Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spenóth

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a nevelés célja? Az oktatás célja értékes embereket nevelni a társadalomnak. Vajon jó irány-e az, hogy egyre megengedőbb az iskola a tanulókkal? Mi szól a szigor mellett és a szigor ellen? Ezekről írom le itt a véleményemet. A társadalom számára az a hasznos polgár, aki…..
Tegnap persze egyre-másra olvastam a híradásokat a vereckei honfoglalási emlékmű meggyalázásáról. Hülledeztem eleget, még ha minden cikkben nagyjából ugyanaz volt is. Aztán az egyik portálon végre képet is mutattak: a szürke kőmonstrum színesben pompázik. Tovább aztán nem is keresgéltem. Ma pedig…..
Mandiner blog M6: A magyar csoda 2008.12.18 15:31:00
 Már több helyről is megkaptam azt az emailt, aminek tárgya A magyar csoda, s egyetlen képet tartalmaz mellékletként:(A képre kattintva meg lehet nézni nagyobb felbontásban is) Jó lenne azt hinni, hogy Photoshop, de erre kevés a remény. Éppen ma olvastam egy másik magyar…..
Spenóth 2008.12.19 09:31:53
www.unitef.hu/index.php?lang=HU&cid=450
Ez ócska mellébeszélés. Kizárólag azt a variációt hagyta ki, hogy csak annyi löszt kell kikapirgálni a "hegyből" mélybevágásnál, amivel a "völgyet" szintbe lehet tölteni.
Az alagúttól távolabb nem csúszik, suvad, porlik a lösz?

BandW
Nem, itt nem hülyeségről van szó...