Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemenm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki látta a blog aktivitását az utóbbi hetekben, sejthette, hogy valami nincs rendjén. A legtöbb posztot én raktam ki, holott én elvileg itt csak kisegítőként szerettem volna már csak jelen lenni. Hiába volt több szerkesztőnk, sajnos nem sikerült naponta életet lehelni egy ilyen…..
BuheraBlog Titkos üzenet 2010.03.25 01:00:53
...száll a széllel, és csak az nem olvassa el,  aki nem akarja. CodeRed írta ezt az iWiW-ről:Az üzenetek menüben nyiss meg egy tetszőleges üzenetet, majd a böngésző címsorában az url végén a messageID átírásával bárki üzenete elolvasható. :]Az a nagyon durva, hogy…..
kelemenm 2010.03.25 10:34:03
@John Black:
@Hdd:
Feltaláltátok a gmail-t :) Az a csapat aztán tényleg nem ...-al gurigázik!
Mivel pár poszttal előttünk egy eléggé szép kis vita alakult ki, ami ugyanúgy megtalálható volt minden metállal kapcsolatos posztban most arra gondoltunk, csináljunk egy feedback találkozót a két tábornak, ahol katolikus black metálosok, és nem katolikus black metálosok, katolikus…..
Csak egy kis retró kedvéért. Mert most vasárnap sem lesz, ha minden igaz :(   Ennyit még életemben nem kajáltam... Az alakod másról tanuskodik Ez a kicikizés elég rettenetesre sikeredett, a vége pláneMost már jó. Elnézést..
Subba Szandit Ladára 2008.08.12 12:19:00
Kedves hölgyek, urak, engedjétek meg, hogy bemutassuk a hazai ralihumor egyik remek darabját (egyelőre többet nem is ismerünk, de tudjuk, hogy van még mit bepótolnunk).Csattos Art szanda. Ladára v kasznira cse Sértetlen állapotban 43-as méretű dobozában. A blokk is meg van…..
kelemenm 2008.08.12 14:31:31