Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hun.execute

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden elkötelezett európainak, jobb- és baloldalon egyaránt fel kell vennie a kesztyűt a populistákkal szemben. Ha nem tesszük, Magyarország a senkiföldjén találhatja magát, egy mind több fenyegetéssel és bizonytalansággal teli világban. És a populista szélsőjobb nem fogja tudni…..
A második világháború után a háború alatt a szovjetek által elkövetett tömeggyilkosságok puszta létét is hallgatás övezte a volt szocialista tömb országaiban. Az ismertebb, már a világháború alatt feltárt tömeggyilkosságokat egész egyszerűen a megszálló németek nyakába varrták a szovjetek. Így…..
hun.execute 2015.12.11 13:22:08
@bircaman szerkesztő maxval: "..minden eszközzel lengyellé akarták változtatni..." -- pedig jobban jártak volna, ha legyilkolják őket.
Hopp, már el is érkeztünk a rettegett Klónok támadásához. Nem kíméltük, de a film se minket. Íme, minden idők legrosszabb Star Wars epizódja. Intergalaktikus hiszti, egy rakás fűben hempergés, és Az Ember, Akit a Midikloriánok Nemzettek. Mit is mondhatnánk még? Kapd be…..
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
hun.execute 2015.04.17 09:10:39
Elveszített egy mandátumot és sorozatban a harmadik országgyűlési körzetet a Fidesz. Első egyéni mandátumát nyerte a Jobbik. Régi káderrel kaptak ki a szocialisták. A tapolcai eredmény különösebben váratlan nem volt (a Fidesz várható vereségéről itt írtunk), a kormányzást…..
Közlik velem, hogy potenciálisan HIV pozitív vagyok, üljek a seggemen még 2 hónapig, majd utána vesznek vért és ellenőrzik. A minimum lenne, hogy ilyenkor felajánlanak egy azonnali újabb tesztet. Jó estét, az alábbi történetet szeretném elküldeni. Kérem, hogy csak a monogramom…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hun.execute 2015.04.08 23:27:14
@Ivan Mk1: Kaptam már el besurranó tolvajt Először is nem olyan egyszerű visszatartani valakit, aki nem kar maradni. Verekedés a vége. Az egyik tolvaj el is tudott menekülni, mert féltem erősen megütni. A másikat letepertem, és 20 (!) percig vártuk a 13.kerületi rendőröket! (ebből az első 10 percben föl sem vették a telefont) Egy kézzel birkóztam, a másikkal tárcsáztam.. Kurvajó volt. Közben többször megpróbált kitörni a fogásomból. Leizzadtam rendesen. (szerencsére egy kistestű romagyerek volt) Naszóval kijöttek a rendőrök, felírták az adatait, és mivel nem volt nála lopott holmi (igaz, hisz tetten érték besurranás közben) a lakók szeme láttára ELENGEDTÉK!!! Ezért volt annyi telefonálgatás, ezért kockáztattam testi épségemet? És közben még parkolóőrök is megbüntetek, mert lejárt a jegyem. Legalább vitték volna be pár órára. De nem. Semmi. Régen (nem az átkosban, hanem a 90-es években) engem konkrétan lepofoztak a rendőrök amiért kis suhancként keménykedtem igazoltatás közben. Tanultam belőle. Ma mi van? Dolgozni azt rohadtuk büdös a rendőrnek is.
A betörésnél tudjátok mivel telik a rendőrök napja? Várják a helyszínelőket. Ott ülnek az ajtó előtt (bemenni nem lehet) a tulajjal együtt és "várnak"... 3-4 órán át. Ugye biztosítják a helyszínt. Namost ha erre van ennyi energia, akkor ha már nagynehezen sikerül begyűjteni egy elkövetőt, akkor azzal miért nem foglalkoznak ennyit? A Tolvajkergetők többnapos megfigyelés után fülön csípnek egy tolvajt.. a rendőrség beviszi, kihallgatja. majd mehet haza.. (illetve mehet tovább tolvajkodni.. hisz ebből él) A rendőrségre tök fölösleges bevinni ezeket, mert a rendőrök z első alkalommal visszaeresztik őket a társdalomba. Én is sajnálom, hogy anno a besurranó tolvajokat nem vertem hülyére. Abból legalább tanultak volna. --na mindenesetre én tanultam belőle. Alig várom, hogy önbíráskodhassak!! És előre röhögök a szarházi rendőrökön, hogy ha véletlenül feljelent egy bűnöző, akkor milyen energiákat fognak mozgósítani ellenem. Mert az önbíráskodókat minden erejükkel üldözik. Nyomorék banda.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
hun.execute 2015.04.08 12:11:24
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
hun.execute 2015.04.02 13:47:02
@bonifac: el vagy tévedve bonifac. Nálunk 10 éve voltak olyan igazi nagy dugók, amikor a járdán kellett menni, ha valaki sietett. Ma már nem jellemző.
Ön mit gondolna, ha cége/önkormányzata/civil szervezete több millió forintot költött volna el egy már elnyert utófinanszírozású uniós pályázat megvalósítására abban a hiszemben, hogy sínen van a pályázata, de közben kiderül, hogy valójában nincs fedezet az önök…..
hun.execute 2015.03.16 12:47:57
Egyre egyértelműbb, hogy komoly erők mozdultak meg a háttérben a Déli pályaudvar likvidálásáért. Az ötletet az adja, hogy támfalcsusza miatt ideiglenesen le kellett zárni a Délibe vezető vágányokat, ez azonban százmillió körüli összegből kijavítható lenne. De az ügy áll,…..
hun.execute 2015.03.05 11:21:24
@bölcsbagoly: pár száz milla helyett több milliárdos (és főleg: több éves) beruházás lenne a megoldás? Igazad van: ez fel sem merült bennem.
hun.execute 2015.03.05 11:33:51
@TBal: bocs de a mi szigetüzemű metrónkra a legjobb példa a hármas metró, amit már 30 éve terveznek északra továbbépíteni, és délre is lenne hova terjeszkedni, de érdekes módon a repülőteret még a vasút is elkerüli, és egy olyan "gyorsforgalmi" út vezet ki, ami nem mehetnek emeletes buszok. Balkán.
Ha a nagy szoborállítási lendületben valaki szobrot akar állítani a lusta, tehetségtelen, életében egy napot nem dolgozó, a szűkösen csordogáló adóforintokból mégis remekül megélő semmirekellőnek, Fodor Gábort biztatnám, jelentkezzen modellnek, mert - bár erős a mezőny -…..
hun.execute 2014.04.14 08:50:44
A nyílttá tett keret Kedden egy társaságban azt mondtam, hogy a (választáson) tönkrevert oldalon álltam. "Én is" - mondta egy nagyra becsült ismerősöm. S összemosolyogtunk. Hétfő délután óta - miután lassan magamhoz tértem a kialvatlanságból és a csalódásból – van…..
hun.execute 2014.04.10 17:39:28
Amúgy Olgica it nem vitázott, hanem egyszerűen beragadt nála alemez. És tíz percen keresztül semmi egyébről nem kérdezte Schiffert. Ehhez képest a végén még ő volt megsértődve, hogy az LMP programjűáról egy szó sem esett. -pedig Schiffer második mondata az volt, hogy ne az emlékművel foglalkozzunk, hanem hogy mi lesz most a baloldallal. De a baloldal nem akar mással foglalkozni, csak a folyamatos nácizás. Ami kontraproduktív.

Hogy lehet belemagyarázni egy megszállás emlékműbe a zsidókat? Minket talán nem szálltak meg a németek? Itt virágesővel vrták őket, úgy mint Ausztriában? Ők mégis "szerencsétlen megszállt ország".. mi meg nácik. Pont mi... Akiknél a legtovább voltak sértetlenek a zsidók. 1944 tavaszán még háborítatlanul é sárga csillag nélkül kávézgathatott bármelyikük a körúton. Melyik szövetséges országban volt ez a helyzet? A szlovákok, románok megszállás nélkül is deportálták őket. Az ukrános tűzzel vassal irtoták. Mégis a magyar a legantiszemitább népség. Ez már nagyon unalmas! És ne feletsük el, hogy 1944 őszén (fél évvel a megszállás után) kezdődtek a deportálálsok. És még ennek ellenére is sikerült megmenteni a pesti zsidókat. Melyik megszállt ország mondhatja ezt magáról? És mit mondanak erre a zsidók? Elismerik ezt? Ugyanmár. Azzal jönnek, hogy a magyarok olyan hatékonyan tették vonatra a zsidókat, hogy a németek nem győzték és panaszkodtak. Szép anekdota. Kár, hogy tudjuk, hogy hatmillió zsidót azért mégis sikerült kiirtaniuk. És a mi 3-400 ezrünk volt a probléma? Inkább arról van szó, hogy 1945 januárjára már nem volt infrastrukúrájuk a gyilkolászás megszervezésére. Lebombázott vasút, megcsappant készletek. Elhiszem, hogy panaszkodtak, de hogy még ezt is afejünkre olvassák.. Na ez az igazi Mazsihisz tempó! Látjuk a mai híreket, hogy most is mit művelnek! Lemondatták Zoltai Gusztávot. És a kiszivárgott információk szerint belső hatalmi és korrupciós ügyek vannak a háttérben. (a szombat c újság írta meg) És mégis mit kommunikálnak a külvilág felé? Hogy a magyarok szobra miatt távozik a Mazsihisz vezér. Arcátlan, pofátlan, aljas, hazug, mocskos eljárás! De persze ki csodálkozik?
hun.execute 2014.04.10 17:42:45
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
A Pimasz úr (vagy Pimaszúr, a TV2 sem tudja eldönteni) ottalszik című sorozattal a címén kívül is van baj bőven. A koncepció és a cím ugyanis a tartalomhoz nem sok szállal kötődik: Papp Gergely riporter és operatőr neje ugyanis sok mindent csinál az epizódokban, csak nem alszik.…..
hun.execute 2014.04.02 19:33:22
@Egri János, kvíznagymester: és @szófogadatlan prókátor:
A sportot ne hasonlítsuk már egyéb munkákhoz! Még a fizikai melóhoz srem. -bár lehet, hogy az irodából nézve a kőműves ugyanúgy hajtja magát, mint egy aerobik edző, de voltam mindkettő, és kőművesként max a napon izzadsz meg. A pulzusszám a közelében sincs egy sportoló emberéhez képest. És bár ez most nem írta senki, de mindig szánakozva nézem, amikor az olimpikonjaink teljesítményét próbálják degradálni azzal, hogy ez csak egy munka. Nagyon nem, az. Egy favágónak sem mindegy, hogy a napi rutinmunkát végzi, vagy mondjuk a kanadai favágóversenyre készül, ahol a világ legjobbjaival kell felvenni a versenyt. zóval a versenysportnak pláne semmi köze az egyszeri fizikai munkához... Na ez csak úgy eszembe jutott, mert más fórumokon már itt tartanak az "irodisták".