVt, hűtőt, raklapon gépészeti anyagokat, 20 napelemtáblát.. de egy futár se dobta le a kapu előtt hogy márpedig ő csak addig hozza.

Jó, csak 6 lépcső van meg 10 méter séta a kaputól...
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövid, egyértelmű válaszokat.  Kedves Címzett! A véleményét, segítségét szeretném…..
lammaer 2018.07.19 16:06:44
@Laredo: Hát igen... az Auchan által gyártott LG TVk sokkal jobb minőségűek szoktak lenni mint a Tescosok...
Lengyelország 2004-ben, Magyarországgal egyidőben csatlakozott az Európai Unióhoz. Az ország ekkor még meglehetősen szomorú mutatókkal rendelkezett: magas munkanélküliség, gazdasági szerkezetváltás, csökkenő személy- és teherforgalom jellemezte. Pendolino motorvonat Gdańsk állomáson (kép forrása:…..
lammaer 2018.02.20 18:39:25
@mikka: ctrl+egérgörgő
Kalmár Miklós   1941. június 22-én a III. Birodalom hadserege, a Wehrmacht megtámadta a Szovjetuniót. Sztálin – miután felocsúdott a szövetségesének hitt Hitler árulása okozta sokkból – a bolsevik ideológiát semmibe véve, keresztényi módon szólt szovjet „fivéreihez és nővéreihez.”    Sztálin…..
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
lammaer 2016.12.07 16:29:09
A héten volt a korrupció világnapja, ennek okán egy kétrészes blogban foglalkozunk az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a…..
lammaer 2014.12.14 21:31:14
@$pi$: "Mert amit csinálnak az törvényes. Ez megérne egy-két blogbejegyzést, de nyilván törvényes amit csinálnak."

Innentől kezdve viszont igazságtalan az egész. Ez kb olyan, hogy te mondjuk törvényesen élsz a gyerekek után járó adócsökkentéssel, aztán holnap meg rádnyomnak egy különadót mert igy kevesebb adót fizetsz be törvényesen mint amit az állam elvár.

Ez igy tudahasadásos, főleg amikor megmarketingelik Lázárék hogy milyen gonosz a multi, merthogy nem adózik. És az adótörvényt ki hozta?
lammaer 2014.12.15 01:15:07
@$pi$: mind1, sosem fogom megérteni hogy a törvényhozónak miért kell ilyen hátulról jövő machinációkkal meg egyes cégek démonizálásával elérni azt amit egyébként a törvények átírásával is megtehetnének. Sajnos nekem Lex járai óta előbb jut eszembe az hogy azért nem csinálnak vmt globális törvénymódosítással, mert az a spanok érdekeit is sértené.

Nekem meg persze hivatalból meg kell hogy dobbanjon a szívem, ha egy magyar tulajdonú üzletláncban vásárolok (akik mellesleg sajnos a munkásokat ugyanúgy szanaszét szívatják mint a démoni multik).
lammaer 2014.12.15 01:17:56
@Nzoltan: Gondolom akkor te mindíg csak a helyi turul kisbótban vásárolsz, meg a fejkendős nénikéktől a piacon. Természetesen csak echte originál szittya magyar tejet.
Nem szeretnék túlságosan mélyenszántó budapesti körgyűrű-tudományi értekezésbe bocsátkozni, de néhány dolgot legalább most, a fővárost elkerülő autópályahálózat fizetőssé tétele előtt érdemes tisztázni. Mindenekelőtt azt, hogy a Budapestet elkerülő kicsit több,…..
lammaer 2014.12.12 11:53:14
a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes

"Azok a polgármesterek őrjöngenek most magukból kivetkőzve, akik hosszú évekig szó nélkül tűrték...."

Minek kevered bele a budapesti tömegközlekedést meg a fonodó villamost az M0s körgyűrűbe?
lammaer 2014.12.12 18:43:24
@Arcade Macho: "mert tul sok forgalom lesz rajtuk keresztul"

Figyu már, nem a polgármesteren keresztül lesz az a forgalom, hanem a kerületekben lakókon. Tehát a polgármester nem magáért őrjöng, hanem a kerületben lakókért.

És még1x: azért mert mondjk a fonódó villamosért nem szólalt fel, akkor az M0ért se szólaljon fel? Szerinted jobb 2x hibásan dönteni mint 1x hibásan és 1x jól?

Ezért linkeltem az érvelési hibát amin az egész cikk alapul...

Az M0-nak NINCSEN tömegközlekedési alternatívája. ABSZOLÚT NINCSEN.

Én pl rákoscsaba és újpest közt megjárom az utat 25 perc alatt. Mutasd meg a tömegközlekedési alternatívát... Mert az 1:40+ amit a tömegközlekedés fel tud mutatni az nem alternatíva....
A napokban MMO-fronton minden az új WoW-kiegészítőtől hangos (ráadásul kettős évforduló is van), szinte elvész a sok Warcraft-cikk között az EVE Online újdonsága, ami egy nyamvadt kis patch ráadásul, és csak december 9-én lesz elérhető. Pedig a CCP Games brutál jó trailert…..
Fővárosi Blog Füstölni kezdett 2012.02.11 07:00:00
A 2-es és a 3-as metróvonalon a mai napig azok a szerelvények járnak, amelyeket 1966-tól kezdtek beszerezni a Szovjetuniótól. A 100-104 pályaszámú kocsik a legöregebb, EV típusúak, ezek 1970 óta, tehát 42 éve álltak forgalomba. (Ezt a szerelvényt hívják házon belül…..
lammaer 2012.02.11 22:36:28
@jocóka: Itt a pont. Ha jól rémlik, a new yorki közgyűlés valami 10 v 50 fős. Budapesten ugyanez kb 300....
lammaer 2012.02.11 22:45:49
@_Hank_Moody_: Önmagában az hogy vki hány éves nem kéne hogy szempont legyen. 26 éves emberek komplett cégeket elvezetnek és sikeres vállalkozók. Nekem pont az a bajom, hogy a sok vén trottyos aki tán még Rákosinak is tapsolt van most is a porondon. Begyepesedett emberek mindenfelé.

A józan gondolkodás nem korhoz kötött, legalábbis 20 felett sztem már nem.
A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..