Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TV Doki

78 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelgő US Open sok szempontból tartogat izgalmakat a teniszrajongók számára. Az augusztus 29. és szeptember 11. között zajló tornán nem csak a sport nagyjai, de a fiatalabb generáció feltörekvő játékosai is jelen lesznek, mely számos fordulatos meccset hoz majd el a rajongók képernyőire. A…..
A Discovery saját gyártású, hazai sorozata vadonatúj részekkel tér vissza a Discovery Channel képernyőire május 3-án kedden, 20:00 órakor. A Made In Gyetván Csabával rajongói ismét izgalmas kalandokban vehetnek részt a műsorvezetővel, aki ezúttal is olyan mindennapi dolgok készítési folyamatait…..
Az eredeti címén Kuhnya (Konyha) sorozat Oroszországban hat évadot élt meg és több egész estés mozifilm is készült rá épülően. Kép forrása: forbes.com A vígjátéksorozat középpontjában egy híres színész exkluzív étterme áll, főszereplője pedig egy fiatal és lelkes vidéki szakács, aki arról…..
Az HBO GO-n már elérhető a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadás. További jó hír, hogy hamarosan érkezik a magyar szinkronos változat is. Kép forrása: media1.hu Korábban már megírtuk, hogy egy különleges epizód erejéig visszatér a Jóbarátok, és végre eljött a várva várt pillanat: elérhetővé…..
Egyelőre még titok a pontos dátum, de ahogy már korábban írtuk, hamarosan jön a Mestercukrász című műsor, amelynek háziasszonya a cukrászatban már bravúros Liptai Claudia lesz. Kép forrása: rtlklub.hu A hírt az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter jelentette be a Nagy Kreatív…..
Az előző három évad kiemelkedő sikere után Gyetván Csaba ismét friss epizódokkal jelentkezik a népszerű magyar gyártású műsor következő, negyedik évadában, amelyben ismét elképesztően izgalmas és exkluzív helyszínekre látogat el. A Made in Gyetván Csabával legújabb epizódjai rávilágítanak azokra az…..
A Discovery bemutatja a 2021-es tokiói olimpiai játékok himnuszát és új formátumait a visszaszámlálás közeledtével. Ezúttal is az Eurosport lesz az európai olimpiai közvetítések otthona Olimpiai Játékok- Home of the Olympics – új műsor formátum a tokiói felkészülésről Az új olimpiai himnusz, az…..
Az RTL Klub bemutatta milyen hírességekkel találkozhatunk a dominikai túlélő reality-ben. Kép forrása: markamonitor.hu A COVID-19 világjárvány miatt tavaly le kellett fújni a Survivort, de 2021 januárjában a csatorna elkezdte toborozni a játékosokat, aminek gyümölcsét lassan a nézők is…..
23 év után véget értek az RTL Klub egyik meghatározó napi sorozatának forgatásai. Valóban lezárult egy legendás korszak. A nézők azonban még nyár közepéig nyomon követhetik a Barátok közt történetét. Kép forrása: RTL Klub  A sorozat főcímdala 1998-ban vonult be a köztudatba, és több, mint két…..
A National Geographic Európa a magasból című sorozatában Magyarországot láthatjuk madártávlatból. Lenyűgöző légi felvételeket láthatunk többek között a Hortobágyról, a budapesti háztetőkről, a Szigligeti várról, a Balatonról, a Bokodi-tóról és Szentkirályszabadjáról is.  Kép forrása:…..
Hollandia, Anglia és az Egyesült Államok után Budapestre is megérkezik a “The Passion”, a világ legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház, melyet a TV2 április 4-én, Húsvétvasárnap élőben közvetít. Forrás: markamonitor.hu A hazai változat a MannaFM 98.6 megbízásából Herendi Gábor…..
TV Doki Indul a Nagy Ő a TV2-n 2021.03.25 14:05:10
Tóth Dávid olimpikon húsz nő közül próbálja megtalálni a szerelmet a TV2 hamarosan induló párkeresőjében. Kép forrása: media1.hu A TV2 közleményben jelentette be ma, hogy hamarosan képernyőre tűzi a A Nagy Ő című párkereső műsort. Tóth Dávid számára nem újdonság a kamerák jelenléte, hiszen…..
A csatorna március 17-én kezdte a toborzást. Lelkes amatőröktől kezdve profi cukrászokig mindenkit várnak a játékba. Kép forrása: media1.hu A Mestercukrász cím elnyerője 5 millió forint összegű nyereménnyel távozhat a műsorból. A zsűri nem csak olyanokat vár, akik hivatásos cukrászok és a…..
Három hét, 21 filmes este, 105 fogós kérdés. Rendhagyó filmes kvízt hirdet nézőinek a Paramount Network. A helyes válaszadók közül a szerencsés nyertes négy éjszakás utazást nyerhet Los Angelesbe, ahol egy Paramount filmstúdió VIP-belépővel beleshet a színfalak mögé. Kép forrása:…..
Aki szereti a disztópikus történeteket, annak jó hírrel kezdődik a március. Kép forrása: musorvizio.hu Aldous Huxley korszakalkotó regényét mindenki ismeri, vagy legalábbis hallott már róla. A disztópikus történetek között az élmezőnyben szerepel a 1984 (George Orwell) és a Fahrenheit 451 (Ray…..
Kiderült az is, hogy ismét lesz Farm VIP, valamint megszerezték A remények földje című török sorozat folytatásának vetítési jogát. Kép forrása: tv2.hu  „Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior…..
Múlt héten indult a TV2 streaming szolgáltatása, ami az ígéretekhez híven nem csak a most futó, aktuális műsorokhoz kínál hozzáférést, de rengeteg régi tartalom, illetve nemzetközi filmek is elérhetők. Megnéztem, hogy mit tud a legújabb streamer; jöjjenek az első élmények. Kép forrása:…..
„Minden sikeres elnök mögött egy legendás first lady áll” – mondhatnánk a mondás után szabadon. A Spektrum új dokumentum sorozata hat ikonikus nő életét mutatja be: Eleanor Roosevelt, Lady Bird Johnson, Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Hillary Rodham Clinton és Michelle Obama életét. Kép forrása:…..
Most vasárnap derül ki, hogy idén kik és mely alkotások kapják a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségének díjait, azaz a Golden Globe elismeréseket. Hazai idő szerint hétfő hajnalban lesz a gála, melynek ceremóniamesterei Tina Fey és Amy Poehler lesznek. Ezúttal két alkotás, – az Aranypolgár…..
A Mortal Kombat legújabb filmes feldolgozása április 16-án érkezik az HBO Max oldalára és - ahol a vírushelyzet engedi - a mozikba. Kép forrása: magyarhirlap.hu James Wan (Fűrész, Halálos iramban 7., Aquaman) produceri felügyelete alatt érkezik a Mortal Kombat, ami az ígéretek szerint…..
Ahogy korábban már írtam, Kim Catrall nem tér vissza a Szex és New York minisorozatában, viszont úgy tűnik, nem csak őt hiányoljuk majd. Kép forrása: deszy-konyv.hu A Page Six információi szerint Chris Noth sem tér vissza Mr. Big szerepében, illetve a Miranda párját, Steve Bradyt alakító David…..
Pillanatok alatt megsemmisülő nagyvárosok, gigászi űrhajók, hősies küzdelem, önfeláldozás, remek színészek és elképesztő látvány – ezt mind sikerült összehozni A függetlenség napja című filmben, ami hatalmas kasszasiker lett és időről-időre újra feltűnik a magyar csatornák kínálatában is. Most…..
Herczeg-Kis Bálint hétfőn olyan komoly térdsérülést szenvedett az Exatlonban, hogy még kérdéses, hogy folytathatja a versenyt. Kép forrása: Herczeg-Kis Bálint/Instagram Herczeg-Kis Bálint sérülten fejezte be a hétfői futamot, ugyanis annyira beütötte a térdét, hogy a helyszínről azonnal kórházba…..
A TV2 Csoport új streaming szolgáltatást nyújtó platformján, a TV2 Playen korábbi műsorok is visszanézhetők a Hal a tortántól kezdve a Megasztáron, az Exatlon Hungary-n át egészen a Jóban rosszbanig. Kép forrása: dtvnews.hu A nézőket kényelmi funkciókkal ellátott felhasználóbarát felület és…..
Tündérek, különös szörnyetegek, harcosok, mágia, párhuzamos világ, érdekes karakterek, rejtélyes főgonosz, régi ellentétek – lényegében minden adott egy klassz fantasyhez a Végzet: A Winx Saga sorozat esetében. A Netflixen látható sorozat készítői érezhetően igyekeztek odafigyelni a karakterépítésre…..