Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomango

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hihetetlen, hogy egy egyszerű, A/4-es papírból milyen praktikus, alkalmi lemeztartót lehet hajtogatni. Méghozzá, egyből duplát! Szuper lemezekhez, szuper tokot! :)..
 Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét újabb ajánlatunkra. Partnerünkkel,  a Honlap Holnapra webszolgáltatóval született együttműködésünk gyümölcseként; minden 1000 db feletti korong rendelése esetén,  egy új honlapot adunk ajándékba. Tehát, mától…..
A lemezek lovasai Féltett jövő 2010.06.18 17:00:00
Cégünk elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek. Ügyfeleink között köszönthetjük a Védegyletet, partnerünk a Greenpace és a WWF. A fenntartható fejlődés egyik hasznos (és nélkülözhetetlen) eleme az energiatakarékos otthonok építése. Ezért ajánljuk kedves…..
Egy kedves ügyfelünk Írországból jár hozzánk CD-t íratni! A másik USA állampolgár, de itthon adja ki első szólólemezét. :) Hiába, az internet határtalan a Földön.....
A mai napon, a 2010. esztendő júniusának 16. napján, az áramszolgáltató az egész Egressy úton (így irodánkban is) áramszünetet rendelt el. A Menny pedig úgy rendelkezett, hogy ismételten zuhogó esővel frissíti fel és ébresztgeti a város lakóit. Cégünk kapujánál óriási…..
Mától a Szuperlemez Kft a  a HP nyomatók hivatalos disztributora Kenyában.  ..
Megszületett a leggyorsabb, legdizájnosabb és egyben legkisebb (dupla írófejjel és nyomtatójával rendelkező) DVD/CD gyára, Primera Disc Publisher Pro Xi2 személyében. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező kombó 4800 dpi-s, fotó realisztikus nyomatatásra is képes, meglepően…..
elkelt az első, és bevezető áron most mindenki megveheti: 444.444 Ft+ÁFA. a Microboards versenytársa ugyanebben a kategóriában 790.000 Ft+ÁFA. irány a www.digitalcopy.hu !!! cégek részére lízing lehetőség!!!Első örömteli tulajdonos a Solart Kft.Ebben a nyomtatóban nem fogtok…..
A mai nappal örömmel jelentjük be, hogy a Yurex cég által gyártott HP CD nyomtatók kizárólagos magyarországi forgalmazója a www.szuperlemez.hu lett. Mit tud ez a nyomtató? 1: stabil, ipari működés, akár több százezer nyomat hibamentesen 2: kategóriájában magasan a legkedvezőbb…..
A Vinpower által piacra dobott XEROX sokszorosítók az alapfelszereltség részeként megkapják a "Drag and Drop" technológiával aktiválható másolásvédelmi funkciót a DVD videó tartalmak levédésére. Bővebben a XEROX sokszorosítók előnyeiről és…..
Ezt az érdeklődést kaptuk egy órával ezelőtt: "Maguknál lehet olyat kapni ijen öntapadós korongot ami tulajdonképpen a CD rögzitésére szolgál."  Üdvözlettel:XY :-) ..
Vinpower, Vinpower, de szép magyar táj! A Vinpower Digital kihozta USB duplikátorát. Egy adott mester pendrive-ról egyszerre 15 pendrive sokszorosítható! Kinek jó ez? - Nekünk, megrendelőinknek, illetve azoknak a reklámtárgy és promóciós cégeknek, akiknek egyszerre többszáz,…..
Hey, a Vinpower megintcsak nem aluszik... Kijöttek a másolásvédelmet biztosító sokszorosító tornyokkal. A jó hír egyelőre csak videó tartalomra vonatkozik. A szoftveres védelem immár kis példányszámban is lehetővé teszi a videó tartalmú DVD-k védelmét. Jó hír ez…..
"Köszönjük a meglepetést  :) Ha már választani lehet, a 100 db CD gyártást választjuk. Épp most készítünk egy saját terméket, ahhoz pont jól jön majd! Kérlek "spejzoljátok" nyereményünket! A jelenlegi munkamennyiség mellett remélhetőleg február…..
Biztosan sokan emlékeznek arra, hogy korábban egy kérdőív kitöltését kértük vásárlóinktól. A kérdőívet a vártnál többen töltötték ki a január 31-i határidőig. Köszönjük az elismerő szavakat, de köszönjük a kritikát is. A dicséretek megerősítenek bennünket abban,…..
Heló! Voltatok a januári KKV konferencián és kiállításon (Lurdy, 2010)? A SZUPERLEMEZ bemutatta egyik új szolgáltatását, a digitálisan lapozható, interaktív prospektust. Az előző bejegyzés korongtervén láthatjátok is, hogy milyen CD-n promóztuk az ötletet: add prospektusod…..
Gyakran felmerül a kérdés a korongterv grafikai paramétereivel kapcsolatban. A legegyszerűbb adatok ezek:Kis példányszám (digitális nyomás): 12 cm-es kör vagy négyzet, RGB, 300 dpi jpg.Nagy példányszám (ofszet nyomás): 12 cm-es kör vagy négyzet, CMYK, 300 dpi jpg. pdf. ai.…..
A legjobb rádióban is előfordulnak bakik, ezeket szoktuk visszahallgatni szilveszterkor. Igen, a szuperlemeznél is vannak (voltak! :-) kisebb-nagyobb esetlenségek. Nem szégyelljük ezeket, igyekszünk tanulni belőlük. Talán valamikor kirakunk néhányat ide a blogra... Most azonban ezúton…..
A hírlevélben látott kép a főnök egyik etiópiai útján készült. Ezek az úgynevezett murszi lányok. Nagyon vadak és félelmetesek, és annál szebbek, minél nagyobb a szájtányérjuk. A szájtányér fából van. A szájfelmetszés módjáról és az egyéb kulturális örömökről…..
Honlapunkon új vonalat indítottunk a cd gyártással kapcsolatos érdekességeknek. Ezeket ezen az oldalon találhatjátok meg, és máris találtok olyan érdekes tartalmakat, mint a lemezek újrahasznosítása, és az, hogy a Föld  minden lakójára évente 8 lemez jut...
            Nem igaz má', süttette magát a zanzibári fehér homokos partokon, míg a csapata éjjel-nappal nyomta a habot a finomabbnál finomabb CD kiadványokra. CD gyártás és DVD gyártás, DVD gyártás és…..
Aki jártas a CD/DVD nyomtatók és sokszorosítók terén, annak nem lesz ismeretlen a Primera név, illetve a sikeres Disc Publisher sorozat. Az új generáció 3x gyorsabb robotikával rendelkezik, mely erősen növelheti kapacitásunkat.   ..
Ha még nem láttak, érdemes megnézni egy videót a nyomólemez, illetve CD gyártásáról. De addig se feledjék: CD gyártás, DVD gyártás = Digitalcopy.hu   ..
A lemezek lovasai Dual Disc 2009.10.01 17:44:00
Újabb érdekes fordulat cégünk életében. Kedvenc ügyfelünk hetek óta kérlel, hogy gyártsunk neki olyan lemezt, melynek az egyik oldala CD (audió tartalom), a másik DVD (videó). Ilyen eddig nem szerepelt a CD gyártás kínálatunkban, de a mai naptól ezt is szolgáltatjuk. Az…..
Tisztelt Szuperlemez Kft! Irodánkba visszaérve alaposabban is szemügyre vettük az elkészült adathordozókat és dicséret illeti Önöket több szempontból is! Precíz információkkal szolgáltak a kreatív elkészítéséhez (PSD források, leírás), gördülékenyen intézték a…..