Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chicano

0 bejegyzést írt és 1783 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Nincs baj, baby 2016.08.04 20:24:54
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még sosem volt jó ennyire magyarnak lenni. Nem baj, hogy a rendszer legalizáltan, nyíltan a saját maga elitje számára magánosítja a közpénzt. Nem baj, hogy nem csak oligarchia, hanem maffiafüggő is ez a rendszer.Nem baj, hogy a kivándorlás, a munkaerőhiány és a…..
2013 görény egy év lesz. Nem csak itt, úgy általában mindenhol. De ez csak az én magánvéleményem, ráadásul a héten valahol azt olvastam, hogy a szerencse az optimistáké, és "minél többen bízunk a növekedési fordulatban, annál közelebb jön". Nyugi, a kamion elé még lazán…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
Chicano 2012.11.20 20:42:46
@eßemfaßom meg áll: Pontosan. Éppen akartam írni hogy ha felcsúticigány vagy patás-zorbán lett volna a szöveg akkor itt bólogatna az összes rendkívül intellektuális balliberális nagyon demokrata, mert az nekik nagyon rendben lenne. De az európai értelemben vett ferit azt ne báncsa senki, főleg ne azok a bugris békéscsabaiak.
Az Együtt nagyon is azt jelenti, hogy együtt, nem pedig azt, hogy külön. Semmiképpen ne hagyjátok ki holnap az MSZP Budapest rendezvényét, ahol Steiner Pál (MSZP), Horváth Csaba (MSZP) és Kónya Péter (Együtt 2014 mozgalom) közösen áll színpadra. Éljen az együtt, éljen Steiner…..
Chicano 2012.11.15 20:50:16
@ob.szerver: Semmi a világon, csak uszulnak a fasiszták mert tele a gatyájuk. Ferivel sincs semmi baj, remélem ő is sokat fog szerepelni a választásokig. Meg Kóka. És Kuncze. Kellenek mint a falat kenyér.
Chicano 2012.11.15 21:15:38
@pástétom: Persze hogy szükség van rájuk, hiszen csak valamihez képest lehet nyerni. Meg különben is, ha nem lennének ki csinálna ilyen gyöngyszemeket mint ez a plakát. Oszd meg Te is! Priceless...
Chicano 2012.11.17 16:47:33
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: "Márpedig ha ezeket a faszokat maga mellé engedi, akkor nincs az a jobbos, bármilyen mérsékelt is, és bármenynire tele van is a töke Viktorékkal, aki rá szavazna."

No, végre megvan a nagy felismerés. Minden fafejű baloldali értse már meg hogy a jobboldali szavazók nélkül nem lehet Orbánt leválltani. Pedig sokan vagyunk mi is akik jobban szeretnénk ha kormányzás helyett izgalmas lakossági fórumokra járnának Nagyformátumú Ferivel együtt. Értsétek meg hogy a büdös életbe nem fogunk ezekre a levitézlett balfaxokra szavazni, és főleg azért nem mert nagyrészt miattunk vagyunk ott ahol vagyunk, Orbán csak feltette az i-re a pontot. Én személy szerint pontosan akkor fogok elmenni szavazni ha azt látom hogy ezeknek a régi gazembereknek bármilyen esélye lenne hogy visszajöjjenek a hatalomba. És nem Bajnaira fogok szavazni abban biztosak lehettek.
Mandiner blog Neked a családfád? 2012.11.17 08:01:00
Minden, egy kicsit is tudatossággal élő ember számára eljön valamikor az idő, amikor elkezd saját gyökerei iránt érdeklődni. Van, aki már gyerekkorában is késztetést érez erre, másnak a felnőtté válás éveiben lesz ez érdekes, míg megint mások csak idősebb korukban, esetleg…..
Chicano 2012.11.17 16:20:57
@Dr. Zerge: Egyetértve veled a szomszédos országok magyarfóbiás lakóinak is érdemes lenne egy kis családfakutatást végezniük. Gondolom nekik is van min eltűnődniük amikor kiderül hogy van a családban néhány magyar ős. (Mert például nem sok olyan szlovák lehet akinek nincsenek magyarok a családfájában.)
A szerző Vay Márton, az LMP alapítótagja. 2010 óta nem tagja a pártnak. Azzal keresett meg egy régi kedves barátom, hogy alapító atyai minőségemben írjak alá egy nyílt levelet az LMP-nek, hogy az ne álljon szóba az Együtt 2014-el. Nem véletlenül kerestek meg, messziről…..
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Chicano 2012.10.30 14:37:04
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Chicano 2012.10.27 19:32:07
@random guy: Szerintem is, mert azért ENNYIRE hülye nem lehet a posztíró. :)
A keddi megemlékezős-tüntetős nap után – ha megkésve is – megint lehet egy kicsit matekozni. Mind a NER barátai (a köztársaság nembarátai), mind a NER nembarátai (a köztársaság barátai) szép számban ünnepeltek/tüntettek '56 56. évfordulóján. Hogy mennyien? A…..
Chicano 2012.10.26 20:18:07
@Cheradenine Zakalwe: Kinek mitől fordul fel a gyomra. Az enyém például attól fordult fel hogy az a bajnai nevű volt gyurcsány kormánytag úgy beszélt a millás bulin mintha neki az égvilágon semmilyen felelőssége nem lenne abban hogy most itt tart az ország. Meg hogy neki vissza kellett jönni politizálni, pedig hát dehogy érdekli őt ez az egész, csak most ezt várja tőle e nemzet. Már most hányingerem van ettől a képmutató majomtól, pedig a java még csak most fog jönni.

Másrészt mit jelképez október 23.-a? Szerinted ilyenkor zokogva kellene az embereknek hamut szórni a fejükre, vagy mi? Én az archív felvételeken vidám embereket láttam akik felszabadultan örültek 1956 október 23.-án és utána, egészen addig amíg be nem jöttek a ruszkik. Szerintem te kevered a dátumokat, a szomorú dátum november 4. kellene hogy legyen, de azt nem is ünnepeljük. (Már úgy értem, mi, normális emberek.)
Chicano 2012.10.26 20:36:07
@Cheradenine Zakalwe: Gondolom diszlexiás lehetsz és rosszul olvastad, november 4.-ét írtam. Tudod, amikor bejöttek a ruszkik. Kapish?

Másrészt én meg tudom különböztetni. Talán ha arra is jobban odafigyelnél neked is menne. Én éltem kádár alatt, és akkoriban nem jókedvükben jártak az emberek november 7.-én ünnepelni hanem azért mert kihajtották őket. Ha szerinted ez ugyan a felállás akkor sajnos nem tudok neked segíteni.
Chicano 2012.10.26 20:54:14
@Cheradenine Zakalwe: Sajnos éltem. Szerintem te meg nem, mert ha éltél volna akkor tudnád hogy közöttük a különbség. Én nem fogom neked elmagyarázni.
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..
GFG Blog A farizeus Európa 2012.10.24 07:17:36
“Útálom és arcába vágom / - Harminc év vagy kétezer óta / undorító, őrült világ ez, / ez a farizeus Európa” (Szabó Lőrinc: Hazám, keresztény Európa)     Van egy csúsztatás. Európa visszaél Európával. A farizeus Európa miközben látszólag az európai…..
Chicano 2012.10.24 12:53:20
@agyameldobom42: Nem, ez nem cikk. Az a cikk amiben Bajnait ajnérozzák a tegnapi elképesztően bátor és hatásos beszéde kapcsán. Minden más nem cikk.
Amióta Bajnai belengette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csak Orbán leváltását célozni…..
Lefosta a bokáját a Jobbik, egyre több szlovák állampolgár él Rajkán, húúú. A beszariak tik vagytok, iszik még szlovák katona lova a Drávából! (Képen: Dvojjazyčné Južné Slovensko - Hol a szlovák felirat?) Képzeljük el, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor autóján csupán a…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
Chicano 2012.10.18 15:23:03
@Rodzservaltersz: A cikk szerzője provokátor, nem ostoba. Mi vagyunk az ostobák hogy írogatunk ide. Azt hiszem részemről ez volt ide az utolsó beírás. Búcsúzóul annyit hogy félig szlovák származású vagyok és azt hittem itt arról lesz szó ami a két népet összeköti. (Szerintem nincs még két olyan más nyelvű európai nép amelyik történelmileg, földrajzilag, kulturálisan és genetikusan annyira keveredve lenne egymással mint a magyar és a szlovák.) Sajnos csak annyit sikerült megtudnom hogy magyarnak lenni szégyen. Hát ezért kár volt...
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
Chicano 2012.10.16 14:17:28
@pástétom: Amit itt leírtál az szóról szóra igaz a cseh csajokra is. És ott még nem is a romák dominálják a piacot.
Chicano 2012.10.16 16:19:44
@tamdhu: Azt írod hogy MINDEN magyar gyűlölködő. (Itt persze felvetődik hogy te magyar vagy e, mert ha igen akkor gondolom te is.) Gondolom ez szerinted nem köpködés. Szerintem meg az. Ezen meg te gondolkodj el.
Chicano 2012.10.16 16:19:59
@tamdhu: Szerintem nálad valami nem stimmel. Hol szocializálódtál ember? Valami gettóban?
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
Chicano 2012.09.26 12:20:37
@teglagyar4: Ez itt egy rózsa mihály gerrillamarketing akció? Te vagy hülye vagy vagy azt hiszed hogy mindenki más hülye.
Chicano 2012.09.26 12:27:19
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: Egyetértek, nem csak a cigit de a nagy alkoholtartalmú termékeket is addig kéne adóztatni hogy luxuskategóriába kerüljenek. Aki néha megiszik egy stampedlivel az továbbra is megihatja a magáét, aki viszont alkoholista az ki lenne vele lőve. És igen, tudom hogy jönne a kannában mért filléres hamis bor meg pálinka, de legalább hamarabb elvinné azt aki már amúgy se tud meglenni nélküle. Mert úgy is az lesz a vége csak közben még tönkretesz néhány életet a sajátja mellett. Mindenkinek jobb lenne így. Én évek óta nem iszom és ki lehet bírni. És igen, tudom hogy ez sose fog megtörténni mert már annyi az alkohol függő hogy forradalom lenne belőle.
Talán furcsa ilyet írni egy blogposzt előtt, de igazi fejlődéstörténetet olvashattok ma. Bevallom, nekem nagyon tetszett az írás, mert nagyra becsülöm, ha valaki képes tanulni a kudarcaiból és más emberré válni általuk. Miként ez Annával is történt. TROLLFIGYELŐ: Trollt…..