Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar-napkollektor

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter Impex - Napkollektor A lenti bejegyzésekből jól látható, hogy mennyire időszerű és indokolt a napkollektoros rendszerek kiépítése családi házaknál. Egy 4-6 személyes család esetében a megtérülési idő 4-6 év közé tehető, ami egyáltalán nem mondható hosszú…..
  Mind köztudott jelenleg Magyarországon a használati melegvíz előállítására, fűtésre és medencék fűtésére - mint energia hordozót - az esetek döntő többségében fölgázt használnak. Kisebb arányban népszerű a száraz tüzelőanyag (fa, szén, stb.) és még…..
Péter Impex - Napkollektor A Gödölői Szent István Egyetem által elvégzett összehasonlítási mérések kielemzésére felkértünk egy a témában szakvizsgázott tanárt, aki természetesen örömmel elvállalta, hiszen nagy érdeklődéssel figyel minden kapcsolodó kutatási…..
Felkérésünkre a Gödöllői Szent István Egyetem szakmunkatársai összehasonlítási méréseket végeztek az álltalunk kifejlesztett szelektív bevonatú sík napkollektor és az akkori listavezető szintén sík napkollektor között.Ezen mérések, melyek teljesen azonos feltételek…..
Péter Impex - Napkollektor Mit tud a Péter Impex Kft által újonnan kifejlesztett - Solarkollektor - szelektív bevonatú sík napkollektor?A piacon, mivel egyre jobban nő az igény a felhasználásukra, nap mind nap jelennek meg különböző típusú napkollektorok. Ezek érvényesek a…..
Napkollektorok kiválasztásának szempontjai  A kollektorok típusai sokfélék, azonban egész éves működés két féle típussal érhető el. Ezek a szelektív zárt sík napkollektorok és a vákuumcsöves napkollektorok.Ahhoz, hogy a megrendelő, akinek nem kötelező szakembernek…..
Péter Impex - Napkollektor·        Cégünk által kifejlesztett, gyártatott és forgalmazott – a napenergia hasznosítására legalkalmasabb - napkollektor a 000838586-0001 / 000838586-0002 / 000838586-0003 sorszámokon közösségi…..