Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom$

1 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TIDAL-al kapcsolatban többször  kijelentettük már, hogy itt a vég, aztán minden egyes alkalommal kiderült, tévedtünk. 2015 tavaszán vásárolta meg Jay- Z, Dr.Dre példáját követve a svéd streaming cég, a Wimp illetve a TIDAL és az azt üzemeltető cég, az Aspiro mintegy 60%-os…..
Jövő héten érkezik az Apple már-már hagyományosnak mondható őszi bejelentése, amelyről szinte biztosan kijelenthető, hogy ezúttal zenei téren nem  várhat érdemi bejelentés. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy nem várhatóak  komoly fejlemények a közeljövőben az Apple Music kapcsán, csak azt nem az…..
Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt vásárolta meg az Apple  Dr. Dre forradalminak szánt zenei szolgáltatását a Beats Music-ot.   A tranzakció az Apple zenei stratégiájában valaha bekövetkezett legjelentősebb eltolódást jelentette és  megteremtette az alapjait a ma már a második legjelentősebb…..
A Spotify a közelmúltban nagyon sokféle irányban kezdett el tapogatózni. Mindegyik kísérlet lényege és célja, az volt, hogy a szolgáltatás platform jellegét erősítse. A rádióhallgatás legfontosabb területe az elmúlt 4 évtizedben egyértelműen az autó volt, és most is az,…..
Tavasszal, amikor hatalmas média érdeklődés mellett elindult Jay-z frissen vásárolt streaming szolgáltatása, a magát prémium streaming szolgáltatásként definiáló TIDAL, felsoroltunk 5 olyan okot, melyek miatt a szolgáltatás sikere több, mint kétséges volt. Az okokhoz aztán…..
Múlt hét hétfőn jelentette be az Apple, hogy Apple Music néven elindítja réges-régóta várt zenei szolgáltatás csomagját, három nagy funkcionális szolgáltatáscsoporttal, egy iOS-be integrált streaming szolgáltatással, egy globális, lineáris rádióval, illetve egy az előadók…..
Tamás nem árulja el, melyik borsodi városban történt az eset, úgyhogy kérjük a kommentelőket, hogy ha felismerik, írják meg, hol tör fel öt napja a víz. Egy kanyarban, az út közepén kezdte, aztán a mentési munkák hatására a kitörés epicentruma áttevődött az út menti…..
Steve Jobs ugye bejelentette, hogy eddig hárommillió iPhone 4 fogyott, ami 22 nap alatt elég szép eredmény. Ha viszont figyelembe vesszük azt is, hogy az első három napban 1,7 millió készüléket vettek, kiderül, hogy a maradék 19 napra már csak 1,3 millió iPhone jut. Ez már csak…..
Pletykákról azóta lehet hallani, hogy elkezdték árulni az Apple mobilját Magyarországon, most, közel 23 hónappal a premier után azonban még mindig csak annyit lehet állítani hivatalosan, hogy azt egyetlen szolgáltató, a T-Mobile értékesíti.Ennek azonban ősszel várhatóan vége…..
Tom$ 2010.07.19 13:25:27
@nix: Én telenorral metrón is netezek:-D a szutyok vodának még edgéje sincs. Olyan mint usában az att. A legrosszabb térerőt a piros adja. Reméljük majd a 4-es metrón mind a 3szolga kiépíti a 3G-t.
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy házkutatást tartottak a BKV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. központjában, és a két cég jogi igazgatójának lakásán is. Őket őrizetbe is vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. Volt három társuk is, de részleteket…..
Tom$ 2009.12.05 14:26:38
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Franky4fingers 10 kávé után sem lett szebb, de lehet hogy nem is ez a helyes használat. Talán a forró gőzzel szőrteleníthetünk, esetleg a zacc tesz szebbé, utóbbit anyám a paradicsompalánták alá szokta rakni, szóval lehet benne valami. Úgy látszik ma homáros napom van (lásd…..
Olvasónk Tésről akart Százhalombattára utazni több átszállással. A magyar tömegközlekedés állapota nem lepte meg (már senkit nem tud, aki használja), csak elszomorította. A buszvezető elaludt, késve indult a busz, és szinte az összes vonat késett, amivel utazott, lekéste a…..
Miért késnek az InterCity-k? – erről kérdeztük a MÁV-ot. Olvasóink segítségét is kértük, mondjanak konkrét eseteket, mikor tapasztaltak vonatkésést, mivel a vasúttársaság arra hivatkozott, hogy csak ez alapján tudnak okot mondani. Levelek érkeztek bőven, ezeket…..
Hatalmas káoszt okozott a főváros közlekedésében, hogy a tervezettől eltérően mégsem indult el ma reggel a 4-es metró már utasokat is szállító próbaüzeme Dél-Buda és a Kálvin tér között. Az első napon ugyanis hét szerelvény ki sem tudott állni a kocsiszínből, további…..
Zoltán nem először kapott fizetési felszólítást a Vodafone-tól, úgyhogy most könyörgőre fogta és a Homárhoz fordult. Ugyanis Zoltán sosem volt a Vodafone ügyfele. A Vodafone és a behajtó cég már másodszor túráztatja, ő meg csak telefonál és levelet ír, de úgy látszik…..
Appleblog Szabadságon az Appleblog 2009.09.12 08:00:00
Ádámmal fogtuk magunkat, és lemenekültünk Horvátországba, a következő napokban a borától sújtott tengerparton próbáljuk túlélni az időjárás-jelentések szerint várható esőket, viharokat. Éppen ezért ipari mennyiségű piával és társassal felszerelkezve lépjük át a…..
A PolarisTV csapata a hallgatók körében is csak elismeréssel hallgatott Zsombok mester kommentárjával újra várja az érdeklődőket egy kis reggeli Discovery indításra.Az STS-128 küldetés feladata a Nemzetközi Űrállomás karbantartása, valamint kb. 7 tonnányi utánpótlás,…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Az Apple szerdán kiadott egy firmware update-et, ami elvileg a korábban tárgyalt problémára szállít megoldást. A 7200 fordulatos, többnyire 600 gigabájtos merevlemezzel hadakozó MacBook Pro-felhasználók álmatlan éjszkái véget érhetnek: a frissítés állítólag megszűnteti a…..
Tudom, volt már egy hasonló poszt, amiben azt írtuk, hogy az iTunes és az AppStore egyre növekvő forgalmát szolgálja majd az az óriási adatközpont, amit az Apple a kedvezményes adózás miatt éppen Észak-Karolinában húz majd fel. Az Apple ezzel vállalta, hogy kilenc éven belül…..
A Nissan nemrég bemutatta a LEAF elnevezésű zöldautóját, lítium-ion akkumulátorral, ami egy feltöltéssel 160 kilométert képes megtenni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy 2010-re ígérik a vezeték nélküli, meg a 10 perc alatti töltést, szép kis lehetőség kezd itt kibontakozni az olaj…..