Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dfekete_hold

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közhelyszerűen hangzik, hogy a fiatalokat nem érdekli a politika, akik foglalkoznak vele, azok meg momentumosok. Biztos így van? Érdemes megnézni az elmúlt évek tendenciáit a közvélemény-kutatásokra fókuszálva! Újra és újra előkerül a médiában, pártpolitikai körökben, háttérelemzők írásaiban…..
Mit számít ma a magyarellenes román retorika a nyugat-európai díjak odaítélésekor? Spoiler: nem sokat. 2019 decemberében jelent meg a hír, hogy Klaus Johannis román elnöknek ítélték oda a Nemzetközi Károly-díjat. Ez a hír idehaza még önmagában nem rengette meg a sajtót és a közvéleményt, aminek…..
Reaktor Most rajtunk a sor! 2020.10.17 15:49:07
Ritkán gondolunk bele fiatalon, hogy a generációk közötti munkamegosztásból nekünk is hathatósan ki kell vennünk a részünket. Amíg az embernek nem születik gyermeke, addig nyilván egész máshogy…..
Nagyvárosban élni egy semmi mással össze nem hasonlítható életformát jelent. A nagyvárosi miliő, vagyis a bennünket körülvevő környezet ízig-vérig urbánus jellemzőkkel bír. Széles utcák, magas házak (történelmi épületek vagy éppenséggel új üzleti negyedek modern építményei), nagy gépjárműforgalom,…..
     Örömteli változások következnek be hamarosan a hazai sörpiacon: elérhetőbbé válnak a magas minőségű kisüzemi termékek, s ezzel a „sörre éhes” fiatalok…..
Vajon soha többé nem halljuk ezt a felszólítást a katolikus szentmiséken? Az életünk minden területén jelentős változásokat hozott a koronavírus-járvány, ezt a…..
Olvasom a Reaktoron egy egyetemi hallgató tollából, hogy végső soron jobb volt a digitális oktatás, mint a hagyományos. Ez inspirált arra, hogy elsősorban társadalomtudományi kurzusok előadásait tartó fiatal egyetemi oktatóként, a katedra – vagy jelen esetben a webkamera- másik oldaláról is…..