Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buzzz

312 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Faramuci végeredmény született az Ausztrál Open tippjátékban. Ebből látszik, hogy van még fejlesztenivaló a pontozás terén. Az első helyet RH_GR_TR szerezte meg, aki egyetlen pontot szerzett a játékosokkal, viszont telibe találta a százas break-ek számát, így 11 ponttal zárt.…..
EUROSPORT SNOOKER BLOG Női snooker 2012.07.10 15:14:00
Kurucz Laci időnként előveszi a női teniszezőket, szerinte érthetetlen, hogy az egyikük 6-1-re nyeri az első szettet, aztán a má sikuk 6-2-re a másodikat. Hihetetlen ez a hullámzás, szokta mondani Laci. Ebben csak az a furcsa, hogy éppen egy snookerrajongó mond ilyet. Ugyanis a…..
buzzz 2012.07.10 17:14:59
@RH_GR_TR: Fél éjfélt mondtam :)
Véget ért a Wuxi Classic, a döntőt Ricky Walden nyerte Stuart Bingham ellen 10-4-re. Nem volt jó mérkőzés, nem érdemes sokat foglalkozni vele, de az kiemelendő, hogy Bingham lökött egy 147-es break-et. Ez volt a harmadik maximuma, és ő lett mindössze a harmadik játékos (Hendry és…..
Négyen maradtak Wuxiban, sztárjátékos nincs köztük. Négyen összesen két pontszerző sikert tudnak felmutatni. Ennélfogva némi bemutatásra szorulnak. Fentről lefelé haladunk a főtáblán. Tovább..
A Wuxi Classic második fordulójában mindösszesen hét kiemelt lépett asztalhoz, és közülük öten továbbjutottak, tehát ma nem sok meccsen borult a papírforma. Williams és Allen személyében két kiemelt találkozott, egyiküknek mennie kellett. Allen játszott gyengébben, ő esett ki.…..
A szezon első komoly versenye az ázsiai PTC sorozat (APTC) első állomása volt. Komoly volt abban a tekintetben, hogy itt ranglista pontokat lehetett szerezni, de a mezőny nem volt a legacélosabb. Stuart Bingham nyerte a tornát, a döntőben Stephen Lee-t legyőzve. A negyeddöntőben Ding…..
Lassan egy hónapja nem jelentkeztem, de most már itt az ideje ismét bekapcsolni a blogot, hiszen beindul az új szezon. Ezen a héten rendezik az első pontszerző versenyt, az APTC (Ázsiai PTC) sorozat első állomását. Ezt még nem közvetíti az Eurosport, de a következő heti Wuxi…..
buzzz 2012.06.21 23:42:51
Május 16-20 között rendezték az Austrian Opent, melyen részt vett a négyszeres magyar bajnok, valamint Közép- és Kelet-Európa bajnok Dunai Ede, aki remek szereplést nyújtva bejutott a legjobb 16 közé. Interjú Edével: ESB: Gratulálok az Austrian Openen elért 9. helyezésedhez.…..
Kialakult a 2012/2013-as szezon menetrendje, megvannak a szerezhető ranglista pontok, és ami fontosabb, a pénzdíjak. Utóbbi összességében a kétszeresére nőtt három év alatt, ez mindenképp nagyon jó hír. A következő szezonban valamivel több, mint hétmillió fontot fognak…..
Gyerekszoba Olimpikon legok 2012.05.23 08:38:00
A lego figurák amúgy is széles tárháza most még bővült egy csöppet az Olimpia jegyében. Természetesen angol színekben állt össze a legos olimpiai csapat és természetesen csak Angliában lehet majd hozzájutni, július elsejétől. Mivel a legózás és - barátnős érdekeltség…..
Nem szeretem a világranglistát. Borzasztóan konzervatívnak tartom. Miért kell közel két éves eredményeket is alapul venni hozzá? Mi köze van egy játékos jelenlegi állapotához annak, hogy másfél évvel korábban elődöntős volt egy versenyen?A világranglista nagyon erősen védi a…..
Mégis sokáig emlékezni fogunk rá. Két dolog miatt. Az egyik Stephen Hendry visszavonulása. Fantasztikus érzés lehetett neki, hogy lökött egy maximumot, és hogy elment a negyeddöntőig. És aztán jöhetett a bejelentés. Lenyűgöző, hogy valaki ennyire tisztán látja, hogy…..
Ronnie O’Sullivan megszerezte negyedik világbajnoki címét. Sima volt a döntő. 10-7-nél még lett volna esélye Carternek, de 14-7-nél már nem volt. Igaz, nyert egymás után négy frame-et, de ez csak arra volt elég, hogy ne kapjon ki annyira, mint négy éve. Akkor 18-8, most 18-11 lett…..
2002 óta nem fordult elő kétszer ugyanaz a párosítás világbajnoki döntőben. Akkor Ebdon és Hendry játszott egymással, 1996 után másodszor. Ebdon visszavágott korábbi vereségéért, és világbajnok lett. Most a korábbi győztes, O'Sullivan az esélyes, de nem hiszem, hogy idén is…..
Érik a 2008-as döntő megismétlődése. Ronnie O’Sullivan 11-5-re vezet Matthew Stevens ellen, ebben nincs semmi meglepő. Ali Carter a harmadik szakasz előtt 10-6-ra vezet Stephen Maguire ellen, számomra ez sokkal kevésbé volt várható. Igaz, onnantól kezdve, hogy Carter egyáltalán…..
Kialakult az elődöntő mezőnye a világbajnokságon. Ronnie O’Sullivan 13-10-re legyőzte Neil Robertsont. Az eredmény mutatja, hogy a hatalmas rangadó helyett simább meccset játszott a két világbajnok. A második szakaszban O’Sullivan remekelt, és a harmadikban, ha lehet, még jobban…..
Stephen Hendry bejelentette visszavonulását. Tegnap is snookereztek a Crucible színházban, de az egészet felülírta és érdektelenné tette az esti hír. Hendry nagyon csúnya, 13-2-es veresége után a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy visszavonul. Mint mondta, már három hónapja…..
Ali Carter döntő frame-es mérkőzésen győzte le a tavalyi döntős Judd Trumpot.   Ki gondolta volna, hogy Carter 9-12-ről kiharcolja a döntő frame-et? Én nem. Ki gondolta volna, hogy a döntő frame-ben Trump háromszor is hibára kényszeríti ellenfelét a döntő frame…..
Ronnie O'Sullivan mesés játékkal nyert sorozatban hat frame-et, és a továbbjutás kapujába került Mark Williams ellen. Vasárnap délután 5-3-as O'Sullivan vezetésről folytatták a meccset. Szombat délután Williams legfeljebb közepesen játszott, O'Sullivan jobb volt, de ő sem volt…..
Lejátszották a második fordulós mérkőzések felét, és egyik sem alakult szorosan. Cao Yupeng megszorongatta Ryan Day-t, 9-7-ről kezdték a záró szakaszt. Day szombat este egészen remek formát talált, és négy csodás break-kel besöpörte a győzelmet. Két százast lökött, és még…..
A második forduló slágermeccsét játsszák ők ketten. Egyértelműen O’Sullivan az esélyes.   Egyrészt azért, mert 24-7-re vezeti az egymás elleni statisztikájukat. 1994-ben, a Welsh Open selejtezőjében találkoztak először, és akkor 5-1-re győzött O’Sullivan. Öt döntőt…..
Öt ázsiai főtáblás volt idén a Crucible-ben. Csak egy maradt közülük, de ő igen érdekes. Cao Yupeng ugyanis a világranglista 81. helyezettje, és életében most először játszott főtáblás meccset pontszerző eseményen. És győzött. Ezzel ő lett a legalacsonyabban rangsorolt…..
BPPR +1 2012.03.26 14:53:00
 - és előszeretettel csempésznek köménymagot minden fajta pékáruba, vagy bármibe, ami ehető...
Nos, jelentem, van lakásunk! Mondjuk az idevezető út rögös volt. Szerdán este találtuk meg a pecót, majd rögtön el is döntöttük, hogy kivesszük. B! csütörtökön hazaugrott munka ügyben, és abban állapodtunk meg, hogy szombaton visszajön, hétfőn pedig megejtjük a költözést.…..
BPPR Elso napok 2012.03.14 16:38:44
 Bena karakterekkel ugyan, de gondoltam elkezdek irni. Egyelore cseh billentyuzetem van, es ugy varom a magyart, mint a messiast. Nos az elso benyomasok rendkivul kedvezoek. A kollegaim nagyon jo fejek, az iroda is, sot ugy altalaban egesz Praga elkepeszto modon kutyabarat. Batyut…..