Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lpinter

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon az összes elődöntőt megrendezik az ökölvívóknál. Az összecsapások győztesei a döntőbe jutnak, a vesztesek pedig további küzdelem nélkül bronzéremmel utazhatnak haza. A helyi idő szerint kora délutáni órákban az alábbi eredmények…..
Mondhatnánk, ki gondolta volna, hogy lesz…De félre a tréfát, a Lettországból érkezett BMX különítmény legerősebb tagja, a világbajnok Maris Strombergs állhatott fel elsőként a férfiaknál az olimpiai dobogó legfelső fokára.Strombergs végig megőrizte hidegvérét, és az…..
Az ötkarikás játékok történetének első BMX aranyérmét a francia Anne-Caroline Chausson nyerte. A toronymagas esélyesnek tartott brit Shanaze Reade szokásos "dupla vagy semmi" taktikája ezúttal nem jött be: bukott a döntőben és így érmet sem szerzettÜnnepel a…..
Az asztaliteniszezőknél a mai napon az uraknál osztanak érmeket, mégpedig csapatversenyben. A bronzmérkőzésen a harmadik helyen kiemelt Korea a kilencedik kiemelt Ausztriával találkozott. A koreaiak az elődöntőben ugye kikaptak Kínától, viszont a rájátszásban megverték Hong…..
Az asztaliteniszezőknél négy számban avatnak bajnokot itt Pekingben: a hölgyeknél és az uraknál is egyéniben, illetve csapatban zajlanak a küzdelmek a pekingi egyetem tornacsarnokában. A csapatverseny először szerepel az ötkarikás játékokon, a párosok számát helyettesíti,…..
Tenisz női egyes negyeddöntők 2008.08.14 11:06:00
A hölgyeknél egyesben a nap legnagyobb figyelemmel kísért összecsapása minden bizonnyal a világelső, négyszeres Grand Slam-elődöntős szerb Jelena JANKOVIC, és az orosz Dinara SAFINA találkozója lesz.Jankovic revansra készül, hiszen kettejük legutóbbi találkozóját a los angelesi…..
Tenisz páros negyeddöntők 2008.08.14 11:15:00
A férfiaknál Roger Federer, a hölgyeknél pedig a Williams-testvérek vannak még az egyéni mellett párosban is versenyben. A férfiaknál Roger FEDERER párosban is főszerepet vállal, Stanislas WAWRINKÁ-val az oldalán lép pályára az indiai páros, Mahesh BHUPATHI és Leander PAES…..
Magyar idő szerint 10:00 órakor kellett volna kezdődnie a tenisz negyeddöntőknek. Egyelőre azonban az időjárás az úr, heves esőzés miatt későbbre halasztották a kezdőmérkőzéseket. Addig is lássuk, mire számíthatunk ma.Férfi egyesben a legjobb nyolc csatája van ma napirenden,…..