Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waccamár

1 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Kedves Drága, hőn szeretett Olvasóink! Mint látjátok mostanság ritkultak a posztok, ennek oka, hogy az Androlib szerkesztőit is elragadta a nyár és a SZOTT üdülők és SZÉP kártyák forgataga, a különböző fesztiválokról már nem is beszélve. Ettől függetlenül ne aggódjatok,…..
Amikor Christopher Nolan 1998-ban némi uzsonnapénzzel és baráti segítséggel belevágott A csapda forgatásába, talán még ő maga sem gondolta, hogy röpke tizennégy év múlva Hollywood egyik megkerülhetetlen kulcsfigurájaként emlegetik majd a nevét. Nolannak e röpke idő alatt már…..
addict Vicces klikkelőverseny 2012.05.10 15:14:00
Sokan megjósolták már a banner halálát, mondván a display hirdetési formák egyre kevésbé tudják megragadni az internetezők figyelmét. Én csak részben értek ezzel egyet, ezért is szeretem az olyan bannermegoldásokat, amelyek egyszerű, mégis szórakoztató módon vonják be a…..
A képek alapján nem is túl ronda, eddig ezt a három dolgot érdemes tudni róla: 1: ha egy évvel ezelőtt jelenik meg, már az is késő lett volna 2: az alkalmazással egy időben indult a Flickr Photo Session szolgáltatása, amivel több készüléken egyszerre, hálózaton keresztül…..
Az Android egy újabb lépéssel közelebb került ahhoz, hogy ténylegesen belépjen az amerikai sereg kütyüinek sorába. Már korábban is olvashattatok itt terveket az okostelefonok és táblagépek katonai felhasználásáról, de hogy ezek még miért nem terjedtek el tömegesen, annak több…..
Appdroid SwipePad 2011.10.09 14:25:00
Az appok között váltás bizony nem mindig a leggyorsabb android alatt. Vissza a homescreenre/az app drawerbe, vagy hosszan nyomva tartani a home gombot... Nem mindig a leggyorsabb, legkényelmesebb megoldás. A napokban találtam rá a SwipePad nevű csodára, ami röhejesen megkönnyíti az…..
 ...a Las Vegas-i éjszakák királyának Braydon Szafranski-nak, aki ma lett 29 éves! ..
waccamár 2011.10.04 16:07:01
  Még meg se érkezett szerencsétlen Ice Cream Sandwich, de már lehet tudni a következő nevet: Jelly Bean. Legalábbis egyelőre ez a kódnév fut, és hát még az angol szótárban sincs túl sok lehetőség J-betűvel édességre, szóval több, mint valószínű, hogy ez…..
waccamár 2011.09.10 12:41:41
A Jóljár Jolán Facebook-csoport megkért arra, hogy keressek néhány érdekes kütyüt gyerekeknek, tanulásra, melyek megkönnyítik az iskolakezdést. Örömmel megtettem, íme az öt legmenőbb kütyü.   Kezdjük rögtön az ébredéssel, mely ugye a nyári késői kelés miatt nagyon…..
waccamár 2011.08.14 10:47:37
@robian: tényleg logikusabb 36.000 Ft-ért venni egy tollat, mint egy scannert, ami ráadásul csak azt "scanneli be", amit írunk vele :D értem én, jópofa dolog ez a toll, bigyónak jó, értelme-haszna nincs sok :)
Napi humor Iskola 2011.08.02 13:07:00
- Mit csináltatok ma az iskolában, Pistike? - Robbanóanyagot állítottunk elő. - És holnap mit fogtok csinálni az iskolában? - Milyen iskolában?!?  ..
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
 Kb. ennyi lenne a hír. :-) De azért egy kicsit bővebben is. Olyan két napja találtam rá a marketben a  windowsos körökben méltán népszerű multimédia lejátszóra. Mivel a VLC Player project befuccsolt, legalább is semmi konkrét hír sincs róla mostanában, az Mplayer pedig…..
waccamár 2011.07.27 09:55:51
@Csabeee: Nekem semmi bajom nincs vele, mindent lejátszik amit akarok. Amiatt LOL-ozni pedig hogy ki milyen programot használ, hát...
Úgy tűnik, a Google nem szeret csendben üldögélni a  babérjain, vagy Dagobert bácsi módjára napestig úszkálni a rengeteg pénzében, és az uborkaszezonban is apránként bevezet kisebb-nagyobb fejlesztéseket. Ezek az elmúlt héten két ízben is a Marketet érintették.Az első…..
waccamár 2011.07.26 14:13:02
@Watt25: jó, oké, igazad van :) de akkor úgy fogalmazok, hogy nekem a letöltések száma nagyon alulmúlta a várakozásaimat, nem gondoltam hogy meg fogja előzni, de sokkal nagyobb letöltésre számítottam.
Őszintén, ezt a balmát megspórolhatták volna maguknak. Időpontot nem mellékeltek a közlemény mellé, a HTC UK pont ugyanilyen szűkszavúan fogalmazott. Khhhm, na most akkor mi van? Gyakorlatilag csuklóból beledobtak egy szép méretes kulát a ventilátorba, elcsodálkoztak rajta, hogy…..
Meglepetéééés. A Google végre Magyarországon is elérhetővé tette a fizetős Android Marketet, ezentúl pénzért is letölthetünk appokat. A Google ezt az I/O konferencián jelentette be. Magyarországgal együtt összesen 99 országban indították be most a fizetős marketet (eddig ugye…..
Megvan az a furcsa érzés, mikor valami gyerekkori mesédet látod felnőttként és eszedbe jut, hogy te abba a rajzfilm figurába szerelmes voltál kis korodban? Elég nagy baromságnak tűnik, de kölyökként valljuk be voltak olyan női meseszereplők, akik után nehezen jött álom a…..
Sikeresen elmúlt a karácsony, lezavartnak tekinthetőek a 2010-es szülinapok és névnapok, úgyhogy remélhetőleg mindenki megkapta valamilyen úton-módon azt a készüléket, amire vágyott. A szülinapi posztunkban megírtuk, hogy  milyen PDA-ink vannak, most szeretnék, ha Ti is…..
Androlib blog. Bipp! Stupid Zombies 2011.02.26 13:58:00
Pár napja jelent meg a Marketen a Stupid Zombies, ami tulajdonképpen egy Shoot U! (korábban írtunk róla) klón, cserébe ingyenes. A játék tulajdonképpen arról szól, hogy a pályán elhelyezett zombikat le kell puffantani. Természetesen különböző tereptárgyak akadályoznak meg minket…..
waccamár 2011.02.26 15:00:04
Amíg nekünk a balatoni SZOT üdülők és a finomfőzelék (jobb esetben az esti üvegezés) jut eszünkbe a nyári tábor kifejezés hallatán, addig Amerikában egy komplett szórakoztató-iparág épült arra, hogy az iskolától átmenetileg megszabadult gyerekeikkel még véletlenül se…..
waccamár 2011.02.24 14:24:03
waccamár 2011.02.24 16:35:49
@Vipera01: Nem tudom, nem én szabtam meg az árat :) én csak ott dolgoztam, de az egész konyhás csapat kapta 1 gyerek táboroztatásának árát, szóval a főnök elég sóher, viszont ebből a pénzből vette tavaly a 2. házát LongIsland-en... :)
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..