Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ava

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint összegyűlt bennem annyi rossz érzés tv-nézés közben, hogy ki kell eresztenem e helyütt a gőzt. Nézzék el, ha néha indulatos vagyok!W. Róbert, a ma született bárányA móri bankrablás a magyar bűnözéstörténet egyik legsötétebb pontja. Nemcsak azért, mert…..
Ava 2008.08.13 11:50:30
Csak azt nem értem, miért kell le riherongyozni a kislányt. Persze, hogy felelős ő is, de azért ne felejtsük el, hogy 11 évesen az ember még nem korlátlanul felelős a tetteiért. Igen is hiba van a nevelésben, a társadalomban, az egész szociális hálóban, hogy ilyen előfordulhat. Hogy egy gyerek úgy nőhet fel (bár még fel sem nőtt), hogy egyáltalán megfordul a fejében 11 évesen, hogy anya legyen. Az ilyen családból ki kéne emelni a gyereket, és olyan helyre vinni, ahol normális emberré fejlődhet. Mint ahogy a 11 éves kislánytól is el kéne venni a gyereket, mert biztos, hogy nem tud róla megfelelően gondoskodni, és ha a szülei nevelik a gyereket, akkor sem jutottunk előrébb, hiszen az ő nevelésüknek már meg lett az eredménye. De akkor sem hiszem, hogy egy 11 éves gyereket ilyen szavakkal kéne illetni. Igen, ő már ebbe a közegbe szocializálódott, sajnos nem hiszem, hogy túl sokmindent lehet vele már kezdeni, de ez nem az ő hibája. Nem kéne hagyni, hogy olyan emberek neveljenek gyereket, akik nem képesek rá. Mert ez lesz az eredmény. Ha a "megélhetési szülés" mellett döntőktől következetesen elvennék a gyereket, mert nem alkalmasak a gyereknevelésre, és nem járna utána se családi pótlék, se semmi, akkor felhagynának ezzel a dologgal, mert ki akar azért kilenc hónapig mindenféle kényelmetlenséget végigcsinálni, és aztán szülni (ami nem egy kellemes dolog), hogy utána elvegyék a gyerekét?
Van az úgy, hogy az embernek írnia kell. Mert valamit senkinek nem mondhat el - elmondja hát mindenkinek. Nem szeretném kilétemet felfedni, de mégis szeretném megosztani tapasztalataimat, élményeimet, gubancaimat másokkal. Lesznek dolgok, amiket nem konkrétan úgy fogok leírni, ahogy…..