Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astronomy Domine

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vlagyimir Putyin orosz elnök 2018-as bejelentése óta már bizonyítást nyert az új orosz nukleáris arzenál felszerelése, a fegyverrendszereket pedig úgy tervezik, hogy a világ bármely részén, akár Amerikában is csapást lehessen mérni velük. Atomcsapást. A hivatalos forrásokban megjelent információk…..
Milyen nap is van ma? Ma mit is kell mondani? Lesz elég pedagógus a tanévkezdéshez, vagy nem? Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke ritkán szólal meg, de a megnyilatkozásai egyre NER-esebbek. Egymásnak ellentmondó nyilatkozataiból láthatjuk, hogy kezd beletanulni abba a szerepbe, amit elvár…..
A múlt század hetvenes éveiben meghatározó sajtóélményem volt a Neue Zürcher Zeitung. Ha meguntam az MTA XIX. századi, kézírásos jegyzőkönyveit, az akadémiai kézirattárból átsétáltam az épület Duna-felőli részébe, és a könyvtári olvasóteremben átfutottam az NZZ-t. Két névnél cövekeltem le. Eva…..
Astronomy Domine 2018.08.12 13:58:42
@conchita wurst: Jól van fiam, öblíthetsz.
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
Astronomy Domine 2018.03.08 18:28:05
@Bobby Newmark: Csak ha ők nem szöszmötölnének ott magukban vidéken, te éhen döglenél a gecibe a fővárosodban. Vagy megeheted a GDP-det, amit termelsz, hülyegyerek.
Astronomy Domine 2018.03.08 18:39:18
@Szerda Úr: Egészségetekre!
Astronomy Domine 2018.03.08 18:46:37
@Bobby Newmark: Kissé szétszórtnak tűnsz. Bánt valami?
Paks II engedélyezési eljárásához készült környezeti hatástanulmány igen nagyvonalúan bánik a konkrétumokkal. Leginkább nélkülözi azokat. Nincsenek benne olyan konkrét adatok, határértékek és jellemzők, ami alapján ténylegesen meg lehetne állapítani, hogy a tervezett atomerőmű milyen hatással lesz a…..
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
Astronomy Domine 2015.06.11 11:09:23
@thisiswhatklfisabout:

"A tanárról a következőket érdemes tudni: heti húsz órát dolgozik, "

Hülye vagy, fiam.
Astronomy Domine 2015.06.11 11:13:11
@k0Jack:

" az átlagos emberek joggal pikkelhetnek a tanárokra"

az átlagos embernek sem tiltota meg senki, hogy ilyen irigyelt tanár legyen, ne pedig egy átlagos lúzer.
Astronomy Domine 2015.06.12 06:50:56
@Kócos 52:

"mert nagyon-nagyon sok ember csak az önök fizetésének kicsiny részét kapják"

És ez a tanárok hibája? Ostoba vagy te is..
Lázár János minisztert Paks2 és a mecseki atomtemető kapcsán "Atomtemető: pávatánc vagy pálfordulás?" című levelében kérdezte Szelényi Zsuzsanna, az Együtt országgyűlési képviselője. Lázár kissé pikírt hangvételű levélében válaszolgatott, amiből sok megnyugtató…..
A Márhívó és vele együtt az Ossian híres debreceni koncertjének minden felvétele igazi klasszikusnak számít, amit tényleg nagyjából mindenki ismer Magyarországon. Még akkor is, ha a zenekart egyébként sose tudta hova tenni. YouTube sláger, mióta csak létezik a videómegosztó, a…..
Astronomy Domine 2015.02.14 22:11:17
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Astronomy Domine 2014.06.04 19:04:55
"Polgármester úr, csak azt kérem,Hogy egy kis segélyt adjon nékemHadd tudjak a kocsmába elmenni.Hadd tudjak egy fröccsöt inni, a bánatomat elfeledni Szeretnék egy kicsit, boldog lenni"A vizsolyi polgármester megsértődött a népre, majd egy vereteset odamondott. Mit odamondott,…..
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..
Az egész, még szabad sajtó felhördült az Obán-Putyin atomerőmű paktumon, rázták is mint kutya a rongyot. Írtak mindenféle összefüggésekről, csak arról nem, ami a lényege az egész tervnek, hogy nincs értelme erőművet építeni, vízerőmű nélkül. A kép illusztráció! A…..
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
Ma (szombat)  délelőtt Kelenföld és Háros állomások között azonos vágányra került, és egymással szemben haladt két vonat, és egymástól mintegy 100 méterre álltak meg. Országos hír lett belőle, de vajon tényleg olyan veszélyes helyzet volt ez? Mint minden komolyabb…..
Balog miniszter úr újabb jogalkotási gyöngyszemmel örvendeztette meg a hazai jogtudósokat (meg úgy általában minden adófizetőt), amikor nevét adta a köznevelési intézmények random átnevezéséhez. Szokás szerint visszaható hatállyal. Az intézmények átnevezését a Klebelsberg…..
Astronomy Domine 2013.07.23 10:10:52
@MetroGoldwinMayer:

Ritka nagy barom vagy te is.
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
Astronomy Domine 2013.04.20 23:00:22
ProgBlog Üldözési mánia 2012.11.24 19:12:04
„Megmondta Virág elvtárs: az osztályharc egyre élesedik. Akinek pedig vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit…” Bacsó Péter: A tanú – 1969   Vannak emberek, akik „hisznek a maguk erejében” – ilyen ember Orbán Viktor is. Nem akarok mélyen belemerülni abba, hogy…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Újabb területre akarja az elvárhatónál jobban rátenni szőrös mancsát az állam: mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartása egyre többe fáj, kézenfekvő a válasz, hogy ki kell nyírni a konkurenciát. A friss javaslat szerint az állam megtiltaná, hogy…..
Ritkán látott kellemes esemény csalt mosolyt az arcomra (kétszer is). Éppen Luca Modric aláírásáról olvastam az NSO-on amikor megjelent a bomba átigazolásról szóló cikk: Milan Perics érkezett a Fradihoz. Megmosolyogtatott a párhuzam, aztán délutánra az egy poénból kettő…..
Astronomy Domine 2012.08.27 21:47:51
@nemhiszem11:

biztos így van, még fradiszervert is hekkelnek a szenzációkért :DD

tényleg: ki a tököm az a Perics?
  Nincs is más hátra, mint megkérdezni a padlón vinnyogó Uniót, hogy ezentúl köcsög vagy csicska akar-e lenni. A Magyarok Miniszterelnöke boldog elégedettséggel utazhat hűsölni, no nyilván nem abba a szemét, aljas Európába, amely ki akart minket csinálni, hanem…..
Astronomy Domine 2012.07.14 18:39:17
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Kizárólag a te kedvedért:

www.mkogy.hu/naplo34/180/1800086.html

DR. ANDRÁSFALVY BERTALAN mûvelõdési és közoktatási miniszter:
...
Hadd tegyem hozzá, hogy amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos vagy az egyházzal kapcsolatos megnyilvánulás hangzik el, akkor itt mögöttem a frakcióvezetõ elkiáltja: imához, vagy énekeljük el a Himnuszt. Ezek lehetnek számára humor, de ezek azok az alkotmánysértõ dolgok, mikor valakit meggyõzõdése és értéke szerint gúnyolunk.

...

Annak már te nézz utána egyedül, hogy ki lehetett ez a frakcióvezető, akiről a miniszter beszélt.
Annyit segítek, hiogy akkoriban a Liberális Internacionálé egyik alelnökeként feszített.
Az érettségizők idén egy vaskos, szép kiállítású kötetet, Magyarország alaptörvényének díszkiadását kapták az oktatási államtitkárságtól, és egy szép levelet az államtitkár asszonytól. Egy könyv 10 ezer forint és 90 ezren érettségiztek ... hoppá, hát itt is…..
Stevie-től lenyúlták a Gyémántnével közösen készült csöcsös-pöcsös képeket, Benny a hentes a feleségét lesi maszturbálás közben, Judi Silver helyett egy másik kurvát nyírt ki Cipős Jancsi, a kőkemény bárgyilkos, Ike meg csak szívja a fogát rendületlenül, mert egyre…..
Astronomy Domine 2012.07.04 12:32:19
@neménvagyok:

Azért, mert mindenki érti. Gondolkodni meg fárasztó, az olyan filmet nem szeretik a népek.