Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raptor88

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
Először is, ha van ember, aki úgy reagált az Auchan beetetésére, hogy ja hát ha nincs a kiírt 40 ezerért Wii, de pont van itt egy 75-ért, akkor kérem azt, az írjon nekünk most azonnal, mert nyert valamit. De az legalább látszik, hogy érdemes reklamálni: Gergő szóvátette a hiábt,…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..