Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingTiger

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
KingTiger 2006.05.27 09:13:09
Sziasztok!

Itt zömében ugyanabba a hibába estetek (tisztelet a kivételnek), mint amire ezek a müsorok épülnek: köztudottan súlytalan, vagy olyan ember(eke)t vesznek célba, akikkel kapcsolatban a közvélemény erősen megosztott.Az esetlegesen kialakuló vitában aztán úgyis elterelődik a figyelem az alapproblémákról. Sajnos itt is ezt látom...
A probléma itt sem az, hogy ki volt az egész szivatás céltáblája, hanem az, hogy egyáltalán alapvető emberi jogokat sérthet meg valaki (emberi méltósághoz való jog, személyes szabadsághoz való jog, stb.), légyen szó itt akár olyan EMBERRŐL is, mint Pákó.Nem arról kell itt vitázni, hogy megérdemli-e vagy sem, hanem azt kell látni, hogy A MÉDIÁNAK NINCS JOGA SENKIT EZEN JOGAITÓL MEGFOSZTANI,VAGY MÉLTÓSÁGÁBAN MEGALÁZNI! Hiába íratnak vele alá utána bármilyen beleegyező nyilatkozatot (a halálba való beleegyezés, vagy az annak kivánását dekraláló kifejezett irásbeli nyilatkozat sem jogszerű), és hiába szúrják ki a szemét ezért pénzzel,utána akkor sem moshatják a kezüket, hogy minden jogszerűen zajlott.
Teljesen máshova tartoznak azok a vélemények, hogy milyen ember is (néger, szalámifarkú, primitív, stb.)ez a kis dalos pacsirta (sic!),ugyanazok a jogok megilletik, mint bármelyikőnket.Ne értsetek félre, én itt most nem nagy szavakat akarok mondani,egyszerűen csak felháborít a média gátlástalansága. Ma Pákó, holnap te vagy én...A közönség a cirkuszban is csak addig röhög és tapsol, amíg a bazári majom a bohóc farába harap,akkor kezdenek sikítani, amikor ez az állat kiugrik a nézők közé, és velük is megcsinálja ugyanezt.
A Jáksó-féle erőltetett "humort" egyébként sem díjazom, ez igencsak a ló túlsó oldalára esés, és onnan már régóta nem tud visszamászni.Nem tesz mást, mint teszteli az emberek ingerküszöbét, és ha kedvező fogadtatásra talál (nézettségi adatok,újságcikkek,net, stb.),tovább emeli a lécet. Arról nem is beszélve, hogy a konkurrens média is vérszemet kaphat, és a licitálás tovább folytatódik.
Egy szó mint száz: lásd amit kiemeltem.

Uff.Beszéltem.