Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jofkov

1 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megjelent a Torrente 4, már legalábbis a videomegosztókon. A Torrente, a törvény balkeze, vagyis az első Torrente 1998-ban Spanyolországban azonnal nagy siker lett, ez a film hozta a legnagyobb bevételt elsőfilmes alkotótól, de nálunk nem merték moziforgalmazásba venni. Az HBO…..
Már jó ideje követem a Miui rom térhódítását és már régóta hallhattunk pletykákat egy saját készülék piacra dobásáról. Nos, ma bemutatásra került a szóban forgó készülék, ami MI-ONE névre hallgat és természetesen nem kizárólag a Miui rom készítőjének gyermeke,…..
Nincs még új iPhone, az iOS 5 megjelenésére is várnunk kell, úgyhogy az Apple azzal főz, amit a szekrényben talál: fogja a meglévő telefont és új konstrukcióban dobja azt piacra. A Mac Rumors szerint legalábbis a héten megjelenik az iPhone 4 kártyafüggetlen verziója az Egyesült…..
Megvolt a 2011-es WWDC is, az Apple egy rakás infót a nyakunkba zúdított, most megpróbálok ösvényt vágni nektek a dzsungelbe, hogy tisztábban láthassatok. Kezdjük először a Mac operációs rendszerével, a 10.7-essel, aminek a nevéből már kiesett a Mac: mostantól csak OS X Lionnak…..
Nem pont erről szerettem volna írni ma, de ha már így alakultak az események, jobb ha leírom ide is. Legyen nyoma. Történt, hogy meghívtak a Mobile Developers Day-re, a Kinnarps Ház-ba (szeretném hangsúlyozni, hogy a következő sztori bárhol megtörténhetett volna, és nem a…..
Ezek aztán az igazi early adopterek, akik úgy akarnak a megjelenés napján a legközelebbi árusító helytől több tízezer kilométerre iPadet vásárolni, hogy még a fotelből sem kelnek ki, inkább licitálnak az eBay-en.A TUAW talált rá olyan aukcióra, ahol a nyertes licit egy 64 gigás…..
Game, Gadget, TV Harmadik 2010.04.08 09:35:00
Adásunk a Konnektoros srácokkal közösen a harmadik résszel jelentkezik, ez már sorozat nincs mese. Ráadásul titkos terveink is vannak a következő adásokra.A hard-core RPG-kről ejtünk szót általánosságban, van benne Dragon Quest V kis Final Fantasy (kiderül miért nem fejeztem…..
Kritikák Bíró Andrásék irányába        Két reakció érkezett idáig a Bíróék által 2009-ben a világ vezető antropógiai folyóiratában publikált dolgozatra. Baski Imre turkológus a Csodaszarvasban {5} Bálint Csanád régész a Századokban {6}…..
Jofkov 2010.03.31 11:41:28
Game, Gadget, TV iPad 2010.01.28 10:01:00
Tegnap lezajlott az event, bemutatták a táblát. Röviden megpróbálom összefoglalni mit gondolok az egészről, hogy aludtam rá egyet. Nem fogom felsorolni a specifikációkat, meg hogy mit tud, akit érdekel megnézheti itt. Az Apple két kategóriának üzent hadat az iPaddel. A…..
Appleblog Kétéves az Appleblog 2010.01.22 19:35:00
Fényeket lekapcsolni, spotlámpát a színpadra irányítani, függönyt elhúzni! A zenekar kezdjen bele Richard Strauss - Imígyen szóla Zarathustra című művébe, majd a háttérből csapjanak elő a lángnyelvek, a következő feliratot formázva: Ez a nap is eljött, őszintén szólva a…..
A Google ma jelentette be saját telefonját, a Nexus One-t. A hardvert a HTC hozza. Íme a végleges technikai specifikáció pár fontosabb eleme:  800 x 480 pixeles, 3.7 colos kijelző Video: 720x480 px, 20 fps vagy magasabb 5 megapixeles kamera, led vaku HSDPA…..
A ChangeWave felmérése szerint óriásit nőtt az érdeklődés a Google operációs rendszerével kínált telefonok iránt. Egy grafikonon összehasonlították, milyen mobilt okostelefont terveztek vásárolni az egyesült államokbeli válaszadók szeptemberben, és milyet a karácsony…..
Game, Gadget, TV Best of 2009 2010.01.04 16:02:00
Retrospektív  jelleggel az 2009-es számomra emlékezetes videó játékai platformonként csoportosítva: Xbox360: Grand Theft Auto IV, Fallout 3, Fable 2, Resident Evil 5, Gears of War 2, Batman: Arkham Asylum, Shadow Complex, Dirt 2, Dragon Age: Origins, Assassin's Creed 2Wii: Mad…..
Pár héttel ezelőtt kommenteltem be Ádám egyik posztjába, hogy a friss jégen megcsúsztam, és a MacBook Prómat védelmezve elejtettem az iPhone-om. Akkor még nem tudtam, hogy a táskában tartott gépet is sikerült a csúszós földhöz vágnom, amitől alapvető változásokat álltak be…..
Jofkov 2009.12.29 12:15:38
Amennyiben az segitség: nézz ki valamit az U.S.A.-ban és az iDealer (www.idealer.hu) hazaküldi Neked ingyen és bérmentve!

( a cuccot meg is vesszük, az árát meg letudjuk valami jó kis hirdetésben;-)
Ismét eljött a fekete péntek, aztán jön a Cyber Monday, az eszeveszett költekezések és akciók ideje. Valaki a születésnapokra és névnapokra is most vásárol be, lekönyökölve néhány polgártárs veséjét, de hát ő állt elé és hasonlók. Szerencsére lehet neten is rendelni,…..
Az Admob októberi felmérése megerősíti azt, amit eddig is tudtunk: az Apple telefonja remekül használható netes eszközként. Maga Steve Jobs is úgy mutatta be annak idején, hogy az egy mobil, egy iPhone, és egy netes eszköz, pontosabban a Keynote ezen részén még három különböző…..
Jen-Hsun Huang, az NVidia társalapítója és elnöke Dubajban járt az American University of Dubai nevű egyetemen. Az előadását követő sajtóeseményen a vezér az Apple-hez fűződő kapcsolatáról beszélt, majd elővett egy tabletet. Nem azt, amire várunk.Huang először is az Intellel…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Jofkov 2009.10.09 13:10:03
Ülök otthon a TV előtt, és éppen a Seinfeld c. itthon méltatlanul ám de most szerencsére újra elővett sorozatot nézem. Hirtelen elmegy a kép. Hang továbbra is volt. Teljes nyugalommal kikapcsoltam az eszközöket majd vissza. Semmi változás. Mivel a kép és a hang…..
Izgalmas idők ezek, igazán izgalmas idők. Megmondom őszintén, szórakoztatnak az új iPodok, de sokkal inkább lázba jövök a frissített Macintoshoktól: hogy mennyibe kerülnek majd, milyen technológiai újdonságok bukkannak fel bennük, mennyiben felelnek majd meg az elvárásaimnak?Az…..
Jofkov 2009.10.05 16:01:59
Üdv!

Hát mi (
www.idealer.hu) már küldtünk haza Mac gépeket, szóval meg lehet éppen oldani, de nem annyira kényelmes azért. Vagy rizikózik a kedves vevő, vagy fizeti az áfát,etc.

Kisebb dolgoknak mi is jobban örülünk=kevesebb macera.
Appleblog Olcsóbb lehet az iMac 2009.09.25 09:00:00
Most vagy beletaláltam valamibe, vagy csak véletlen egybeesés: amikor pár nappal ezelőtt bemutatta az Intel a Core i7-es processzorcsalád alacsonyfogyasztású változatát, postot írtam arról, hogy az remekül belepasszolna egy iMacbe. Bár elvileg laptopokba szánják a négymagos csipet,…..
Jofkov 2009.09.25 12:42:22
Na, az árra én is kíváncsi leszek. Küldtünk már haza ezt, azt,(www.idealer.hu) bár a vám mindig odaver nekünk és a vásárlóknak.
Emlékszem általános iskolában az volt fél évig a legnagyobb császár, aki simán rappelte a Gangsta's paradise című számot. Akkoriban kezünkben a G.I.Joe bábuinkkal és Jurassic Parkos uzsitáskáinkkal mi is veszélyes kölyköknek éreztük magunkat. Ezt pedig Coolionak köszönhettük…..