Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InDay

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
InDay 2010.09.08 12:22:47
@suze egy agyatlan, baszatlan picsa: Komolyan hiszed, hogy a jövőbe látsz? ...ennyi tehetség parlagon...
InDay 2010.09.08 14:40:29
@suze egy agyatlan, baszatlan picsa:
"Médiumnak?
Már a halottlátók is ezzel foglalkoznak?

Netán médiát akartál írni? "
... te agyatlan, te akarsz nekem jelentést magyarázni...?

/off jó hogy a hsz-eket moderálják, de a nicket nem... ez így elég vicces.
InDay 2010.09.08 17:32:05
@suze egy agyatlan, baszatlan picsa:
Megint csak nem ért meglepetés. Érvek elfogytak, jön a személyeskedés. Azt hittem, ha már írogatsz, egy pontnál azért összetettebb vagy... én is tévedhetek. A média ideáidnak pedig sürgősen olvass utána és akkor talán nagyobb társaságban nem fognak mutogatni rád.
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
InDay 2009.03.10 14:04:38
@Martin Astin: Nekem pedig az ugrott be, hogy honnan is lehet azt ilyen biztosra tudni, hogy barb egyenlő az Index-el?
Valamint - ha így is van - hogy tudjátok összevetni az írott médiát, azzal rohadvány kereskedelmi televízióval, ak(k)nek ha írnia kéne, állítom hogy legalább minden második szó, helytelenül lenne leírva.
Graham Parker 1983-ban kezdte el kirakni a Rubik kockát. Összesen 27 400 órát töltött a játékkal, végül 26 év után sikerült neki. "Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy végre megoldottam" - nyilatkozta. Graham saját bevallása szerint fontos eseményekről késett le…..
InDay 2009.01.12 02:24:49
@Gabbesz:
Annyira egyszerű vagy, mint egy fogpiszkáló...
Ha már olvasol és véleményezel valamit, legalább próbáld meg értelmezni is.

(ha egy találós kérdésen 26 évíg gondolkozol és végül megadod a helyes választ, akkor te azt megoldottad, vagy kitaláltad?)
... jól gondold meg a választ!