Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pofedse

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vácz Péter, a Nyuszi és Őz rendezője, az élőfilmes Hartung Attilával (FOMO – Megosztod, és uralkodsz) készített kevert technikájú reklámot egy dél-amerikai ihletésű prémium kávémárkának, a Mantarónak. A projekt úgy indult, hogy Magyarország egyetlen kávé forgalmazójaként a Mocca Negra Zrt. egy új,…..
A 2010-es években megjelent a magyar animáció második újhulláma, fiatal alkotók rövidfilmjei halmoznak sikert sikerre, és újra a magyar animáció felé fordult a nemzetközi figyelem. De hol vannak az egész estés animációk? Utánajártunk milyen magyar animációs mozifilmek készülnek vagy vannak…..
pofedse 2020.12.16 20:42:53
A "Műanyag égbolt" nagyon érdekes filmnek ígérkezik és a rotoszlóp technika pedig még különlegessé is. Nagyon várom, remélem a 2022 már végleges időpont, tudniillik 2019 volt a legelső dátum a bemutatásra. A "Hol rontottam el" Szirmay rövidfilmjeihez (Szalontüdő, Szerepzavar) hasonlóan humorosnak ígérkezik. Érdekes kombináció az életrajz és a humor. Remélem hamarosan megnézhetjük. A "Kék Pelikán"-ért már évek óta szurkolok, hogy legyen már belőle valami. rendkívül érdekes volt a rövid színes promo. Azt is hallottam, hogy lehet, hogy végül fekete-fehér lesz a film, de remélem mégsem. Látom itt is színes kép az illusztráció. A "Minden a rokonom" nagyon szuper film. A youtube-on fent van magyar és angol nyelven egy pitch változat. (Animatik?) Már így is nagyon élvezhető, érdekes. Családi filmnek mondják, de egy-két véres jelenet miatt szerintem korhatáros lesz. A teremtéstörténet sem annyira érthető a kissebbek számára. Remélem az a zene lesz a végleges filmben is, mint a pitch változatban, mert az szuper és fülbemászó. A macedónoknak sokat jelent a "John Vardar", nekünk kevésbé. Remélem egy jó animációs filmbe szálltunk be. Tudtommal a Paripa az egyik elkaszált, mikor olvastam róla, hogy nem támogatja az NFI nem gondoltam, hogy animációs filmről van szó. A másik elkaszált, ha jól tudom Krstic "Mumus" című filmje. - Találgatok mi lehet a maradék 7 animációs film. - Mumus, Tündér Lala, Legendás család, Noé fája (szerintem ezt is elkaszálták már egyszer), valami csehekkel készülő kooprodukció.
Felkerült a netre Glaser Kati Városi legendák című sorozatának teljes második évada, melyben a feje tetejére áll minden: az érrendszerből kötőfonal lesz, a gesztenyefákból agyafúrt zsiványok, a könnyből tenger, és még a hisztimegmaradás törvényét is megismerhetjük. A legnagyobb kortárs női…..
pofedse 2020.11.11 11:07:43
@Herczeg Zsófi: Igazából arra gondoltam, hogy a TV-ben mikor mutatják be a Legendás családot.
Megnéztem a 2. évadot. Nem rossz, de szerintem az első színvonalát nem éri el.